bugün
- herkes yatmış görünüyor3
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- komik olmayan komedyen2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- taşak sütyeni2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- tofaş2
- yaz yemekleri5
- insan zamandan ibarettir3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- gulmekicinyaratilmis11
- spiderman mi döver batman mi5
- birleşik krallık3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- dost2
- ispanya7
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- elalem ne der4
- gocu bay bey birader3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- ona bir şey söyle7
- petrol4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
entry'ler (60)
Yeter artik su it surulerine gosterdigimiz sabir.devlet acil hemen dogudaki memurunu doktorunu hemsiresini geri cekip hemen kara operasyonu yapmali.orasi dumduz olana kadar devam edilmeli.
Yok edilmeli.
Keske biraz daha yukarlarda patlasaymis.
Türkiye cumhuriyeti devletinde yaşayan türk oğlu türküm.
An itibari ile bozduğum(suya soktugum) kulakligi yerine fiyati 2 kati olan mx475 yollamış firma.Ek olarak kılıfta yollamışlar.candır
....
Bazen kendimi kaptirip bos hayallere kapiliyorum.Öyle boyle hayaller değil malesef.Olması için mucize olması lazim desem yeridir.Bende isterim basimi bir omza koymayi.Bende isterim eller tutmayi..Ama sadece isteyebilirim.Gerisi zor..
Hayaller hayaller...Dusunuyorumda hayatim kadar çok seveceğim birisiyle gece sahil kenarında el ele oturup denizi seyretmek...Şuan bunu yazarken bile zevk aldiysam o anki duyguyu merak etmek doğru olsa gerek.
Ben sir yoldasi istiyorum be dostum.içimi tamamen dökecek, herşeyi mi paylaşacak biri lazim hayatimda.Ben insanları artik 2 yildan fazla görmek istiyorum be dostum. Geçici arkadaşlar istemiyorum.Geçici dostluklar istemiyorum.
Ben artik kullanılmak istemiyorum be dostum.Herkese iyilik yapa yapa yoruldum.Karsiligini alamasam bile bunu hala yapiyorum.insanları reddedemiyorum.Tersleyemiyorum.Bağıramıyorum.bazen kendimi iyilik meleği zannediyorum ama sadece zannediyorum.Bu arada kaybeden sadece ben oluyorum.Buda en büyük problemlerimden biri kalsin bi köşede...
Kendi recetemi yazdim ben.Bir an önce buralardan kurtulup temiz bi sayfa temiz arkadasliklar,dostluklar ve hayatimin geri kalanini surdurebilecegim kişiyi bulmak.Buna gerçekten çok ihtiyacim var..
Sıkıldım buralardan..Hep ayni hava hep ayni yüzler, bir yere kadar.
Kisacasi ben yalniz biriyim be dostum.Yalniz olarakta gidiyorum.Hayatimi kendisine adayacagim birileri lazim hayatima.hadi eyvallah
Bazen kendimi kaptirip bos hayallere kapiliyorum.Öyle boyle hayaller değil malesef.Olması için mucize olması lazim desem yeridir.Bende isterim basimi bir omza koymayi.Bende isterim eller tutmayi..Ama sadece isteyebilirim.Gerisi zor..
Hayaller hayaller...Dusunuyorumda hayatim kadar çok seveceğim birisiyle gece sahil kenarında el ele oturup denizi seyretmek...Şuan bunu yazarken bile zevk aldiysam o anki duyguyu merak etmek doğru olsa gerek.
Ben sir yoldasi istiyorum be dostum.içimi tamamen dökecek, herşeyi mi paylaşacak biri lazim hayatimda.Ben insanları artik 2 yildan fazla görmek istiyorum be dostum. Geçici arkadaşlar istemiyorum.Geçici dostluklar istemiyorum.
Ben artik kullanılmak istemiyorum be dostum.Herkese iyilik yapa yapa yoruldum.Karsiligini alamasam bile bunu hala yapiyorum.insanları reddedemiyorum.Tersleyemiyorum.Bağıramıyorum.bazen kendimi iyilik meleği zannediyorum ama sadece zannediyorum.Bu arada kaybeden sadece ben oluyorum.Buda en büyük problemlerimden biri kalsin bi köşede...
Kendi recetemi yazdim ben.Bir an önce buralardan kurtulup temiz bi sayfa temiz arkadasliklar,dostluklar ve hayatimin geri kalanini surdurebilecegim kişiyi bulmak.Buna gerçekten çok ihtiyacim var..
Sıkıldım buralardan..Hep ayni hava hep ayni yüzler, bir yere kadar.
Kisacasi ben yalniz biriyim be dostum.Yalniz olarakta gidiyorum.Hayatimi kendisine adayacagim birileri lazim hayatima.hadi eyvallah
bu memlekette kimler,ne olaylar unutulmadı mı ki bu unutulmasın.
hala türkiye içinde en iyisi olan kurum malesef.
ilk defa sinema salonuna giren ergenler.
yalnızlık en asil duygudur anlamını bilene.
Ikinci bir 11 eylul vakasi.Tıpkı 11 eylul de amerikanin islam i karalamak icin kendini bombalamasi gibi bu da islam a karsi yapilan bir plandir.Bu seferde kendi vatandaslarini oldurduler.
0-3 ya da 1-3 besiktasimizin kazanacagi mac.Baba nin 2 golu var.
cok ders calismam gerektigini bildigim halde ders calisamiyorum.motive sorunum oldugunu dusunuyorum.yardimsever arkadaslardan yardimlarini bekliyorum.
Lykke Le - I Follow Rivers...
karanlik oda ve.kirmizi gece lambasi esligiyle...
karanlik oda ve.kirmizi gece lambasi esligiyle...
dertlere deva,hastaliklara sifa ...
fenerin ne yapip edip alacagi mac.