bugün
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- donsuz bedevi6
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- aşure vs waffle7
- 0 0 721
- şeyhin götüne priz sokmak3
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak3
- akepede kliklerin savaşı11
- ahmet burak erdoğan6
- sözlük kızlarının dantelleri2
- chp grup toplantısı3
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- pandela15
- israil10
- para parayı çeker mi5
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- dindar nesil yetiştirmek2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- mıknatısların sevişgen olması2
- depremlerin sebebi2
- türkiye13
- tuzla bit pazarı2
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- tek başına uzun yol gitmek7
- bik bik'in aşuresi6
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- arkadaş2
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- türkiye büyüyor3
- bugün ne yaptınız5
- 30 haziran4
- nasılsınız3
- sözlük kızlarının kirpikleri2
- ona bir cümle bırak8
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- ali naci küçük2
- düşünmek hakkında düşünmek5
- türklerin pis olması6
- özgürlük ve disiplin paradoksu4
- swinger2
- evli kadınla beraber olmak4
- türkler2
- günün şiiri10
- rüyalar gerçek olsaydı2
- gocu4
- yazarların özlü sözleri11
- neden sevgilim yok6
entry'ler (44)
1943 doğumlu.
Yüz civarında filmde, elli civarında tiyatro oyununda, binden fazla da radyo ve televizyon skeçlerinde rol alan ve bunların bazısını da yazan-yöneten sanatçıdır. Ayrıca şiir albümü de bulunmaktadır. 1991 yılından beridir de Sanat Tiyatrosu var.
Eh bugün kendini bilmez insanların, "Müjdat gezen'in falan başımıza.. " diye başlayan bir söylem (!)ile sanatı ve sanatçılığı eleştirenleri eleştirdiği için sevmeyeni bulunan sanatçı.
Ama bu sanatçılar olmazsa, kendi pisliklerinde boğulacaklar haberleri yok!
Yüz civarında filmde, elli civarında tiyatro oyununda, binden fazla da radyo ve televizyon skeçlerinde rol alan ve bunların bazısını da yazan-yöneten sanatçıdır. Ayrıca şiir albümü de bulunmaktadır. 1991 yılından beridir de Sanat Tiyatrosu var.
Eh bugün kendini bilmez insanların, "Müjdat gezen'in falan başımıza.. " diye başlayan bir söylem (!)ile sanatı ve sanatçılığı eleştirenleri eleştirdiği için sevmeyeni bulunan sanatçı.
Ama bu sanatçılar olmazsa, kendi pisliklerinde boğulacaklar haberleri yok!
Mantık ya da söylem doğru olsaydı, "bütün "müslümanım" diyen ülkelerin yeryüzünden silinmesi gerekmiyor muydu?" diye sorduran sıçmıkımsı söylem!
Halkın, özellikle de gençliğin kalite kaybında önemli rolleri olan 2 zavallı insan!
Gerçekçi ol, imkansızı iste! (Che Guevara)
güneş doğmadan hemen hemen yarım saat önce başlayan kuş cıvıltıları arasında soğuk havanın kokusunu içinize çekerek, dünyanın titreşimine dokunmaktır.
bırakın ülkemiz cumhurbaşkanı adaylarının toplamını, bütün dünya cumhurbaşkanlarını toplasan yine de etmez bir atatürk. buna elisabeth 1 ve 2 de dahil!
Genellikle erkek çocukları için uygulanır. Biraz daha uğraşırsa çocuğunun pipisini kopartacak ebeveyndir.
süte karnıbahara benzeyen kefir tanelerinin eklenmesiyle elde edilen etilalkol ve laktik asit fermantasyonlarının bir arada oluştuğu, tarihsel geçmişi olan kafkas orijinli bir süt içeceği.
içiniz ve hatta içtiriniz !
içiniz ve hatta içtiriniz !
terbiyesizlikte sınır tanımamak diye buna derim ben!
üstelik salak anne değil, dünyanın en salak annesine sahipmiş ergenimiz. her aynaya baktığında "armut dibine düşer" atasözünü bilfiil yaşayacaktır.
üstelik salak anne değil, dünyanın en salak annesine sahipmiş ergenimiz. her aynaya baktığında "armut dibine düşer" atasözünü bilfiil yaşayacaktır.
Pankartın aslı;
"Dik dur eyilme bu millet seninle
duvara oy ver.de veririz bee usta"
"eyilme" ne demek? belki de "eğilme" demek istiyor amca. -de'den öncesi noktalama işaretine girmiyorum bile.
"Dik dur eyilme bu millet seninle
duvara oy ver.de veririz bee usta"
"eyilme" ne demek? belki de "eğilme" demek istiyor amca. -de'den öncesi noktalama işaretine girmiyorum bile.
bugünkü durumdan çok değişik olacağını düşünemiyorum açıkcası. bu kafa yapısı olduktan sonra başka şeylerin açlığına soyunacaklardır.
suavi - yalı çapkını.
Leman Sam - gül güzeli.
incesaz - çok aşığın var diyorlar.
Leman Sam - gül güzeli.
incesaz - çok aşığın var diyorlar.
kimini vezir, kimini rezil eden eylem!
başedilmesi güç durum ama başedilemez değil şimdilik!
kıskanmak değil de, "söylemleri ile yaptıklarının arasındaki çelişkiye dikkat çekmek" demek daha doğru olur.
kendisinden daha fazla para alan insanlar varken gündeme getirilmiyor da, kendisinin 600 bin tlsi günlerce konuşuluyor ise, başka bir gözle bakmak gerekiyor duruma..
kendisinden daha fazla para alan insanlar varken gündeme getirilmiyor da, kendisinin 600 bin tlsi günlerce konuşuluyor ise, başka bir gözle bakmak gerekiyor duruma..
negatif insanlar.
az bilmesine karşılık, çok ahkam kesenler.
yüksek sesle konuşanlar!
az bilmesine karşılık, çok ahkam kesenler.
yüksek sesle konuşanlar!
kötülük yaptığını bilmesine rağmen "iyi ettim de yaptım" diyenler.
cahil olduğunun farkına varmayıp, herşey hakkında ahkam kesen insanlar!
cahil olduğunun farkına varmayıp, herşey hakkında ahkam kesen insanlar!
Türkiye'nin en baba 2 yöneticisi ile bir tane aday adayını alır giderim. walla ciddiyim.
halk biraz kafa dinler, rahatlar hatta gelişir bile belki ülke. gerçi bu ayağa düşen insanlık ile zor bir durum ama olsun ben umut etmek istiyorum.
halk biraz kafa dinler, rahatlar hatta gelişir bile belki ülke. gerçi bu ayağa düşen insanlık ile zor bir durum ama olsun ben umut etmek istiyorum.
yurdum insanların tahammülsüzlüğünün saygısızlığının sokağa yansımış hali. olumsuz giden herşeye kızıp, yolda kendi halinde yürüyen insanlara saldırmakla deşarj olmayı deneyen kestanemin delikanlıları.
kendilerine sorsan, muhakkakki "alemin kralı"dırlar.
NOT: aslında "dayak" normal ama kız arkadaşının yanında dayak yemek normal'miş gibi bir entry!
kendilerine sorsan, muhakkakki "alemin kralı"dırlar.
NOT: aslında "dayak" normal ama kız arkadaşının yanında dayak yemek normal'miş gibi bir entry!
devlet bakanları ve dansözler de dahil olmak üzere yalan ve eğlenceye dayalı meslek grupları.