bugün
M
mchncl ngnr6 yıl önce
hiç starbucks a gitmemiş köylü
Hiç starbucks'a gitmemiş köylüyüm efenim.
M
mchncl ngnr7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mchncl ngnr7 yıl önce
türkiye nin iq ortalaması
90'dır. ortalamayı düşürüp yükseltecek kesimler üzerine güzel geyik olur. buyrun bir çok ülkenin ortalamaları. http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_wealth_of_nations#National_IQ_estimates
M
mchncl ngnr8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
bursa
türkiye'nin dördüncü büyük şehri.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
2017 lys sonuçları
"üçgenin iç açıları toplamı kaçtır" sorusuna %80lik bir kısmın yanlış cevap vereceği sınavdır. gençler zehir zehir maşallah.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
esnafın kaldırımı işgal etmesi
belediyemin cebine koymuştur lavantayı, koymuştur kaldırıma zartı zurtu. ne yaani benim belediyecim aç mı kalsın.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
türk mühendislerin muazzam başarısı
görünmez uçak yapmışlar gerçekten muazzam eyy avrupa eyyy amariga korkun bizden. sen kimsin raşşa. (img:#1429004)
M
mchncl ngnr9 yıl önce
kedisiz ve köpeksiz sokaklar istiyoruz
Bende insansız hava sahası istiyorum birader ne olacak ?
M
mchncl ngnr9 yıl önce
15 temmuz da f 16 nın üzerine atlayan türk
defalarca seyretmeme rağmen tüylerimin diken diken olmasına neden olan büyük bir kahramanlıktır. helal olsun, mekanı cennet olsun. işte böyle isimsiz kahramanlar nedeniyle bizler rahat nefes alıyor ve yaşıyoruz. (vid:#170403)
M
mchncl ngnr9 yıl önce
enstrüman çalan yazarlar
bir müzik aleti çalan yazarlardır. aynı zamanda elektro gitarla aralarında bulunduğum yazarlardır. edit:izmirde olanlar varsa gelin bir grup kuralım çevremdekiler tam bir sanat özürlü.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
14 şubat
evliler için evin ihtiyacını alıp hediyeymiş gibi vererek geçiştirilen alelade bir gün.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
dilini gözüne sokabilen rekotmen kız
ooo o dili daha nerelerine sokar o rekortmen kız. dile bak amk tiksindim.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
bmw nin şişirilmiş bir balon olması
Tofaş karşısında evet, Adamlar araba yapıyor mu ? Yapıyor. Kimine göre iyi kimine göre kötü bir şey diyemem. Ama BMW dediğin marka kurumsallaşmış ve tüm dünyada görebileceğin bir markadır. Saygılar sunuyorum azizim...
M
mchncl ngnr9 yıl önce
simcity buildit
oyun kendine çekiyor insanı ama veriyi açınca yaptığım inşaatlar kayboluyor.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
ülkemizde en iyi yapılan şey
Varsa tabi asjsjdjdj Şaka şaka var elbette; sağlık alanında muazzam adımlar atıldı atılıyor örn: şehir hastaneleri.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
windows azure
`windows` un yeni çıkardığı işletim sistemi.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
2017 den beklentiniz
https://anket.uludagsozluk.com/s/14171/ oy kullanabilirsiniz.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mchncl ngnr9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mchncl ngnr9 yıl önce
ilk buluşmaya çizmeyle gelen kız
Seksi bir imaj salgılamak istemiş kızdır.
M
mchncl ngnr9 yıl önce
binali yıldırım ın dolardan tl ye dönün çağrısı
şöyle bir çağrı. Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyasına da seslenerek kontratlarını TL ile yapmaları çağrısında bulundu. Yıldırım, "AVM'lerde, rezidanslarda, ofislerde kiralar niye dolar bazında olsun? Kendi paramıza hak ettiği itibarı önce ulus ola… devamını gör
M
mchncl ngnr9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mchncl ngnr9 yıl önce
alternatif mülakat soruları
Bir radyo programına da konu olan Ankara’da sözleşmeli öğretmen alınırken adaylara,"Reis denilince aklına kim geliyor?",“Hangi gazete ve köşe yazılarını takip ediyorsunuz”, “Ömer Halisdemir kimdir”, “15 Temmuz sürecini değerlendirin”, “Tarık Akan hak… devamını gör
© copyright 2005 - 2026