bugün
M
mrs gargi12 yıl önce
once upon a time
evvel zaman icinde, bir varmis bir yokmus anlaminda kullanilir. ~ecnebi masallarinda.~
M
mrs gargi12 yıl önce
colin o donoghue
aksanı mı, gülüşü mü yoksa maviş gözleri mi daha güzel bir türlü karar veremediğim oyuncu. böyle korsan olduğunu bilsem, her şeyi bırakır ben de korsan olurum. kendisini gördükçe atın beni denizlere diye mırıldanmaya başlıyorum. başka bir `jared leto… devamını gör
M
mrs gargi13 yıl önce
beyaz tenli olmak
yaz geldiğinde güneşlenememek, seviştikten sonra boyundaki kırmızılıklardan, morluklardan uzun süre kurtulamamak, yüzde bir yerde sivilce çıktığında yaşlı cadılara dönmek, ağladığında kıpkırmızı bir surata sahip olmak gibi getirilere sahip olan şey.
M
mrs gargi13 yıl önce
tayyip konuşurken arkasında devamlı sıratan adam
rte nın ankara konuşması sırasında ortaya çıkan ve anlamsız bi yüz ifadesi ile sağa, sola sırıtan adam `i.melih Gökçek` 'tir efenim. http://galeri.uludagsozluk.com/r/melih-gökçek-in-kalbimizi-ısıtan-gülümsemesi-137813/ ayrıca, saygıdeğer eşi emine … devamını gör
M
mrs gargi13 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
M
mrs gargi13 yıl önce
en güzel gülüş şekli
`gamze`li yanaklarla mümkün olan tebessümdür.
M
mrs gargi13 yıl önce
öyle bir birleşmek ki nihat doğan ı bile sevmek
gezi parkı hadisesi ile ilgili gelinen noktada teyyip'in, çıkışları sayesinde öğrencisi, esnafı, taksicisi, doktoru, avukatı, ev hanımı, emeklisi, galatasaraylısı, fenerbahçelisi, beşiktaşlısı, karşıyakalısı, göztepelisi, alevisi, sünnisi,... ülkede… devamını gör
M
mrs gargi13 yıl önce
gezi parkı eyleminden kareler
M
mrs gargi13 yıl önce
M
mrs gargi13 yıl önce
M
mrs gargi13 yıl önce
M
mrs gargi13 yıl önce
M
mrs gargi13 yıl önce
hande yener e geçmişini hatırlatmak
derhal yapılması gereken harekettir dostlarım. eğer bir an evvel harekete geçmezsek kendisi gün be gün yoldan çıkacak. önce antroidleşecek ardından safkan bir robota dönüşerek evrimini tamamlayacaktır. derhal kendisine eskiden normal bir insan oldu… devamını gör
M
mrs gargi13 yıl önce
kedilerin yüzündeki hayırdır ne bakıyon ifadesi
bu kediler gerçekten ilginçler. bilmiyorum bende mi bir sorun var ama bi kediye ne zaman şefkatle yaklaşsam 'gel pisi pisi gel bakim gel' desem bana öyle bir yüz ifadesiyle bakıyorlar ki öylece kalıyorum, resmen 'hayırdır ne var, ne bakıyon?' ifadesi… devamını gör
M
mrs gargi13 yıl önce
bir kadını ağlatmaktan sevk almak
http://galeri.uludagsozluk.com/g/bir-kadını-ağlatmaktan-sevk-almak/ edit: başlık başa kalmış.
© copyright 2005 - 2026