bugün

entry'ler (31)

dave adında bir adam

psikolojimin içine eden kitap. arkadaş ben ne aptalmışım. annemin ilgisinden sıkılıyordum tamam yani hala sıkılıyorum, kadın illallah dedirtiyor bazen ama bu kitaptaki kadının maşşalahı var. kafamda canlandırıyorum da acıdım lan dave'ye. ama bir şey varsa öğrendiğim gidip öpücem annemin elinden. anam benim be anam!*****

okan bayülgen'in beyaz'dan daha samimi olması

samimiyet görecelidir. beyaz herkesi beğeniyor gibi görünüyor, kimseyi eleştirmiyor. onu beğen, bunu beğen, herkese canım cicim.. bir yere kadar. bu samimiyet değil. resmen yıkama yağlama yapıyor beyaz. ee kardeşim herkesi mi beğeniyorsun? yok. ee biraz da yerinde eleştiri yap o zaman.
okan'a gelince herkesi eleştiriyor. her şeye bir kusur buluyor. be adam herkes mi kötü? bir sen misin zeki vs? yok. ee sen de biraz frenle kendini.
bana kalırsa ikisi de samimi değil. biri yıkama yağlama delisi, diğeri iğneyi neresine batırsam diye kendini paralayan enayi. aman canım, bize ne elin adamlarından? koy ver gitsin...

egzotikperininendemikbitkisi

kendi halinde, bilgili, karakter ve potansiyel sahibi yazar. içtenliğin değerini bilen nadir insanlardan. hep yazsın, bizi bilgilerinden ve aforizmalarından mahrum bırakmasın...

yazım kurallarını bilmeyenler başlık açmasın

doğrudur. son başlıklara bakıldığında ''türkçeyi'', ''birşey'' ve daha niceleriyle ilgili hatalar yapıldığı görülmektedir. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına mantığından yola çıkarak; bence de iki kelimeyi birleştiremeyenlar bu tür başlıklar açmasın.

hayatı başkalarının istediği gibi yaşamak

hepimizin içinde bulunduğu durumdur. gerek aile gerek arkadaş çevresinde, evde ya da okulda sürekli bir kontrol, bir baskıyla karşılaşmamız sonucu normal olarak ortaya çıkar. biri bu gidişata dur desin.

sevdiği adamı mutlu eden ve olgunlaştıran kadın

aranan kadındır. gerçi arıyoruz ne oluyor? hiç bir şey olduğu yok, bulamıyorum arkadaş. sıradan olsun istemiyorum ki ben. aşık olayım o kıza istiyorum. o da bana aşık olsun istiyorum. ama yok işte ben ne yapayım..
(bkz: sözlük bana kız bul)

çocukluk arkadaşlarının birer birer evlenmesi

intihar sebebidir. yahu ne zaman büyüdük dedirtir. onu geçtim de boy pos.. bu mu yani abi? daha iri olmam lazımdı. olmuyor sözlük olmuyor...

egzotikperininendemikbitkisi

her yerde harıl harıl red hot chili peppers'ın slane castle konserini arayan, frusciante ve white falcon delisi güzel şahsiyet, hoş yazar..

tanrı ya sorulacak tek soru

ne istedin lan benden allahsız! **

aptallarla tartışma

kanla sonuçlanabilecek eylem. zira kendisi çıldırır sizi de çıldırtır.

başlıkları alt alta okumak

(bkz: müslümanlarla ateistlerin karşılıklı değer verişi)
(bkz: aşk ı memnu)

pollyanna yi daga kaldirmak

katil olmaya neden olan durumdur. dağ, taş, güneş..ve sırıtık bir gülümseyiş. ne dağa kaldırıcam lan kaçarım bi başıma.

ekşi sözlük ten başlık çalmak

her sözlükte olan sorun. nedir bu ekşi klonu olma merakı anlayamadım.

mustafa sandal tarzı dans etmek

dayak yeme sebebidir. o el hareketleri hele ki kol hareketini yapsam yolda var yaa kafa göz kalmazdı yeminle. ünlü olmak başka tabi..

frodo baggins

dünyanın en şanslı kıllı ayaklısı. kral önünde eğildi tam oldu. kına yak frodo.

sözlük yazarlarının bugün aldığı kararlar

aklıma ilk geleni söyleyeceğim abi olmuyor böyle. millet saydırıyor biz kırılmasınlar modu geziyoruz. anneciğin nasıllar?!

nazım hikmet mezarından kalksa söyleyeceği ilk söz

bi tarafınıza girsin hainliğim! bi huzur verin lan!

kadınların taparcasına aşık olması

yalandır. en azından karşıma çıkan kızlar için durum bu değildi. ya da ben hep duvara tosladım. bilemedim bak şimdi..

bunu kim bilir daha önce kaç kıza söyledin

-hiç romantik değilsin, iltifat etmiyorsun, şımartmıyorsun beni hiç. hıhh!
+aşkım gözlerinde kayboluyorum. hadi yatalım.
-bunu kim bilir kaç kıza söyledin!
+ha şunu bileydin!

olgun şimşek

her rolün üstesinden gelebilen, güzel sesli, başarılı oyuncu. helal olsun efenim helal olsun.
© copyright 2005 - 2026