bugün
- depresyondan kurtulamamak8
- hıdırellez10
- iyi geceler16
- gecenin şarkısı8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi21

entry'ler (63)
Tıpta ayıp olmaz. Adet olmak ayıp bir şey değil. Eskiden bir reklam vardı kızlar erkeklere Molped'iniz var mı diye sorardı. Bunun amacı bunun normal bir durum olduğunu aşılamaktı. Ama ileri gideceğimize geri gidiyoruz söz konusu kadın olunca.
Bayburt,Kilis,Muş.
Bir şey konuşmuyorlar davetlilerin delici bakışlarına denk gelmemek için gözlerini kaçıracak yer arıyorlar.
Bana saygı gösteren garsona ben de saygı gösteririm.
Allah belamızı verdi.
Terbiyesizliktir. Yere çöp atmama bilincini bir türlü öğretemedik bu insanlara. Çöpe atmaya üşenip çöpün hemen yanına atanlar da var.
Lahmacun.
O değil de Erdoğan açıklayana kadar sosyal medyada daha önceden açıklanacak sanki.
Boşta kalmıştır o.
Kadın erkek eşitliğini böyle kelimeler ile aşılamak yerine düşüncelerimizle,fikirlerimizle ve uygulayarak aşılamamız gerek bir kadın olarak bayan mı denmiş bana kadın mı çok da takmıyorum.
Çerez değil bence yakışan kesinlikle patates kızartması.
Yedim ve gayette lezzetli. Kesinlikle yenilmez diye bir durum yok. Tavuk da kendi pisliğini yiyen bir hayvan onu da yiyoruz bu bir bahane değil. Hem Türkiye'de ekmeklerin üzerine domuz yağı sürüldüğü gündemdeydi ve ben Türkiye'deki çoğu üründe özellikle tatlılarda olduğunu düşünüyorum çünkü domuz yağı gıdada bozulmayı engelliyor.
Kardeşimle aynı odayı paylaşıyorum. Her gece odaya geç gelir gürültü yapar uyumamı engellerdi. Bir gece tıkırtı sesi duydum ve kardeşimin ses çıkardığını düşündüm ne yapıyorsun yat oraya diyerek aniden uyandım ve kardeşimin uyuduğunu gördüm tam o anda kapıdan dışarıya bir ışık süzülmüştü.
Bulgaristan gibi küçük bir ülkede levanın Türk lirasından fazla değerli olması kadar aciz bir durum yok. Üstelik 2 sene içerisinde Bulgaristan Euro'ya geçmek istiyor. O zaman biz göçmenlerin vay haline.
Aile gibi kutsal olan bir kurumu çocuk oyuncağına çevirmiş kadındır. Kadın diyorum ama çocuktan bir farkı yok. Boşanmak bu kadar kolay olmamalı evlenmek bile ne kadar meşakkatli bir iş. Yuva kurmak zor ama yıkmak ne kadar kolay.
Sevgi,saygı,sadakat gerisi boş.
Çok sevdiğim bir tarihçi.
Şimdi de bu toplu taşıma araçlarındaki fotoğraf mevzuları çoğaldı. Yaşından da utanmıyor. Hele ki kızım demesi. Küfür etmek istemiyorum.
Bir kere yapan bir daha yapar.
Dokunmadığımız bir Ayasofya kalmıştı. Onu da yok ederler artık.