L
longestday12 yıl önce
bir sabah mavi bir dambıl olarak uyanmak
hele bu mavi `dambıl` `spartacüs` izledikten sonra gaza gelip `füjut yapjam ben` diyen bir ergen tarafından alınmış, sonra kapı arkasına konulmuşsa rezil bir durumdur. (img:#498103)
L
longestday12 yıl önce
darwin çürütülmediyse nedeni pkkdır
darwin'in evrim teorisi çürütülmemesinin nedeninin pkk'lı maymunlar olmasından kaynaklanmaktadır. dünyada evrime kanıt olarak kalan somut kanıtlardan biri de pkklılardır. adamlar bildiğin insan-maymun karışımı bi şey. tipe bakar mısın ya (img:#49… devamını gör
L
longestday13 yıl önce
parmaklarıyla tırnak işareti yapan insan
L
longestday13 yıl önce
parmaklarıyla tırnak işareti yapan insan
L
longestday13 yıl önce
fanatik
türkiye'nin en iyi spor gazetesi. en yaratıcı başlıklar her zaman fanatik'tedir.
L
longestday13 yıl önce
ayşe
arapça bir isim anlamı da yaşayan. türkiye'de her beş kadından birinin ismi.
L
longestday13 yıl önce
ben bu yazıyı sana yazdım
tanım lazımmış: söylenmek istenen şeylerin kağıda dökülmüş halidir. ... "benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayatta… devamını gör
L
longestday13 yıl önce
hayat illegal sevgilim
bazen söylemek isteyip de, söyleyemezsiniz ya bir çok şeyi onları özetleyen cümledir. illegal bir hayatta, tek gerçek sen ol diye çırpınırsın da. senin gerçeğin de illegal bir hayatta yaşıyordur bunu unutursun. (img:#416541)
L
longestday13 yıl önce
sözlük yazarlarının ilkokul tipleri
şimdiki halimin %50 küçültülmüş şekli o kadar. zaman bana pek kötü davranmadı gibi. ~kişi kendini beğenmese çatlayıp ölürmüş~ ~bgv~
L
longestday13 yıl önce
scarface
ilki yamulmuyorsam 1940'lara cekilen ama asil une kavusmasi ise 1983'de de palma'nin yonettigi ve al pacino'nun oynadigi versiyonu olan gangster filmi. al pacino anti sosyal kisilik bozuklugu olan bir karakteri canlandirir. ama adeta dokturur. filmin… devamını gör
L
longestday13 yıl önce
şu an en çok ihtiyaç duyulan şey
L
longestday13 yıl önce
karikateist
sürekli müslümanların saldırılarına maruz kalan ateist facebook sayfası. http://www.facebook.com/karikateist
L
longestday13 yıl önce
para üstüyle cino alan efsanevi nesil
amca 'ikiyüzellibinliraya ne varrrrr' diye soran efsanevi nesildir. (img:#366334)
L
longestday13 yıl önce
ben bu yazıyı bugüne yazdım
ne zaman akşam oldun.
L
longestday13 yıl önce
yedek kulübesinde üzerine yorgan atan futbolcu
üşümekten nefret eden, keyfine düşkün futbolcu tipi. lütfen rahatsız etmeyin arkadaşı.
L
longestday13 yıl önce
kışın gelmesiyle kaldırılan pikeler
annelerin derin üzüntüler çekmesine neden olan hadisedir. oysa ne de severler yazın gelmesiyle ortaya çıkarılan pikeler, ışık hızıyla pike demeyi. (img:#324636)
L
longestday13 yıl önce
converse
zamanında basketbol ayakkabısı olarak üretilen abd kökenli giyim firması[*]since 1908[/*]
L
longestday13 yıl önce
converse
zamanında basketbol ayakkabısı olarak üretilen abd kökenli giyim firması[*]since 1908[/*]
L
longestday14 yıl önce
sözlük yazarlarının paint terk çalışmaları
`paint terk` yazarların buluşma noktası. yepyeni bir sözlük hizmeti. alkışlarınızla açıyorum. buyruun. (img:#288999)
L
longestday14 yıl önce
`paint terk` yazarların buluşma noktası. yepyeni bir sözlük hizmeti. alkışlarınızla açıyorum. buyruun. (img:#288999)
L
longestday14 yıl önce
© copyright 2005 - 2026