bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları9
- efesle tuborgu karıştırıp içmek7
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek6
- burunla blok flüt çalabilmek6
- kadın yazar çekme başlıkları6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- tai lung12
- nasıl zengin olunur2
- geldimgittim5
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- nazi sineması2
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- kiraz vs vişne4
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- lex luthor'un babası2
- sinek sokması3
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- silikon çekmek2
- mine tugay2
- hegelci giremez2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kafaya kuş sıçması5
- ortega sedat2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- tak tak sedat2
- kısa aralıklarla kaka yapmak2
- kadını kırbaçlamadan sevişemem ben2
- yazın çorap giyen insan3
- yeşil nohut3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- seri gizli artı oy veren melek5
- şenay gürler2
- çarşının orta yerine sıçmak2
- semih saygıner'in yaşlanması2
- kadınların çok tacizci olması2
- hiçbir erkek için çabalamayan erkek2
- ışın kılıcı ile döner kesmek2
- sınıfın en uzun boylusu olmak2
- hiçbir kız için çabalamayan erkek2
- taşak sütyeni3
- kulaklarından tavana çivilemek2
- elektronik devre elemanları2
- gece çiğ köfteci aramak2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- 40 hadis4
- sabah kahvesi2
entry'ler (22)
mhp'liyim çok şükür..emekliyoruz koşmayada başlarız inşallah
muhtemelen karı kokuyodur
Ülkemizin topraklarının bir bölümüyle kurulmak istenilen hayal ötesi soyut ülke..Kurtuluş savaşını Çanakkale savaşını nice savaşları hatırlayın..kürt laz degil bulgar boşnak arnavut vs her türlü milletten insan vardı yanımızda biz birliktik tek başımıza degildik.biz kardeşiz her müslüman gibi
hoşbulmuş..teşekkürde etmiş
içmesin.yakışmıyo...ben bizzat sigara içen bayanları 3.sınıf sayıyorum..bende içiyorum karımda içse çocuk dogdugunda süt yerine esrar istiycek
Atatürkçüyüz diyenlere karşı biz islamcıyız demektir. ilk önce Hz.Muhammed (sav) yolundayız yani Atatürk'ünde efendisinin yolundayız.içki içmiş kumar oynamış falan bunlar dedikodudur gerçekisede bu onunla Allah arasındadır siz imanını bilemezsiniz bilmeyi bırakın yargılayamazsınız..mcuk
ferhat tunç sen ateş ol ben yanayım
kesinlikle dert olan olaydır..egosuz insan yoktur içinden ulan keşke ilk ben deseydim der insan..çünkü kaçınılmaz gerçektir kaçan kovalanır.
10 posta masturbasyon yaparsan karşılaşıcagın durum dostum..ama ilk yapışında boşalamıyorsan bir doktora görün.
önemli mi sizce kuzey ırak ? orası gitse başka bir bela gelicek.ülkenin başında bela olmadan ülkeyi yönetemezler..Ama bunlardan sıkıldım bence dümdüz degil direk patatese baglamaları gerekiyor.o bütün vatan hainlerini.
nasıl bir şey oldugunu anlamak isteyen annesini bi adama ayarlasın anlar( her ne kadar annesi yeni evli olmasada birazcık anlar )
evlenene kadar hayırr olmaz evlenince olur diyip diyip 5 sene sonra gerdege giren erkegin azabından zor kurtulan bayan.
PARASI OLSUN ( parası önemli degil içi önemli diyenlere bunu okuyan herkes hep beraber bi siktir git diyoruz)
boyu 1.80 olsun
deli gibi kaslı olmasada kesinlikle fit olsun ( güneş kaslarını yalaması lazım )
dişleri süper olsun
çok kıllı olmasın
ereksiyon problemi kesin olmasın.
annesi iyi olsun
çapkın olsun ama çapkın olmasın
kıskansın
trip yediginde isyan etmesin, trip yemesini bilsin
popüler olsun
karının her degidigini yapsın.
diksiyonu düzgün olsun
bakımlı olsun delikanlı olsun adam olsun
kız yol verdiginde peki aşkım desin
boyu 1.80 olsun
deli gibi kaslı olmasada kesinlikle fit olsun ( güneş kaslarını yalaması lazım )
dişleri süper olsun
çok kıllı olmasın
ereksiyon problemi kesin olmasın.
annesi iyi olsun
çapkın olsun ama çapkın olmasın
kıskansın
trip yediginde isyan etmesin, trip yemesini bilsin
popüler olsun
karının her degidigini yapsın.
diksiyonu düzgün olsun
bakımlı olsun delikanlı olsun adam olsun
kız yol verdiginde peki aşkım desin
arayıpta bulamayacagın hiç bir şey yok demektir..Eger Türkiye'deysen.
türbana ne kadar takılan varsa hepsinin Allah belasını cezasını versin. türbanı konu haline bile getiremez kimse çünkü Allah ın emridir. Siz kimsiniz Allah ın emrettiği şeyi tartışmaya açabiliyosunuz..bana söyleyin siz kimsiniz ki ? siz birer karıncasınız üstüne basmakta oldugum..
dişlerine bakmayan kız hiç bir yerine bakmaz.
çünkü herkesin bir kusuru olur. çirkinin iç kusuru daha az olur güzelin iç kusuru daha çok olur. geçen bir kız gördüm ya hatasız boyasız kız km de az boy mu dersin göz mü dersin bacak mı dersin gögüs mü dersin oturma kalkma giyinme mi dersin dört dörtlük..Nihayetinde o kıza ulaştım her güzelin kusuru oldugu gibi onunda vardı. Üç posta attın mı ona dünya güzeli olsun o boşalmadan sonra o bir bok gibi gelir insana. Ta ki bidaha ulan manita yok mu sorusunu aklından geçirine kadar.
Sürücünün lamborgihini ye anadol ile vurduktan sonra marmara bölgesinden anadolu bölgesine kadar yaya bir şekilde kaçmasıdır.
Çok uyuz bişeyidir. Eğer biraz istek geldiyse kafan sigaraya takıldıysa o sigarayı içine kadar uyuyamassın ve çok keyif verici değildir. Sigara madde bağımlığımıdır bilmem ama sabah kahvaltıdan sonra ki ilk sigara kesinlikle madde bağımlığıdır. Sabah ki sigara bırakılmaz bence.