sevdiği entry'ler

geç fark edilen şeyler

Sebebi ne olsa olsun Fark edildiğinde çok geç kalınmış duygu ve düşünceler.

Evet bende geç fark ettim.;
Hisler yalan söylemez.

kız çocuğum olacağına ölürüm daha iyi

erkek çocuk galas olur. sevsen sevilmez. yesen yenilmez. sokaktan dışarı gelmez. (büyüyünce tabii) kız çocukları olan ailelere özenirsin. kızlar aileye ve evine bağlıdır. bu hayvanlarda da böyledir. av köpeğin olacaksa dişi olması istenir. av sonuna kadar seninle dolanır. erkek köpekle ava git seni bırakır kendi başına dağın tepesinde dişi köpek peşinde koşar. nerde bulacağıda belli değildir. kafasıda basmaz. senden öncede eve döner. niye anlattım ben bunu yaa. ha dişilerin daha sadık olduğunu anlatmaya çalışıyordum. ne alaka mı?

uludağ sözlük 2022 tasarımı

yarın açılacak olan tasarımdır.

reddediyorum bu sistemin kurallarını

Son zamanlarda sıkça beynimin içindeki çarklarda dolanan bir ip misali kafamı kurcalayan düşünce.
Gülse birsel'in güzel bir cümlesi var.
"hayat kısa,bir tek güldüklerimiz,güldüğümüz anlar yanımıza kâr kalacak.yoksa oku,çalış,para kazan,kaybet,çocuk yap,aşık ol,aldatıl,aldat,yaşlan ve öl."

insan bir sistemin içinde bir döngü halinde devamlı aynı şeyleri tekrarlamak zorunda mıdır ?
bence değildir.Farklı olmak gerek bazan.Farklı sevmek gerek herkesin sevdiği gibi sevmeyin mesela.
herkesin kullandığı telefonu kullanmak istemeyin.
herkesin üzüldüğü şeylere üzülmeyin.
herkesin mutlu olduğu şeylerden de uzak durun.
farklı olabilmektir maharet.

ben 40 yaşındaki bir adamın elimi öpmeye çalışmasından sonra,
60 yaşındaki bir teyzenin oğluymuşcasına bana sarıldığını hissettiğimde,
sanki kızımmış gibi,sanki babasıymışım gibi beni öpen o ufak kız çocuğunu gördüğümde,
bu hayatta çok farklı senaryolar yazılabilirliğini,yapılabileceğini fark ettim.

erkek ve kadının aklı sadece sex'e çalışmasın lütfen artık.
ve lütfen.
tekrar lütfen.

"allah herkesi farklı özelliklerini gösterebilmeyi nasip etsin.Muhakkak bu dünya içerisinde farklı olmak isteyen reddediyorum bu döngü halinde işleyen sistemin kurallarını diyen nice güzel özellikli kadın ve erkekler olduğuna yürekten inanıyorum."

google asistan türkçe özelliği

görsel
Çok iyi ya. Benden güzel şiirler okuduğu kesin ahjah.

babanın sevgisinin anlaşıldığı anlar

Henüz 5 yaşında kocaman çerçeveli gözlükler takmak ve üstüne bir gözünüz daha fazla çalışsın diye akşamları diğerini kapatarak durmak zorunda olduğunuz ve alınan her yeni gözlüğü belki bir daha almazlar diye çaktırmadan kırdığınız günlerde bir gece ansızın kapıda gözünde bir tarafı pamukla kapatılmış gözlükle belirdikten sonra sizi kucağına alıp 'benim de gözlerim bozuldu' dediği ve çok uzun seneler sonra O'nun gözlüklerinin numarasız camdan sırf siz bir daha ağlamayasınız diye özel olarak yapıldığını öğrendiğiniz andır.

babayla yaşanan unutulmaz anılar

yaşım daha 9-10 falan.evde misafir var ben de bundan istifade nasıl yaramazlıklar şımarıklıklar yapıyorum.Biliyorum çünkü babam misafirler yanında bana bir şey demez kızmaz da.babam arada ters ters bakıyorum ama umurumda değil benim.bir ara boş odaya geçtim babamda peşimden sinsi sinsi gelmiş kafamı bir çevirdim babam karşımda, resmen gözlerinden alevler çıkıyor.beni aldı havaya kaldırdı yere paralel konuma getirdi ve hiç istifini bozmadan yere bıraktı ve ben daha havadayken dönüp çıktı.laapss diye betona yapıştım ağlamayı geçtim nefes bile almaya korkuyorum babam bir daha gelecek diye.10 dk sonra kalkabildim misafirlerin olduğu odaya geçtim dizlerimi karnıma çekip 2 saat hiç kıpırdamadan oturdum.

şuan farklı illerde olsak da özledim seni baba.iyi ki zamanında dövmüşsün beni iyi ki çok uyarmışsın. hakkını nasıl öderim bilmiyorum ama o ben daha havadayken çıkışın çok afilliydi.

kafayı atatürk le bozmuş kişiler

sol frame'de bir kaç tanesini görebileceğiniz bi orospu çocuğu.

geceye bir söz bırak

Sevgili kalbim!
Neden hala apartman boşluğunun
gün ışığı görmeyen penceresinde
kuş sesleri beklersin..

seviştiği kadını sağda solda anlatan erkek

kendimden yola çıkarak size şunu söyleyebilirim ki, bir erkek sevgilileriyle sevişmeye başladığında, spontane seksler yaşamaya başladığında veya kendisinden hoşlanan kız sayısı arttığında anlar ki seks, gizliliğin olduğu yerdedir.

Şimdi gerçekten kadın arkadaşlara soruyorum, sizinle yaptığı seksi gidip orada burada anlatacak bir insanla mı yoksa çenesini kapatıp tutup sizi rezil etmeyecek birisiyle mi bunu yapmak istersiniz?

Birde kadınlar böyle şeyleri hissediyor valla bak. ben ne zaman çenemi tutabilen, bu konuda sır saklayabilen birisi oldum işlerim açıldı.

Bu kadarını buraya yazmak bile benim için bu sır meselesinden bir taviz ama erkeklerin bu konularda daha çok bilinçlenmesini de istiyorum.

Gençler biz çenemizi tutamadıkça bazı kadınlar seksi çok büyük bir ödül olarak dünyaya sunup kezbanlığın kalesi haline gelecekler. uyanık olun.

eksi oy vermek için takip eden yazar

Takılmaya değmez. Onun eksilemeleri sizi yolunuzdan alıkoyamaz. Bilakis daha çok delirtir. Yaz geç. Sen ne düşüneceksin ki O düşünsün. Boşuna debeleniyor.
© copyright 2005 - 2026