bugün
M
manuel calavera9 yıl önce
sevdamız millet kararımız hayır
gerçekten milletini sevenlerin söylediği slogan.
M
manuel calavera10 yıl önce
5 mayıs 2013 fenerbahçe galatasaray maçı
Galatasarayin kazanmasını istediğim maçtır. Son maçtaki oyunumuzu ortaya koyarsak şampiyon olmamız çok yakın gibi görünüyor.
M
manuel calavera12 yıl önce
cami nin kutsal bir mekan olmadığı gerçeği
(img:#535448) http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-405984/
M
şakirt
nurcu elemanlarin birbirlerine seslenme bicimi. talebe demek. $akirt. $ako.
M
didier drogba
chelsea da oynayan futbolcu.
M
manuel calavera13 yıl önce
ak gençlik kitlesinin bilimadamlarından oluşması
bu yüce kitlenin ne büyük insanlardan oluştuğunu gösterir. dinimiz amin inşallah. işte size ameriganın oyunları, konami'nin oyunları. (img:#457944) ~evet ekşide gördüm~ yani anlıyoruz ki cia ve mossad ın sırlarnı çözmüş ak şakirtlerle bu ülkeni… devamını gör
M
manuel calavera13 yıl önce
abdurrahim albayrak
süper sempatik insan,hasta galatasaraylı işadamlarımızdan...~başkan adayımız~
M
manuel calavera14 yıl önce
scuba diving
kurallarına harfiyen uyulduğunda hiçbir sakatlık çıkarmayan disiplinli bir spor. özelliği her yaşın,ırkın,dinin,dilin yapabilmesine olanak sağlamasıdır. şimdi şöel olur ben anlatayım biraz;~ çok anlarım da~ ~kemere gittik dalmaya daha geçen~ efendim… devamını gör
M
manuel calavera15 yıl önce
55 bin fenerbahçeli
timsah yürüyüşünden, stad yakmaya, koltuk söküp sahaya atmaya, omza aldıkları futbolcuyu yere atmaya varana kadar çeşitli atraksiyonları olan 300 spartalının yakından uzağıdan geçemeyecek niceliksel olgu.
M
manuel calavera15 yıl önce
en yaratıcı spor kulübü armaları
özellikle futbol kulüplerindeki armalar birbirine çok benziyor. futbolun vatanı ingiltere'nin etikisinden midir bilinmez, bütün armalarda bir ingiliz havası var. bunları göz önünde bulunduracak olursak en başarılı arma `galatasaray`'ın arması gibi gö… devamını gör
© copyright 2005 - 2026