bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- bir kızla dalga geçmek4
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- en sevmediğin insan tipleri7
- tai lung42
- mavi göz7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- gece vardiyası yazarlar4
- claudian clouds22
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- önlenemez mhp yükselişi2
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- eva murati3
- pazar gecesi3
- tupac amaru shakur2
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- iyi geceler6
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- islam'ın hak dini olması6
- akrep2
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- yalnız ölmek4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- özbek kadınlar14
- namazın amacı6
- uludağ itiraf10
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- deneme entry si2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- kitap kapakları3
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- melissa vargas7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- anın görüntüsü25
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- sarapci koala47
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
entry'ler (13)
Sigara denemek istedim, sigaraya basladim, alkol denemek istedim 1 sene alkolik oldum, esrar uzattılar onuda denedim, bagimlisi oldum, bonzai dediler, ot gibi dediler 10 ay sarmalarla kovalarla geçirdim yanındada 6 ay hapa dustum... Kusepe, tarlabasi ne oldugu belli olmayan pislik içindeki haplar. Dususte yutacaksın illa ne olursa diyorsun o anda. Belki bu yazımı bu sigara konu basligi oldugu icin takmicaksiniz nereden nereye getirmis diyeceksiniz ve okumaya kasmayacaksiniz ama okuyan olur ise su satılar son satirlardir. 4 senedir uyusturucu bagimlisiyim ve 21 yasindayim kimseyle konuşmamıyorum, disari cikip eğlenmiyorum, heryerim mahfolmus durumda... Siz siz olun su hayattaki dünyevi zevk lerden kendinizi koruyun... Kurtulmasi zor olabilir bazı kişiler icin
Dünyanın cesitli yerlerinde bulundum cogunun devleti para yiyor hemen hemen hepsinin yemiyenlerde afrikadaki küçük parası olmayan ulkeler onlarda para donmedigi icin yiyemiyor...
Niye gardaşlar güzel muhabbet dönmüyo mu arada?
Iyi, anlayışlı hallerimizi suistimal etmeyin ırkınızı yok ederiz, sileriz dünyadan ayık olun. Suana kadar bitirmediysek ırkınızı Allah'a ellerinizi açıp Elhamdülillah diyeceksin. Abuk sabuk konu başlıkları açıp cahil cahil takılmicaksın.
Bu cumleyi okuduğunda kıçınla gulup, cidden bunu yazmışlar mı diye emin olamiyip başkasına gösterilesi saçmalık...
Ortadoğu'nun incileri Istanbul, Kudüs, Mekke'dir. Dünya uzaydan bakildiğinda yörüngesine göre 23 derece eğik gözükmektedir. Ve bu üç şehir arası mesafeleri birbirine yaklaşık 1200'er km uzaklıktadır. Hatta, dünyanın altın oranı Mekke şehri'dir ve Mekke şehrinin altın oranı Kâbe'dir. Ve 23 derece eğik görüldügünde ortadoğu haritasında namaz kılan insan şekli belirmektedir. Videolar için tıklayınız;
https://m.youtube.com/watch?v=pMfGajHWoug
https://m.youtube.com/watch?v=oggxXCOYub8
Not: Aslında Ortadoğu'nun her karış toprağı incidir. Kutsal topraklar...
https://m.youtube.com/watch?v=pMfGajHWoug
https://m.youtube.com/watch?v=oggxXCOYub8
Not: Aslında Ortadoğu'nun her karış toprağı incidir. Kutsal topraklar...
Dünya cok güzel evlat aldirma hicbiseye yaşa hayatini. Herkesi kendin gibi sanma.
Türkiye'nin tek sorunu iki birbirinden ayrı tamamen zıt düşünce tarzı.. Bölündük bölündük salın artık kedinizi isteyen başörtü takar, isteyen takmaz kime ne aq
Melo köpeğinin her zamanki gibi taraftar desteğini arkasına alip artistlik yapicagi maçtır.
Müslüm baba veya orhan baba müzikleri eşliğinde yapılan eylem. Genellikle hayata hep isyan edenler tarafindan uygulanir.
Ailesinden dolayi alevi denebilir ama Cem Yılmaz gerçekte ateisttir. Bildiğiniz üzere, stand up showlarında ilahi komedya yapmaktadir ve oradaki katılan insanlarimizda gayet gülmektedir o sırada.
Hacı genellemeye varinca yeni jenerasyon gercekten kotu cunku batılı ülekelerin özentisi olmusuz durum vahim.. Ama gercekten kemalist olupta Türk aile kültürü, örf, adet herturlu bu sekilde yasayanda var. Cok sayida hemde. Ama Türkiye öyle biyer haline geldiki her çeşit farklı düşünce yapısına sahip bir ülke haline geldik ve bizi felakete sürükleyende budur, düşünce ayrılığı. Ayrıca, toplumumuzda öyle insanlar olustuki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" deyip islami, dinimizi, kitabımızı istemediler...
Kardesim "ot beyin hücrelerini öldürmez, aksine gelismesini saglar" demissin. Heralde yeni kullanıyorsun Yada cok nadir iciyorsun. Ben 3 yıldır uyusturucu kullaniyorum baslamaz olaydim. ESRAR BAGIMLILIK YAPMAZ! Diyene yalasin! Derim affedersiniz..