bugün
M
milimlik4 yıl önce
sözlüğün en şık erkeği
Bugün saat 18 e kadar bu başlık altında toplanacak fotoğraflardan saat 18 den sonra değerlendirme yapılacaktır. Oberst abimden bir fotoğraf bekliyorum. 1 boydan mümkünse 1 de mayolu fotoğrafınız olsun.
M
milimlik4 yıl önce
bazı gereksiz sözlük kızlarını hırpalamak
fındık beyinleriyle geri zekalı erkek avına çıkan tayt göğüs dekoltesi bacak göbek fotosu atan 3 sınıf sözlük kızlarına edepli giyinmeleri yönünde yapılan ufaktan manifesto eylemidir. bi bitmediz gitti. gerçekten çok yazık..
M
milimlik4 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
M
milimlik5 yıl önce
haluk bilginer
hayranı olduğum `usta` oyuncu. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra Devlet Tiyatrosunda çalıştı. İngiltere'de LAMDA bünyesinde 1 yıllık çalışmanın ardından 1980 - 1993 yılları arasında İngiltere'de TV dizilerinde ve tiyatrolarda … devamını gör
M
milimlik5 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
M
milimlik5 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
M
milimlik5 yıl önce
sözlük yazarlarının vizyonu
(img:#2153008) Şeklindedir.
M
milimlik5 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
M
milimlik5 yıl önce
kendiniz için en son ne aldınız
Dün bim marketinden medium boxer almıştım.
M
milimlik5 yıl önce
deleted content 28348237482
nargileci tipli bir müteahhit. `ismail alpen` çok sever kendisini. hadi başlığını da biz açmış olalım. tıvaytır adresi de aha şu; https://twitter.com/eminadanurea
M
milimlik5 yıl önce
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
M
milimlik5 yıl önce
bıyığın yakıştığı ünlüler
(bkz:ekin koç ) çok yükseliyorum bu ünlü bireye. ama hayat işte... Şöyle bırakayım : (img:#2130475)
M
milimlik5 yıl önce
sözlük yazarlarının tahmini ingilizce seviyeleri
A1 Belirli türdeki ihtiyaçların karşılanmasını amaçlayan bilindik günlük tabirleri ve çok temel ifadeleri kullanabilir. Kendisini ve başkalarını tanıtabilir ve nerede yaşadığı, tanıdığı insanlar ve sahip olduğu şeyler gibi kişisel bilgilere dair sor… devamını gör
M
milimlik5 yıl önce
erkekleri çekici yapan detaylar
-(bkz: erkekte uzun saç) -bas gitar -yanakta gamze ~swh~
M
milimlik5 yıl önce
bir türk islam ile türktür
Müslümansa diyelim biz ona.
M
milimlik5 yıl önce
en vurucu şiir dizeleri
henüz olmayandır. bu arada sayın yazar, o bir dize değil.
M
milimlik5 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
milimlik6 yıl önce
kadın bilim insanı
erkek bilim insanı kadar fazladir.
M
milimlik6 yıl önce
ilişkinin düzeyi
(img:#2043647) Buket hanım o kadar haklı ki.
M
milimlik6 yıl önce
geceye üzücü bir şey bırak
akabe iktidarı.
M
milimlik6 yıl önce
M
milimlik6 yıl önce
diyet yapan yazarlar dayanışma platformu
(img:#2038493) Bir yulaflı kahvaltı da benden o halde. Ama ben diyet demiyorum çünkü galiba seviyorum bu kahvaltıyı. Yarım çay bardağı süt Yarım çay bardağı su 3 yemek kaşığı yulaf Bunları kaynatıyoruz. 1 tatlı kaşığı Chia Tohumu 1 tatlı ka… devamını gör
M
milimlik6 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
M
milimlik6 yıl önce
sözlük yazarlarının çiçekleri
Yazarlarin yetistirdikleri ciceklerdir. (img:#725604)
© copyright 2005 - 2026