bugün
M
mono no aware7 yıl önce
madımak
türkiye' nin utanç duymak yerine faillerini kahraman yaptığı olaydır.
M
mono no aware7 yıl önce
uzaylı görülünce sorulacak sorular
uzaylıya ~ne demekse~ görüldüğü takdirde sorulacak sorulardır. -- sizin orada da allah var mı? -- sizin ademiniz kim? -- nüfus planlaması yapıyor musunuz?
M
mono no aware7 yıl önce
uludağ üniversitesi otomasyonu
kayıt için kimlik bilgileri girerken, her dönem başında ders seçimlerinde, yaz okulu ders kayıtlarında öğrencileri çileden çıkaran otomasyondur. yoğunluk olmasın diye sabahları erken kalkıp saatlerce bizi uğraştıran otomasyondur. akşam üzerine bırakı… devamını gör
M
mono no aware7 yıl önce
cemal süreya
asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör
M
mono no aware7 yıl önce
iki efendinin uşağı
Kitap Adı : İki Efendinin Uşağı Kitabın Yazarı : Carlo Goldoni Kitap Hakkında Kısa Bilgi : 28997 Silvio: İşte sağ elim. Kalbim bundan böyle yalnızca sizin (Clariceye elini uzatarak) Pantalone: Utanma hadi, uzat sen de elini. Söz k… devamını gör
M
mono no aware7 yıl önce
şampiyon
Ulusal ve uluslararası bir yarışmada ilk dereceyi alan, birinci olan kimse veya `takım`, `böke`
M
mono no aware7 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
M
mono no aware7 yıl önce
can sıkıntısı
sözlük yazarı olma sebebi
M
mono no aware7 yıl önce
29 ekim cumhuriyet bayramı
bu yıl diğerlerinden daha büyük bir coşkuyla kutlanması beklenen bayram. Bizleri bağımsız ve hür kılan atatürk'ün emaneti bayram. Bu emaneti stad içlerine tıkan okullarda kıytırık iki gösteriyle, televizyon ekranlarının bir köşesine Atatürk logo… devamını gör
M
mono no aware7 yıl önce
sultan
Müslüman,özellikle `Sünni` hükümdarların kullandıkları unvan. Padişahların erkek ve kız çocukları ile anne ve eşlerine verilen unvan.
M
mono no aware7 yıl önce
sinek kuşu
sinek kuşugiller (Trochilidae) familyasından küçük kuşların ortak adıdır. Havada asılı kalıp kanatlarını çok hızlı çırparak durabilmeleriyle tanınırlar. Türüne bağlı olarak saniyede 15 ila 80 kez kanat çırpabilirler.
M
mono no aware7 yıl önce
the godfather
filme de uyarlanan `mario puzo` romanı.
M
mono no aware7 yıl önce
edip cansever
kuskusuz [bkz]ikinci yeni[/bkz] akiminin en kuvvetli sairi. (bkz)ben ruhi bey nasilim(/bkz) (bkz)yercekimli karanfil(/bkz) (bkz)umutsuzlar parki(/bkz)
M
mono no aware7 yıl önce
nilgün bodur
43 yaşında bir yazar. başka yazarlardan alıntı yapmakla itham ediliyor şu aralar. (img:#1742277)
M
mono no aware7 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
M
mono no aware7 yıl önce
tüfek mikrop ve çelik
insanlığın gelişimi ve bu süreç boyunca zengin ve fakir halkların nasıl ortaya çıktığını anlatan tübitak yayınlarından çıkmış harika kitap
M
mono no aware7 yıl önce
oz
"abstract" olarak da anılan yazı hakkında tamamen yazıya baglı kalınarak bilgi veren, yaklasık 1 paragraf uzunlugunda olan yazı özün makbul olanı makaleyi yazan sahsiyetin kendisinin yazmasıdır. bunun sebebi hem yazarın mevzuata tam olarak hakim olm… devamını gör
M
mono no aware7 yıl önce
gecenin yeşilçam karesi
allstar gibi kadro; (img:#1329116)
M
mono no aware7 yıl önce
pozitif fotoğraflar
M
mono no aware7 yıl önce
pozitif fotoğraflar
M
mono no aware7 yıl önce
gitmek
gelmekten daha zor bi eylemdir.insana koyar gitmek bazen.tüm hüzünleri yanımıza alırız ve gideriz.geride kalan mutluluklar birden hüzüne dönüşür. (bkz:ben sana gidemezsin demedim adam olamassın dedim)
M
mono no aware8 yıl önce
ölüm
her canlının kaçınılmaz sonu..
M
mono no aware8 yıl önce
ilk aşık olunan ünlü
(bkz:sylvester stallone) rocky serisi çıktığında çocuktum ve ona cidden aşiktim. simdi ki haline bakmayin seksenli yıllarda yakisikliydi koftehor.
M
mono no aware8 yıl önce
boşnak soykırımı
1990 ların başında sırpların çok ciddi şekilde boşnaklara uyguladığı sistematik katliam ve tecavüz hareketidir... yavşak batı soykırımı yapan kendinden, soykırıma uğrayanda mazlum milletlerden olduğu için ses dahi çıkarmamıştır... https://www.youtube… devamını gör
© copyright 2005 - 2026