bugün
M
minmimeranim4 yıl önce
çay fırlatma olayının sözde açıklaması
Az önce bir agabeli ağzından duyduğum açıklama. Osmanlı zamanında böyle felaketler ya da kötü olaylar yaşandığında halka çay ikram edilirmiş. Böylece "siz çay için ve rahatlayın. Devlet sizin yanınızda" mesajı verilirmiş. Tarihi kayıtlarda böyle bi… devamını gör
M
minmimeranim4 yıl önce
çay fırlatma olayının sözde açıklaması
Az önce bir agabeli ağzından duyduğum açıklama. Osmanlı zamanında böyle felaketler ya da kötü olaylar yaşandığında halka çay ikram edilirmiş. Böylece "siz çay için ve rahatlayın. Devlet sizin yanınızda" mesajı verilirmiş. Tarihi kayıtlarda böyle bi… devamını gör
M
minmimeranim5 yıl önce
50 tl ile market alışverişi yapmak
Poşetlerinizi eve mağaza müdürü taşır.
M
minmimeranim5 yıl önce
sözlük yazarlarının minimal pizzaları
Sabah uyandım pizza yabmalıyım dedim. Allah affetsin arkadaşlar. (img:#2118389)
M
minmimeranim5 yıl önce
gece gece istenen tatlı
Bir kazandibi olsa fena olmazdı. Keşkül de kabulüm. Sütlü tatlı olsun her türlü gideri var.
M
minmimeranim5 yıl önce
tost yapmayı beceremeyen insan
Tost makinesini yesen daha sağlıklı.
M
minmimeranim5 yıl önce
M
minmimeranim5 yıl önce
M
minmimeranim5 yıl önce
30 lu yumurtanın 25 lira olması
gidiyorum, günde 3 yumurta yiyorum, ayda 90 yumurta yapıyor, 80 lira falan yapıyor. bütçem içinde küçük bi gedik. üzmemiştir doğal olarak.
M
minmimeranim5 yıl önce
M
minmimeranim5 yıl önce
biz dolarla uğraşmıyoruz istesek düşürürüz
Hiç samimi gelmeyen yeni bir berat albayrak açıklaması. https://www.yurtgazetesi.com.tr/m/ekonomi/berat-albayrak-dolarla-ugrasmiyoruz-istesek-dusururuz-h165142.html
M
minmimeranim5 yıl önce
yazarların çektiği fotoğraflar
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
M
minmimeranim5 yıl önce
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
M
minmimeranim5 yıl önce
M
minmimeranim5 yıl önce
M
minmimeranim5 yıl önce
türbanlı kızla evlenmek
ispata gel. bunu baştan bilmeliydin be dostum türünde sözlere çokca rastlayacak kişi eylemidir. Aslında geçmişe göre bakarsak doğru seçim olarak görünse de kapalı olanların bazı kısımları aile mahalle baskısı ile kapanıyor. üniversite ortamında ras… devamını gör
M
minmimeranim5 yıl önce
sözlük yazarlarının uyuyamama sebepleri
Merak edilen soru. Evet Ben aşırı zekadan uyuyamiyorum maalesef.
M
minmimeranim5 yıl önce
sözlük yazarlarının kol saatleri
yazarların kolunda bulunan saatlerdir. (img:#837660)
M
minmimeranim5 yıl önce
sözlük yazarlarının kol saatleri
yazarların kolunda bulunan saatlerdir. (img:#837660)
M
minmimeranim5 yıl önce
sözlük yazarlarının hayalindeki araba
lamborghini galardo.
M
minmimeranim5 yıl önce
evde dondurma yapan erkek
Ufaktan bir ibnelik vardır kendisinde.
M
minmimeranim5 yıl önce
bir kızı serserilerin elinden kurtarmak
AÇIK OLAYIM SiLAHIM YOKSA KALKIŞAMAYACAĞIM DURUMDUR..
M
minmimeranim5 yıl önce
tam benim tipim dediğiniz ünlüler
(bkz: Aslıhan gürbüz )
M
minmimeranim5 yıl önce
yemek yapmayı bilmeyen erkek
bir an önce yemek yapmayı öğrenmesi gereken erkektir. hayatta ne olacağı bilinmez.
© copyright 2005 - 2026