bugün
M
morris kahlo6 yıl önce
bursa nutku
bursa isyanının bastırılmasından sonra, ulu önder `mustafa kemal atatürk`ün 05.02.1933te bursa ulucamide yaptığı nutuktur. tam metni aşağıdaki gibidir. "türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna her… devamını gör
M
morris kahlo6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
morris kahlo6 yıl önce
adım adım zafere
M
morris kahlo6 yıl önce
çocukluğu hatırlatan detaylar
(img:#1477885)
M
morris kahlo6 yıl önce
domatesin içinden çilek çıkması
doğruysa ilginç... (vid:#181406) https://twitter.com/ayseakkc/status/1258792968191959041?s=20
M
morris kahlo6 yıl önce
aynaya bakınca düşünülenler
yazarların aynaya barken düşündükleridir. --`spoiler`-- olur, olur iş çıkar çok da çirkin değilim~swh~ --`spoiler`--
M
morris kahlo6 yıl önce
beni eksileyen yazarlara dair
tarihe düşülmüş bir tane not. "beni arkamdan eksileyenler bunu yapmaya devam edebilirler. çünkü arkamda olmaları benim içün yeterli." hadi eyv.
M
morris kahlo6 yıl önce
aşk 101
Klasik türk dizisi derdim, yanılmamışım. Türk dizileri bir bitin artık ya.
M
morris kahlo6 yıl önce
bir kaşına gözüne adam vurur bedel öderim
M
morris kahlo6 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
M
morris kahlo6 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
M
morris kahlo6 yıl önce
cem evleri örgüt evi değildir
virüs var bunlar cenaze derdinde amk. sonra millete yobaz diye ahkam keserler.
M
morris kahlo6 yıl önce
dersim katliamı
sözde solcuların (kürt faşistleri) ısrarla varlığını idda ettikleri katliam. şeyh sait isyanı nasıl bir isyansa ve nasıl bastırılmışsa aynı şekilde bir şeyh ünvanı kullanarak modern cumhuriyete isyan eden ve gayesi daha demokratik daha özgürlükçü bi… devamını gör
M
morris kahlo6 yıl önce
geceye tarihi bir fotoğraf bırak
geceye tarihten not düşen fotoğraflardan oluşan.... (img:#1401838) yıl 1932. fetihten yaklaşık 500 yıl sonra ilk defa aya sofyadaki mozaik freskoları açma çalışmaları yapan thomas whittemore ve ekibinin güney vestibul holündeki çalışmaları. (p… devamını gör
M
morris kahlo6 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
M
morris kahlo6 yıl önce
3 mayıs dünya türkçülük günü
bugün itibariyle içinde olduğumuzdan gurur duyduğumuz gündür. ayrıca türkçülük ile ilgili ayrıntılı bilgi vikipedia'daki bu linkte bulunabilir. http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk%C3%A7%C3%BCl%C3%BCk
© copyright 2005 - 2026