entry'ler (44)

müjdat gezen'in falan başımıza sanatçı kesilmesi

1943 doğumlu.
Yüz civarında filmde, elli civarında tiyatro oyununda, binden fazla da radyo ve televizyon skeçlerinde rol alan ve bunların bazısını da yazan-yöneten sanatçıdır. Ayrıca şiir albümü de bulunmaktadır. 1991 yılından beridir de Sanat Tiyatrosu var.

Eh bugün kendini bilmez insanların, "Müjdat gezen'in falan başımıza.. " diye başlayan bir söylem (!)ile sanatı ve sanatçılığı eleştirenleri eleştirdiği için sevmeyeni bulunan sanatçı.

Ama bu sanatçılar olmazsa, kendi pisliklerinde boğulacaklar haberleri yok!

zinalar depremleri artırır

Mantık ya da söylem doğru olsaydı, "bütün "müslümanım" diyen ülkelerin yeryüzünden silinmesi gerekmiyor muydu?" diye sorduran sıçmıkımsı söylem!

lays ayşe teyze vs didi naciye teyze

Halkın, özellikle de gençliğin kalite kaybında önemli rolleri olan 2 zavallı insan!

sözlük yazarlarının hayat felsefeleri

Gerçekçi ol, imkansızı iste! (Che Guevara)

güneşin doğuşunu izlemek

güneş doğmadan hemen hemen yarım saat önce başlayan kuş cıvıltıları arasında soğuk havanın kokusunu içinize çekerek, dünyanın titreşimine dokunmaktır.

3 cumhurbaşkanı adayını toplasan 1 atatürk etmez

bırakın ülkemiz cumhurbaşkanı adaylarının toplamını, bütün dünya cumhurbaşkanlarını toplasan yine de etmez bir atatürk. buna elisabeth 1 ve 2 de dahil!

çocuğunun adını araba arkasına yazan insan

Genellikle erkek çocukları için uygulanır. Biraz daha uğraşırsa çocuğunun pipisini kopartacak ebeveyndir.

kefir

süte karnıbahara benzeyen kefir tanelerinin eklenmesiyle elde edilen etilalkol ve laktik asit fermantasyonlarının bir arada oluştuğu, tarihsel geçmişi olan kafkas orijinli bir süt içeceği.

içiniz ve hatta içtiriniz !

dünyanın en salak annesine sahip olmak

terbiyesizlikte sınır tanımamak diye buna derim ben!

üstelik salak anne değil, dünyanın en salak annesine sahipmiş ergenimiz. her aynaya baktığında "armut dibine düşer" atasözünü bilfiil yaşayacaktır.

duvara oy ver de duvara oy verelim diyen ak seçmen

Pankartın aslı;
"Dik dur eyilme bu millet seninle
duvara oy ver.de veririz bee usta"

"eyilme" ne demek? belki de "eğilme" demek istiyor amca. -de'den öncesi noktalama işaretine girmiyorum bile.

türk erkekleri cinsel açlıktan kurtulsa olacaklar

bugünkü durumdan çok değişik olacağını düşünemiyorum açıkcası. bu kafa yapısı olduktan sonra başka şeylerin açlığına soyunacaklardır.

ölmeden önce dinlenilmesi gereken türkçe şarkılar

suavi - yalı çapkını.
Leman Sam - gül güzeli.
incesaz - çok aşığın var diyorlar.

makyaj

kimini vezir, kimini rezil eden eylem!

beklemek sorunsalı

başedilmesi güç durum ama başedilemez değil şimdilik!

nihat hatipoğlunun aldığı parayı kıskanan insan

kıskanmak değil de, "söylemleri ile yaptıklarının arasındaki çelişkiye dikkat çekmek" demek daha doğru olur.

kendisinden daha fazla para alan insanlar varken gündeme getirilmiyor da, kendisinin 600 bin tlsi günlerce konuşuluyor ise, başka bir gözle bakmak gerekiyor duruma..

yazarların hayat enerjisini emen tipler

negatif insanlar.
az bilmesine karşılık, çok ahkam kesenler.
yüksek sesle konuşanlar!

sözlük yazarlarının korkuları

kötülük yaptığını bilmesine rağmen "iyi ettim de yaptım" diyenler.

cahil olduğunun farkına varmayıp, herşey hakkında ahkam kesen insanlar!

ıssız adaya gidilse yanda götürülecek üç kişi

Türkiye'nin en baba 2 yöneticisi ile bir tane aday adayını alır giderim. walla ciddiyim.

halk biraz kafa dinler, rahatlar hatta gelişir bile belki ülke. gerçi bu ayağa düşen insanlık ile zor bir durum ama olsun ben umut etmek istiyorum.

kız arkadaşı ile yürürken dayak yiyen genç

yurdum insanların tahammülsüzlüğünün saygısızlığının sokağa yansımış hali. olumsuz giden herşeye kızıp, yolda kendi halinde yürüyen insanlara saldırmakla deşarj olmayı deneyen kestanemin delikanlıları.

kendilerine sorsan, muhakkakki "alemin kralı"dırlar.

NOT: aslında "dayak" normal ama kız arkadaşının yanında dayak yemek normal'miş gibi bir entry!

türkiye de aldıkları maaşı haketmeyen meslekler

devlet bakanları ve dansözler de dahil olmak üzere yalan ve eğlenceye dayalı meslek grupları.
© copyright 2005 - 2026