bugün
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- türk müsün türkiyeli misin12
- alin2
- nasıl birisiniz6
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- anın görüntüsü16
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- ayrılık6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- rüyada nervio yu görmek8
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- gecenin rap şarkısı3
- hırvatistan12
- ölüm5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- yazarların ruh hali3
- ispanya daki göçmen krizi8
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- yunanistan29
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- gecenin şarkısı3
- tonlu diller2
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- favori coldplay şarkınız4
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- bir şeyler söyle2
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- köfteci yusuf2
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- oyum ak partiye3
- issız bir yerde tatil yapmak2
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- sözlükteki derin yapılanma4
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- akp ve mhp sol partilerdir3
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (26)
içten ulan bu ibneler de pkk'lı dediğim türk düşmanı ekmeğimizi yiyen yedikleri kaba *ıçan hain piçler.
10 yıl 1 saat sonra kendimi istemsiz olarak tuvalette ıçarken gördüğüm konu.
Denizlinin denizsiz olduğunu düşününce rahatladığım konu.
O değil de, atalarımla gurur duyuyorum *
rls bilader neyin kafasındasın?Defol git amk
onu bunu bilmem de lakabınla (kafanda) yazmayı düşündüğün partinin kaderi bir: TAM BiR EZiK!
Ben tüsiad müsiad tanımam arkadaşım!Burda kürtlük türklük ayrımı yapacak itler siktirolup gitsinler başka yerlere!Kardeşçe yaşayacaklar lazım bize, olay çıkaracaklar değil!
Size ibretlik öğüt, atmayın yabana abinizin sözünü:
Mutluluk bu tarafta değil.Öbür tarafta.Burda mutluluk görünümlü hüzün var.En kötüsü!insanı bi güldürür bin ağlatır!
Mutluluk bu tarafta değil.Öbür tarafta.Burda mutluluk görünümlü hüzün var.En kötüsü!insanı bi güldürür bin ağlatır!
nabalım *
Gerizekalıların aptallıklarını kabul ettiğinin kanıtıdır.Giderler 1500 yıl önceden bilinen bu şaşırtıcı görkemli bilgilere inanmazlar.içini açıp ADAM AKILLI OKUDUKLARINDA neler öğreneceklerini umursamazlar!O bunu yapmış bu şunu yapmış diye ecdadlarını gavurlara satarlar.Sonra da 'Darwin' işsiz dangalağın dediğine inanırlar.Aptallıkta son nokta!Gidin mealiyle Kur'an okuyun.Mis oh!Maymundan geleceğime inanmaktansa!
BU DANGALAKLARA iBRETLiK SORU!
Madem maymundan geliyosunuz, neden şimdi hala bi şeyler bi şeylere evrim geçirmiyo?Bazı maymunlar neden insana dönmüyo?Biliyorum şimdi MAL gibi süreci var diceksiniz.Ben de diyorum ki dünya oluşalı milyarlarca yıl olmuş.Milyonlarca maymundan hiç mi insana dönüşme sürecini tamamlayan yok bilimsel tarih çıktı çıkalı?Kim görmüş bunu?Mucizevi şekilde mi dönüşüyolar?
Ayrıca bu MALlar bi de 'Big Bang' mallığına inanıyo!Ulan madem öyle bi şey var şimdi niye olmuyo?Ayrıca dünya 1 milim herhangi bir yere kaysa bu fevkalade düzen bozulacak insanlar yaşayamayacaktı.Güneş mi belirledi dünyanın yerini Ha aptallar?
Bu düşünceleri insanın beynine sokan konudur...
BU DANGALAKLARA iBRETLiK SORU!
Madem maymundan geliyosunuz, neden şimdi hala bi şeyler bi şeylere evrim geçirmiyo?Bazı maymunlar neden insana dönmüyo?Biliyorum şimdi MAL gibi süreci var diceksiniz.Ben de diyorum ki dünya oluşalı milyarlarca yıl olmuş.Milyonlarca maymundan hiç mi insana dönüşme sürecini tamamlayan yok bilimsel tarih çıktı çıkalı?Kim görmüş bunu?Mucizevi şekilde mi dönüşüyolar?
Ayrıca bu MALlar bi de 'Big Bang' mallığına inanıyo!Ulan madem öyle bi şey var şimdi niye olmuyo?Ayrıca dünya 1 milim herhangi bir yere kaysa bu fevkalade düzen bozulacak insanlar yaşayamayacaktı.Güneş mi belirledi dünyanın yerini Ha aptallar?
Bu düşünceleri insanın beynine sokan konudur...
birincisi, ben bi gsli olarak, ne olursa olsun, türkiyeden hangi takım o maça çıkarsa çıksın desteklerim. Ve MiLLiYETiNi seven bir insan da bunu yapar.
ikincisi, maçı bizzat seyretmiş biri olarak, ivan bebekin yönetimi genel anlamda çoğu türk hakemi rezaletinden bin kat iyidir fakat feneri batıran o yanlış kararı penaltıda verdi o da hayatının yanlışıydı o konuda çok sövdüm.
üçüncüsü o el var penaltısında ve kırmızı kartındaki pozisyonda(izleyenler bilir) Mehmet Topal kardeşimiz elini neresine sokacaktı?Adam zaten olabildiğince sakladı elini.O konuda yazıklar olsun ivan!
ikincisi, maçı bizzat seyretmiş biri olarak, ivan bebekin yönetimi genel anlamda çoğu türk hakemi rezaletinden bin kat iyidir fakat feneri batıran o yanlış kararı penaltıda verdi o da hayatının yanlışıydı o konuda çok sövdüm.
üçüncüsü o el var penaltısında ve kırmızı kartındaki pozisyonda(izleyenler bilir) Mehmet Topal kardeşimiz elini neresine sokacaktı?Adam zaten olabildiğince sakladı elini.O konuda yazıklar olsun ivan!
vay amq adamı bu kupa için ciddi anlamda göt bile verir!
her gün göt korkusuyla kalkıyoruz neden olacaktı başka?
Evet arkadaşlar son dakika açıklaması geldi!Evet, yanlış duymamışız ivan bebek kürtmüş, soyadından anlamalıydık.
evet, güncel haberleri takip etmeye başladım başlayalı ben de farkındayım.Durum bariz bir şekilde ortada.Heralde zamanında sülalelerine soktuk...
aklı çükünde olan çük kafalının teki daha sözlükte bulundu!
limit türev integral---YGS LYS---Boss mutluluk:KPSS
Allahın belası patlama.Böyle koruma olmaz olsun!Böyle bir patlama götlek bi terör grubu tarafından başkentin ortasında, meclisin ve tren garının burnunun dibinde 3 defa art arda patlatılabiliyosa, ülke ivedilikle teslim edilsin!Bu kadar güçsüz olduğumuzu bilmiyordum.Bu nasıl bi güvenlik?(S)Diken üstündeyiz!Bu güvenlik güçlerinin o kadar umrunda değil ki bu olaylar, elini kolunu sallayarak geçen bombayı patlatıyor!
1500 yıllık en mantıklı en son olan yüce dinimiz de chplilere seks gibi geliyo onu ne yapıcaz?
Artık milletin ağzına sakız oldu bu konuda anaaa. Ne çalınması kardeşim her sene o kadar güvenlikli sistemden çalmayı hiç kimse başaramaz. Üniversiteye gidiyorum, hoca soru yazanların gözetmenliğini yapmış. Anasını satayım 24 saat uyku yok 100 kişi sürekli soru yazanları gözetliyor onları da arkalarından birileri gözetliyor ve de evin her yerinde kameralar var ayrıca soruları yazanlar da dahil hiç kimse içeriye hiç bir şey sokamıyor yemek bile belirli yerlerden sipariş edilebiliyor sorular götürülürken de uzaydan takip sistemli araçlarla, aracın önüne arkasına doluşan polislerle ve aracın hızı 80 km hız civarlarında kalmak suretiyle götürülüyor diyodu. Şu manyaklığa şu masrafa bakın ya. Şimdi ABD'nin 52.Bölgesinden daha güvenli olan bu yere kim girip de soruları alabilir?