bugün
M
mrsnpr13 yıl önce
pulp fiction
bahsi gecen nesne, [bkz]four room[/bkz]'da da gizemli bir şekilde gözükmektedir . muammadır. (bkz)pastanın icinden tarantino çıkması(/bkz)
M
mrsnpr14 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
M
mrsnpr14 yıl önce
illuminati
kurtlar vadisinde baronu öldüren topluluk.bu cinayeti dizide aynı `üzeyir garih` cinayetine benzetmişlerdir.
M
mrsnpr14 yıl önce
fransa ya verilecek en büyük ceza
ermeni yasasından sonra haddi açan fransa ya verilecek en büyük cezadır. bence direk savaş açalım. elçileri yollayalım orta bir yerde italya gibi buluşalım savaş için. (bkz:carla bruniyi ben alırım siz orduyu alın) ~swh~
M
mrsnpr14 yıl önce
yalçın çakır
yalçın çakır la acı umut adlı programın sunucusu, flash tv deki bu türlü programların sorumlusu, cumhuriyet ve milliyet gazetelerine gazetecilik yapmış, sol kökenle yetiştiğini ifade eden, okan bayülgen in programındaki şu tespiti taktire şayan … devamını gör
M
mrsnpr15 yıl önce
show tvnin türkçe rezilliği
show tv gibi büyük bir kuruluşun artık bu kadar da olmaz denilecek cinsten hatalarına göz yummamalıyız bence. ahan da caps: (img:#121900)
M
mrsnpr15 yıl önce
gandalf
bir diğer adı da mithrandir olan ulu büyücü.sadece kendisine itaat eden atı gölgeyele ile ayrılmaz ikililerdir.
M
mrsnpr15 yıl önce
yabancı futbolcuların türkçe öğrenmemesi
aslında futbol ile fazla ilgilenen birisi değilim. yani ''sana mı kaldı lan?'' deseniz yeridir. bugün öyle kanalları geziyorum baktım fenerbahçe tv'de alex'in imza töreni var, bu adam 6,5 yıldır türkiye'de ve hala türkçe öğrenememiş. aslında türkiye… devamını gör
M
mrsnpr15 yıl önce
damacanayla mastürbasyon yapan sucu
bursa'da yaşanmış, sucunun damacanayla asansörde ilişkiye girdiği bir olay. damacana kullanılamaz duruma gelmiş. (img:#100281)
M
mrsnpr15 yıl önce
serdar ortaç ın google çevirideki karşılığı
hala düzeltilmemiştir. http://static.shiftdelete.net/img/article_new/justin_timberlake1293443654.jpg
M
mrsnpr15 yıl önce
beyblade sabri
esra ceyhan'ın programında uçan adam. dönen adam, kızkaçıran gibi.
© copyright 2005 - 2026