bugün

entry'ler (2)

başkası için değişmek

Arkadaşlar sözlüğe yeni katıldım ama bu baslık altında size su hıkayemı anlatmak istiyorum . bir kiz için öyle bı degistimki ailem arkadaşlarım herkezı sildim sonrasımı anlatıyım . orospu eroin bağımlısı cıktı 6 aya kadar melek olan bı kız . o gün arabayla onu aldığında gözleri kocamandı eli ayağı durmuyordu . sonra arabanın camını kapatıp klımayı açtığında şeker attıgını anlamıstım . sen ne içtim dedıgmde bana seker attığını söyleyip düşüşler de duygusala bağlayıp eroin ıctıgını de söyledi ve ogun ilişkimizin güzel günleri geride kalmıştı hediyeler alıp doğum günü için cebımdekı son kuruşa kadar harcadıgım kız eroınmandı . ilk önce agladım vaz geçer dedim ama bu sefer içerken yakaladım ilacını aldım torbacılarla muhatap oldum ailesine dedim herşeyi yaptım . ama kız resmen bı orospuydu ve eroin içen bı orospu hayatımı ona adadım 1 sene bı ay olmuştu ve bugüne kadar hep yardım a uğraştım . simdi ne mi oldu daha demın ot içtim kendı hayatımı mahfediyorum . neden mı o eroin içip kafasıyla sıkısırken milletin altındayken ben ise kendimi bitirmeye devam ediyorum . 1 hafta uyumadım bırakıyo diye hastalığında yanında kaldım ama hep kandırdı beni allah belasını versin . utanıyorum kendinden hem bı semt orospusuna asık oldum hemdr bi eroınman cıktı . lanet olsun masum tipine kanmayın kimsenin kimseye de inanmayın asıl şeytan mahsm duranlar .

recep tayyip erdoğan

KkkkkllsldkdkjdjdıdıdudıdudududjdjdhxjjxhxhxhxhxhxhxhhdhdhdhdhxhhxhKkkkkllsl dkdkjdjdıdıdudıdudududjdjdhxjjxhxhxhxhxhxhxhhdhdhdhdhxhhxhdhdjsjKkkkkllsldkdkjdjdıdıdudıdudududjdjdhxjjxhxhxhxhxhxhxhhdhdhdhdhxhhxhdhdjsjsjKk kkkllsldkdkjdjdıdıdudıdudududjdjdhxjjxhxhxhxhxhxhxhhdhdhdhdhxhhxhdhdjsjs. js