bugün
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek6
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız18
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat8
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme3
- lise arkadaşları4
- yapay zeka ile sohbet ederken duyulan garip his4
- aşkom diyen erkek4
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler4
- sözlük arkadaşı3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi12
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı9
- kiraz cicegi kolonyasi43
- staind3
- yaprak yiyen kadın3
- anın görüntüsü11
- günün şarkısı5
- zall'a yazdığım mesaj7
- natuk baytan4
- kim kimin fakesi10
- sözlük yazarına telefon numarası vermek2
- birader yazarların birader beyler olmaları hedesi3
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- ayna3
- motor3
- inanmıyorsanız bari saygı duyun2
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler2
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- kadınların koşamaması6
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- gavurun kızı5
- yazarların en sevdiği sözler9
- şems vs mevlana3
- aynı anda üç kızla gezmek2
- üstteki yazarın banka hesabındaki para4
- mehmet okuyan11
- hazret ktc5
- whatsapp2
- yiğit özgür2
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- sözlük kavgaları7
- akp nin abd köpeği olması4
- mantı2
- istanbul3
- cinsel içerikli entry giren yazarlar2
- kaldım ellerinde2
- sosyal medya fenomenleri2
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak4
entry'ler (35)
osuruk kokusu çekip sidik içmeyle övünmeye benzer...
Beyaz çorap çikolata birde ağız süzgeçi malum kahveden ne çıkacagı belli olmuyor bi süzmek gerek :D
Uluslar arası arenada dinini değil ülkesini temsil ettiği için sorun teşkil etmez.
Ona sadece telefon diyerek aşağılamak istemiyorum. çünkü telefon özelliği sadece en belirginler den biriydi şimdilerde adam yaralamada en çok kullanılan aletlerden birisidir. Ha bu arada şarjı filanda öle basit bir telefon gibi 2-3 gün değil 1-2 hafta gider *
Çünkü Fenerlisindir yani ne ciconlu ne aktaşlısındır tmm mı fenerlisindir sizi futbolda yenemezler şikeyle gelirler üzerinize...
Son günlerde herkes Nina Zilli ile benzerliğini konuşuyor...
Çok güzel bir çorbası olur kendisini değil ama çorbasını severim bide ismimle azcık benzeşiyor beni kızdırmak için söyleyen oldumu ebesinin amk.
Kesin yabancı bir isimi olurdu amk bizim türkler ne zaman türkçe isim kullanmışlar ki şimdi kullansınlar. dünya türkçe konuşuyor allahım inşallah bunu türkiye ye de nasip eder.
genellikle banyoda iken ana avrat sövülen kişidir. aslında saç kesimi bittikten sonra ellerine sağlık çok güzel oldu deriz yolda giderken hafiften küfrederiz derken banyoda tam atışlara başlar ve yaklaşık 1-2 hafta daha aynanın önünden her geçişimizde saydırmaya devam ederiz.
Kukla Kebab (Hiç bizimkini yadiniz mi?)
not: bu reklamdan sonra müşteri sayısı 2 katlamış.
not: bu reklamdan sonra müşteri sayısı 2 katlamış.
tokul_12@hotmail. com ulan nasıl aldım bunu.
Kesinlikle kemal sunal dır her yerde şaban şaban şaban adamın ismini bi şaban koymuşlar tamam artık hangi filme gitse şaban amk.
Venüs, istanbul, havyargül, korhan, korcan, kansu, oyberk, korberk, boyberk, atahan, atahansu, komatsu... vs vs uzar bu listenin sonu gelmez zaten itneler sonuna su koyup türetmişler ya.
Rahimdeki doktorların tabiriyle hücre yığınının kafası kolları ve ayaklarını kesip sonra bu parçaları tek tek çıkartılması olayıdır. bence tecavüz dışındaki olaylarda yapılmaması gerekir. Çünkü ALLAH CC çocuğu rızkı ile gönderirmiş.
Arabayı sürenin ilk başta şaka yaptığı için duracağını zannettiğim sonra pişmiş kelle gibi sırıtıp ciddi ciddi üzerime süren dayıoğluna buradan sesleniyorum ben senin amk.
Jön Türklermiş knk daha yeni aldım gazeteyi * bu amk oku oku bitmiyor amk.
Kardeşimi alması için yolladım 5-10 dk alıp geleceği gazete ismi çok hoşuma gitti ama 25 krş a 32 syf imiş o daha iyi amk.
Bence en kötüleri;
-Adını Feriha Koydum
-Fatma Gülün suçu ne?
-Bez Bebek.
-Adını Feriha Koydum
-Fatma Gülün suçu ne?
-Bez Bebek.
adamın canı sıkkın olduğunda yanında olan ve sıkıntını gideren bir maddedir kendisi bizim millet sever.
Rusya nın tatbikatta kullandığı füzedir tek Türkiye değil israil gibi başka ülkelerde de görülmüştür bence güç gösterisinden başka bişey değildir.