bugün
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor11
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam13
- serhat kılıç9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı21
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri7
- sözlükteki şer çetesi12
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- sudekiray4
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki büyücüler6
- hardallı patates salatası5
- sözlükteki zorbalar12
- tuğba ekinci yalnız değildir2
- slipknot3
- sinoplular nasıl insanlardır8
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler4
- gocu50
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- kuzukulağı5
- takı takmayı çok seven kız7
- izmirbeyefendisi13
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- eski sevgili2
- sovuk kahve3
- tobey maguire lı spiderman5
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- sivaslılar6
- masum erkek6
- kadir mısıroğlu3
- bıçak kemiğe dayandı6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- tai lung42
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- dincilerin agresif olmasının nedeni3
- tarihi dizilerden öğrenip ahkam kesmek2
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- voleybol maçlarını izleyen erkekler3
- ağzıyla içemeyen insan6
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- allah belanızı versin ibneler2
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- tarihin en kötü psg si3
- zeki demirkubuz4
- menzil terör örgütü metö3
entry'ler (109)
can yakan sevgileri, aşağılık sevgilileri. Seviyorum deyip sonra terkedenleri, derin izler bırakan kişileri, sevgi nedir bilmeyenleri hatta onlardan önce beni Allah kahretsin.
her enstrümanı çalabiliyorum. Nazar değmesin. 5 dk verin bana bilmediğim olsa bile çözerim o zaman zarfında. Enstrüman dili süper güçtür sanırsam.
yapacak ve söylenebilecek birşeyin olmadığı durumdur. Tenine uymuşşa, yakışmış ise sorun yoktur. Saçının renginin değişmesi özelliklede kızıl olması hoşlanmaya mani olmaz. Aksine o duruma renk katar. Saça başa değil o kızın duygularına ihtiyaç duyulur o sıralar. Hoşlanana her hali birbirinden güzel gelir. Boşverin ya. Nacizane.
hakettiğim sevgiyi beni hakedende bulmak, yani güvenilir bir ilişki, istekli çalışılabilecek bir iş ve nissan 240sx.
olmaması tercih edilen durumdur. Kızın sevgiden anlamadığını gösterir. kız kaşardır diğer entry lerdeki gibi sizi yedeğe alır. Mevcut erkekden sonra sizinde paranızı yemeye hazırlanıyordur.
her boka atlıyorlar onada dil uzatırlar. Arkalarında ki şerefsizler oldukça.
namus kavramını benimsemiş, örf adet gelenek göreneklere göre yaşamayı hedeflemiş, yobaz diyen abaza kişilerden kızları korumaya niyetli kişilerdir.
1 e takıp boşa almak, teypi kurcalamak, önüne geçecek olursa onu sıkıştırmak, biraz zaman geçince drag moduna geçip sarı yeşile dönmeden saliseler önce devri buldurup yapıştırmaya hazırlanmak.
yalan söylemem. Aldatmam. Bayana el kaldırmam. Keşke demem. Terketmem. Aşağılamam. Namusa göz dikmem. Artık Bir kez daha pişman olursam sevmem.
ne zaman? Ne zaman çıkaracaksın kalbini gün ışığına içini kurutmak için? Yada ne zaman gireceksin bir başka yüreğin gölgesine? Ne zaman sevilecek, ne zaman sevdiğini haykıracaksın? Koskoca yıllardan sonra sana kaçırdığın fırsatı getirdimi hayat? Bir düşün. Getirdi ise nedir bu çektiğin zulüm? Bekle. Biraz bekle. Ya kurtulacaksın bu eziyetten ya güneşe çıkarmadan kalbini tekrar toprağa gömeceksin. Sabret. Az daha sabret...
ölüme kadar sürebilecek bir ilişkinin en temelini oluşturan kriterdir. Sevgiliyi sevmek, zaten sevgilinin sevdiği herşeyi sevmektir. Sevene...
gönüle sözün geçmeyip, kalbin o kişi için atmasıdır. Ister bilsin ister bilmesin, sizin onu sevdiğinizden öte birşey yoktur hayatınızda. Faydalar faydasız, imkanlar imkansızdır. Belki bazen hatadır demenin daha iyi olacağını düşündürür bu başlık. Ama düşününcede bu yazara hak verilir. Ee aslında doğru. Sonuçta hatasız kul olmaz.
dikkat gençler! Size çevreniz tarafından söylenen şu laflara itibar etmeyin. - koçum ilk gün bir kız bul tavladin tavladın yoksa birdaha kız bulamazsın kaparlar(yalan etrafta kaç yüz tane kız boşa çıkıyor hepsini kapmıyorlar) - bak oğlum hocalara karşı kibar ol karşı çıkma(çalışırsan gözüne konuşursan çıkışta götüne girersin benden söylemesi) - müdür çağırır ise birşey deme(hiç birşey olmaz ezdirmeyin kendinizi bir bok yapamaz odada. Yaparsa direk karakola sonra hastaneye gidin ebesine atlarsınız) benim birkaç tavsiyem de 1. Sınıfı geçmeye gayret edin diğerleri kolay.. Müzik ile uğraşın okulda tanının sözlüleriniz 85 ten aşağı olmaz. Bizzat denenmiş ve onaylanmıştır.
kimi zaman söyleyemezler birbirlerine duygularını ve belli etmezlerde. Bu onlar için acı verici bir durumdur. Kimileri ise birbirlerine kenetlenmiş, hayatın pembe tarafında semaya ulaşmış, mutlu, huzurlu ve sevmenin ötesine geçmiş olan çiftlerdir.
kişinin hayattaki en güzel anlarını yaşadığı topluluk.
Her gün seni ariyorum,
Nicin benden uzaktasin.
Daga tasa soruyorum, Nicin benden uzaktasin. Yüzüm gülmeye üsenir,
Gözümden yaslar bosanir.
Sen yok´ken, nasil yasanir,
Nicin benden uzaktasin.
Nicin benden uzaktasin.
Daga tasa soruyorum, Nicin benden uzaktasin. Yüzüm gülmeye üsenir,
Gözümden yaslar bosanir.
Sen yok´ken, nasil yasanir,
Nicin benden uzaktasin.
sonunun ne olduğu bilinmeyen, mutlu günlerin bir umutla hergün beklendiği, içindeki masum duyguların günışığında saklanmaya başladığı o ilk gündür.
her fotoğrafında içini eriten her pozudur.
hemoroidi olanların canını yakacak durumdur.
şimdiki ev sahibim(birde hacı olacak deyyus), arabamızı üzerine geçiren aşağılık, babamı batıran tansu çiller.