bugün
M
magnificent brain9 yıl önce
üniversiteli kızların yüzde 95 i bakire değildir
evet efendim... herkese dini akşamlar... laiklik, çağdaşlık kisvesiyle eğitim adı altında gidilen, okul ve ilim irfan yuvası olarak lanse edilen üniversiteye giderke örgün eğitim gören kızların yüzde 95 inin bakire olmadığı iddiası olan önerme.… devamını gör
M
türk kızı vs rus kızı
garip karşılaştırma. mesela hobbit ile elf de karşılaştırılmaz. ikisi kendi içinde değerlendirilir.
M
operatörlerin pezevenk olması sorunsalı
(img:#1191343) Amaçları nedir çözemediğim operatör işi.
M
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
ios 10 da muhteşem açık
ekran kilitliyken sola kaydırdığınızda kamera açılıyor oradan tüm fotoğraflara erişebiliryorsunuz. apple şuan beni kendine güldürmüştür. apple sın lan sen kendine gel! Edit: Parmak izi algılıyormuş gavat. Parmak izi tutarsa gösteriyor. Tamam sorun y… devamını gör
M
kız olup bazen trollük yapan yazar
Bu gece gerçekleştirip acayip güldüğüm ve sık sık yapmamaya niyetlendiğim eylem. Ve o troll kız yazar benim.
M
mr robot
ergen hacker dizisi. daha nasıl tarif edilir bilmiyorum. fakat güzel ilk bölümü beni sardı. diziler genelde ilk bölümden sonra düşük bir çizgide gider ama çok büyük mantıksızlıklar, kalitesizlikler olmassa bunu izlerim. silicon valley'in komik olmay… devamını gör
M
bir dedikodu uğruna ya rab ne ahiretler yanıyor
(img:#1188573)
M
sevişirken çıkarılan sesler
(img:#1188534)
M
sevişirken mallaşan erkekler
Çok ilginç bir durumdur. Sohbet ederken, konuşurken, gülerken cool görünümlü adam yatakta dünyanın en malı oluyor. Sebebini bilen varsa el kaldırsın.
M
türklerin ve arapların kandaş olması
(img:#1187286) dedirtir.
© copyright 2005 - 2026