sevdiği entry'ler

akp li değilim ama

ama dan önceki her şeyin yalan olduğu gerçeğinin göz önüne alınması gereken söylemdir.

- ya niye bu kadar eleştiriyorsun
+ kardeşim hırsızlık yolsuzluk terör darbe feto..
- tamamda yaptıkları iyi şeylerde var
+ ne var ? sen neden böyle savunuyorsun ki ?
- ya savunma değil
+ ne peki
- ya bak bende akp li değilim ama
+ ama ? kime oy verdin
- akp ye. birde işte ilçe teşkilatına üyeyim o kadar..

türkiye nin medar ı iftiharı şehirleri

Sen git Çomarlara sinirlen daha sonra şehirlere salla,bi izmir bizim şehrimizde Sinop değilmi bi Tunceli bizim şehrimizde zamanında şanlı ünvanını almış Urfa bizim değilmi?ya yapmayın ,bu bildiğiniz bölücülük gruplaştırma ,sizinde pkk dan ne farkınız kaldı ?orayı böl ,burası bizim ,şurası sizin böyle söylemler yapmayın !

sikerim böyle hayatı deyip halıda yuvarlanmak

karşı konulması imkansız isyan şekli.

recep tayyip erdoğan

sadece ana muhalefet partisi lideri değil iktidarı boyunca hatırlanabildiği kadarı ile yandaş olmayan yani havuz medyasından olmayan hiç bir gazetecinin karşısına çıkamamış olan siyasetçidir.

belki sürekli kendimi tekrar ediyorum ama olsun. tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin ettiği halde tüm referandum stratejisini kılıçdaroğluna ve chp ye hakarete varan söylemler ve asılsız iddialar üzerine kurmuştur. takipçilerinin çoğunluğu da görülebildiği üzere bunu yutmuştur. meclisten geçirttiği 18 maddeyi sadece yüzeysel olarak açıkladı bu süre boyunca. söyledikleri hep aynı şeyler "çift başlılık kalkacak terör bitecek ekonomi uçacak yargı bağımsız olacak" tabi bunların o maddeler ile nasıl sağlandığını söylemiyor bir türlü..

kılıçdaroğlunun yalanları

görsel

yok denecek kadar az olan yalanlardır. karşısındaki güruha bakarsan konuştukları 3 kelimeden 4 tanesi yalan. takipçileri de afedersiniz eşek gibi biliyorlar ayakta şey edildiklerini uyutulduklarını yani ama memnunlar durumdan..

bu adama gerçekten herhangi bir sempatim yoktu ancak dün akşam daha bir net gördüm ki ahlaksızların dünyasında tertemiz kalıyor. dün söylediği her şeyin altına ahlaklı insanlar imza atarken ahlaksızlar yalan olarak algılarlar. çünkü sorgusuz sualsiz biat ve yalakalık kültürü bunu gerektirir.

dün hükümete onlarca yüzlerce soru yöneltti. madem söyledikleri yalan neden başbakan veya cumhurbaşkanı karşısına çıkıp suratına vurmuyor bu yalanları ? neden kaçak dövüşüyorlar madem haklılar. adam soruyor bylock kullanıyor diye onlarca millet vekili kardeşi akrabası açığa alındı peki bunlardan millet vekili kardeşlerin haberi yok mu ki onlara dokunulmuyor diye soruyor. meclis araştırma komisyonu neden darbenin üzerini kapatmaya çalışıyor diye soruyor. vatan hainleri ile iş birliği yapıp yapıp sonra iş tersine dönünce suçu benim üstüme atıyorlar diyor. neden cevap vermiyor konunun muhatapları karşılarındaki sonuçta ana muhalefet partisinin genel başkanı sıradan bir kasap manav sormuyor ki onlar bile sorsa bu ülkenin idarecileri cevap vermek zorunda. o oylar gökten yağmıyor referandum sloganları madem millet için vatan için o zaman o milletin o vatanın çocuklarına hesap verecekler. vermiyorlarsa o afişleri kaldırsınlar ortadan. seçilmiş başbakanı kovup hala milli irade diyen insanlar bunlar takipçileri de sürü şeklinde hareket ediyor işte..

rte nin bursa mitingine düşük katılım olması

seyyar seçmenleri de çıkartınca sayının yarı yarıya daha düşmesine sebep olacak olan mevzudur. bu seyyarlar malum otobüslere doldurulup götürülüyorlar şehir şehir. kameralar biraz dikkatli çekim yapsa aynı adamı / kadını ülkenin 4 bir yanında görürsünüz..

inanmayan varsa gelsin yeni kapı miting alanına bir miting günü. marmara civarından vs gelen otobüsler dolusu seyyar "miting"çiyi görsün. sahil yolu ve e 5 kilit oluyor tee ebesinin nikahına kadar bu otobüsler yüzünden her miting günü..

fenerbahçe den belhanda bombası

ssk dan emekliligi gelmis adamin transferidir. lan bu ilk geliyor dendiginde gelse ve sigorta girisi yapilsa simdiye emekli olurdu gunu doldurup hala mi geliyor. adam egede balikci kasabasina yerlesir 1 sene oynayip zaten..

seda akgül ün vermek istediği mesaj

görsel

selamün aleyküm diyen kız

kolundan tutup kahvede eşli ihaleli batağa oturtulabilecek kızlardır. soğanı cücüğü ile beraber yerler. okeyde taş çalarlar. uzun malbuş içerler..

örnekler çoğaltılabilir * allahın selamını veriyor normal şartlar altında ama orta doğu ülkelerinde olamıyor işte böyle..

2 abdülhamid in abdestsiz evrak imzalamaması

ciddiye alınması gereken gerçekliktir.

görsel

milletin götünde ayı bağırıyor parasızlıktan yokluktan uğraşılan şeylere bak.
© copyright 2005 - 2026