bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
entry'ler (156)
içimden gecenleri sana anlatsam 3 gün bulanık sıçarsın swh (bkz: yolunda a ş)
biz gonullerin kazananiyiz. olimpiyat lobisinin isleri bunlar. benim basortulu atletlerim allahın izniyle rekorlar kiracaktir. biz olimpiyat duzenlemeyi iyi biliriz. kaliplar ayni kelimeleri ben degistirdim. swh
meraketmefikri S.
40 yasindan sonra kendi dinini olusturup misyonerlik faaliyetleri yapacagini dusundugum manken, din degistirici.
konusmanin ortasında biz entry girmeyi de entari giymeyi de iyi biliriz ibaresi olmazsa konuşma bile denmeyecek konusmadir.
2004 yazinda gidip guzel zaman geçirdiğim antalya ilinin turistik ilçesi. james dean bardaki menü fiyatları ise kabus gibiydi. 3 redbull icip 30 tl odemistik. cünkü salaktik ve ergendik.
belimi bukuyor böyle ayrılık, verdiğin acılar hasret tanidik, görmedim ki birgün senden yakınlık, dönmesen de geri farketmez artik. dizeleriyle hakli cikacak önerme. şair burada ten rengi farkli olan insanlarin çektiği zorluklardan bahsediyor.
babam abim ve eniştem hayranlıkla izledi. ben de onları şaşkınlıkla izledim. annemler geldi hepimizi yılgınlıkla izledi. ben fatih altaylinin sunmasini beklerdim. ertem şenerden de güzel övgüler beklerdim. ornegin; recep tayyip erdoğan; ortadoguda bir güneş gibi. swh
herkesin babasinin garip huylari vardir ama babacigiminkiler biraz daha tabu yikan cinsten. 4 yasimdan itibaren bana raki bira icirmesi ama benim ondan habersiz kendi irademle icki ictigimi ogrenince kizmasi. sonrasinda mutabakata varinca her firsatta hadi raki içelim demesi. babam sayesinde alkolik oldum belki,belki tuhaf bi durum ama olsun. gunun birinde çocuğum icki icmek isterse aynisini yapicam. al sana garip huydan cikarilan ders swh
hıyar firarda .
yerden orta ve yerden sut atmak disinda bir özelliği olmayan solbek. bence tipi futbolunun onune geciyor. adam hasin adam karizmatik swh
bağırsak düğümlenmesi sonucu olusan ağrı.
dun gece resepsiyondaki deskte otururken bir taraftan da oyunla * ilgileniyorum. bir adam arkamdan sessizce yaklaştı. ne izliyon sen dedi. yuzune baktim siklemedim. tekrar ayni soruyu sordu. oyun oynuyom dayı hayirdir dedim. aptalca siritti. havuzu kullanmak ucretli mi dedi. evet 10 lira dedim
yani diyorsun ki herr hausun dibi ayni dedi,aptal aptal siritarak gunese doğru yol aldi.
yani diyorsun ki herr hausun dibi ayni dedi,aptal aptal siritarak gunese doğru yol aldi.
allahin bazi insanlari cehennem icin yaratmasi/ ne demek lan jigolo.
pantolon ve babetler anamdan allah korusun nazardan swh
annesinden ödünç alip giydigi pantolon ve babet ihva eden kiyafetlerdir.
annesinden ödünç alip giydigi pantolon ve babet ihva eden kiyafetlerdir.
age of empires da persianlari alirsak mumkundur. savastan bahseden usluba bak hele. sanki strateji oyunu oynuyoruz. halki buna nasil ikna edicek merak ediyorum. cihat desen bi yeriyle guler insanlar. makarna komurle seferberlik de olmaz. ozgurluk ve demokrasi goturucez desen abd kafana şaplagi indirir. tanım: havayoluyla ve vize pasaport islemleri halledilerek gerceklesmesi mümkün olan eylem.
ilk defa gittiğimiz bir kafedeki garsonla aramızda geçen diyalogdur şüphesiz.
garson: g ben: b arkadaşlar:a
g: merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz. ne alırsınız?
a: kola, sprite, ice tea
g: siz ne alırsınız beyefendi?
b: çayın taze mi hocam?
g: taze tabi
b: tamam o zaman ben de bir kola alayım.
garson: g ben: b arkadaşlar:a
g: merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz. ne alırsınız?
a: kola, sprite, ice tea
g: siz ne alırsınız beyefendi?
b: çayın taze mi hocam?
g: taze tabi
b: tamam o zaman ben de bir kola alayım.
hep bir entryde kullanmak istemiştim swh amlarına koyayım ben onların çok ayıp ediyorlar
1 litre limon suyu/sosu 5 yemek kaşığı şeker ve 2 yumurta akının mixerde uzun süre çırpılmasıyla elde edilen kokteyl sosudur. içeriğinden ötürü 24 saat içinde kullanılması elzemdir. long island ice tea lynchburg lemonade gibi ünlü kokteyllerde kullanılır.
lord of the kezban.