bugün
M
malware12 yıl önce
tek görsel ile yazarların siyasi görüşleri
(img:#504369)
M
malware12 yıl önce
brezilya kızları
dolgun kalçaları ve dudakları ile dünyaca ünlüdürler.
M
malware12 yıl önce
27 eylül 2013 google doodle ı
158 rekorum geliştirirsem editlerim. bu arada çok eğlendim nedense. edit:166 edit2:173
M
malware12 yıl önce
27 eylül 2013 google doodle ı
158 rekorum geliştirirsem editlerim. bu arada çok eğlendim nedense. edit:166 edit2:173
M
malware12 yıl önce
dünya üzerindeki en güzel bayrak
şimdi herkes içindeki faşisti bırakarak yorum yapsın istiyorum. anketim geldi koşun. bana göre sırbistandır. şimdi diyeceksiniz ki lan balkanların çoğu aynı renk zaten. hayır efendim değil, krallık arması diğerlerine göre daha güzeldir. (vid:#93944… devamını gör
M
malware12 yıl önce
dünya üzerindeki en güzel bayrak
şimdi herkes içindeki faşisti bırakarak yorum yapsın istiyorum. anketim geldi koşun. bana göre sırbistandır. şimdi diyeceksiniz ki lan balkanların çoğu aynı renk zaten. hayır efendim değil, krallık arması diğerlerine göre daha güzeldir. (vid:#93944… devamını gör
M
malware12 yıl önce
malware
Malicious software'in kısaltılmasıdır. Virüsler, trojanlar ve istenmeyen kötü niyetli kodların genel adıdır. Truva ati olarak da bilinen virüsler bu kategoriye girerler. Bir programın eklentisi olarak gelebileceği gibi, girmiş olduğunuz enfekte olmuş… devamını gör
M
malware12 yıl önce
malware
Malicious software'in kısaltılmasıdır. Virüsler, trojanlar ve istenmeyen kötü niyetli kodların genel adıdır. Truva ati olarak da bilinen virüsler bu kategoriye girerler. Bir programın eklentisi olarak gelebileceği gibi, girmiş olduğunuz enfekte olmuş… devamını gör
M
malware12 yıl önce
malware
M
malware12 yıl önce
malware
M
malware12 yıl önce
you shall not pass
-you shall not pass -ay didin dodöt ~yiğit özgür~ -what? -koyiiimde tur at ~noldu lan ayarı alınca sustun~
M
malware12 yıl önce
you shall not pass
-you shall not pass -ay didin dodöt ~yiğit özgür~ -what? -koyiiimde tur at ~noldu lan ayarı alınca sustun~
M
malware12 yıl önce
r4bia com
`r4bia` sembolu ve hareketi ile ilgili görsel içeriklere sahip site. www.r4bia.com
M
malware12 yıl önce
l oreal
gerçek yazılışı l'oréal olan "`çünkü ben buna değerim`" sloganlı `kozmetik` firması. en bilinen ürünleri baz alındığında orta kalitede ~ipek şampuana göre iyi tabi~ geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. bunun dışında `maybelline`, `vichy`, `garnier`,… devamını gör
M
malware12 yıl önce
stannis baratheon
sadece türklerin değil, yedi krallık'taki adamların da hatun için kavgaya girebileceğini gösteren hanımköylü pısırık `game of thrones` karakteri. edit; herife zamanında pısırık demişiz de, black smoke doğuran ablayı, bi de renly ibnesinin öleceğini … devamını gör
M
malware12 yıl önce
stannis baratheon
sadece türklerin değil, yedi krallık'taki adamların da hatun için kavgaya girebileceğini gösteren hanımköylü pısırık `game of thrones` karakteri. edit; herife zamanında pısırık demişiz de, black smoke doğuran ablayı, bi de renly ibnesinin öleceğini … devamını gör
M
malware12 yıl önce
stannis baratheon
M
malware12 yıl önce
ota boka direniş diyen öküz
Yine iş başında olan öküzdür. Önce bi tarih atar yanına da gezi parkı direnişi yazar. Lan bi siktirin gidin amına kodunun gavatı.
M
malware12 yıl önce
george r r martin
buz ve ateşin şarkısı isimli şahane siyasi fantastik kurgu serisinin yazarı. http://www.georgerrmartin.com/
M
malware12 yıl önce
george r r martin
buz ve ateşin şarkısı isimli şahane siyasi fantastik kurgu serisinin yazarı. http://www.georgerrmartin.com/
M
malware12 yıl önce
george r r martin
M
malware12 yıl önce
çocuklara bira içiren lider
Kafası kıyak bir nesil yetiştirmek isteyen lider. http://galeri.uludagsozluk.com/r/atat%C3%BCrk-%C3%BCn-i%C3%A7ki-i%C3%A7erken-foto%C4%9Fraf%C4%B1-53405 (img:#476504) (img:#476503)
M
malware12 yıl önce
altı ok
devrimciliğin yanlış yere çekilebilme ihtimali yüzündendir ki beş ok muamelesi görmüş ilkeler. "hangisini daha çok seviyorsun?" diyene cevap yerine kitap verilmeli~nutuk~.
M
malware12 yıl önce
altı ok
devrimciliğin yanlış yere çekilebilme ihtimali yüzündendir ki beş ok muamelesi görmüş ilkeler. "hangisini daha çok seviyorsun?" diyene cevap yerine kitap verilmeli~nutuk~.
© copyright 2005 - 2026