bugün

sevdiği entry'ler

ilkokuldaki haliniz sizi şu an görse

Vay beee benden bi bok Olmaz derdim bi baltaya sap olamam derdim ne anasının gözü olmuşum helal banaaa.

ingilizce seviyeniz

resmiyette - intermediate
hissedilen - expert
gerçekte olan - beginner.

uzak durulması gereken kızlar

Sevgilisinden yeni ayrılmış , güveni sarsılmış kızdır . Ne kadar iyi, güvenilir olursanız olun bir süre boşa çırpınırsınız. Ayrıca gitgelleri olan, memnuniyetsiz kızdır.

yazarların gitmek istediği 3 ülke

ispanya
israil
isveç
4 olsa da Kanada'yı da eklesem?

gelmiş geçmiş en büyük yalan cümlesi

-Asla yalan söylemem ve Yalan söyleyen insanlardan nefret ederim.
-Sen ilksin daha önce kimseyle sevişmemiştim.
-Ben sarhoş değilim.
-Aramızda paranın lafımı olur.
-Sana aşığım.
-Seçimden önce zam yapılacak.
-Hayatım toplantıdayım.
-Aşkım şuan seyirdeyiz vardiya tutuyorum yazamayacağım(Ukraynada karı kız peşinde)

ayrılma esnasında yazılan uzun mesajlar

eğer sevdicek sizden ayrılmaya karar vermişse söylediği son sözlerin hiçbir anlamı yoktur.yine de terketmenin yarattığı vicdan azabını hafifletmek için aslında sizin ne kadar iyi bir insan olduğunuzdan dem vurabilir.fakat bu sözler kalbinizde açılmış yaralara yapıştırdığınız plastik yara bantlarından öteye gidemez.kulağınızda anlam veremediğiniz bir uğultu gibi izi kalır sadece...

pekeke sizi tükürüğüyle boğar

Hayallerle yaşayanı gerçekler silkermiş dedirtir.
görsel

aşk acısı nasıl geçer

ütü izinin bile aylarca geçmediği fani dünyada cevap aranmasına şaşırdığım soru. üzerine kafa yormazsanız geçer, zamana bırakırsanız geçer, elinizdeki acıyı yavaşça yere bırakırsanız geçer. bu evrenden neler geldi geçti, elbet aşk acısı da geçer. yeter ki yaralarınızla oynayıp durmayın.

türk silahlı kuvvetleri

Mensubu olduğum ve üniformasını gururla taşıdığım kuvvet. Dış güçler ve hain planların odağı olsa da asla gücünden bir nebze olsun kayıp vermemiş kuvvettir. Karada denizde ve havada her zaman ve her yerdeyiz!

iyi yemek ve sex yapmıyorsa bir kadın ne işe yarar

bir kadın yemek yapmasına göre tercih edilmez önceliğiniz sizin her zaman her durumda yanınızda olması desteğini esirgememesi olmalıdır. Sex e gelince de biliyorum her ne kadar konussam da bazı beyin fukarası arkadaşların anlamayacağını, ssittir lan ordan diyeceğini. Kadının önceliği düzenli bir sex hayatı değil aradığı mutluluğu bulabilmesidir. Bırakın artık bu kafayı,çıkarın at gözlüklerinizi. Eğer hayatında onu motive eden, onunla her anlamda ilgilenen, ona gerçekten aşık bir erkek yoksa yarım'dır keza onsuz bir erkeğin yarım olduğu gibi. güçlü bir kadın olmak iyi yemek ve sex yapmaktan,kariyerden, beğenilmekten, kendi ayaklarının üzerinde durmaktan, övgü almaktan geçmez. bunlar hayatınızda bir şeyleri tolere edebilir ama "o" duygusal boşluğu asla dolduramaz. Kadını köle ve sex objesi olarak görmeyin.

coco chanel in okunuşu

Çieerru guerra.

nasıl hissediyorsun

Her ayın 15'inde kendimi 5 kişilik bir evin direği gibi #hissediyorum .iki güne hemen sallanıyor.

sözlük bir şehir olsa hangi şehir olurdu sorunsalı

Lanet bir Texas olurdu, canınız cehenneme aşağılık pislikler.

theankarabeyi

Kendi halinde ,kendine has serseri serbest stili olan,sözlüğe usul usul dönmüş yazar.Namıdiğer Ankarabeyi.

bir erkeğin en yakışıklı yaşı

Yanındakini hala sevdiği her yaşıdır.

google ı abdülhamid han buldu

Yav he he. Benim dedem de cinsiyet değiştirip ingiliz kraliçesi oldu.

i phone yazılım açığı

Ios 11.2.5 işletim sisteminin açığı olan "జ్ఞ‌ా" simgesini WhatsAppdan veya Skype gibi programlardan gönderirseniz kullanıcı WhatsApp, Skype vb uygulamalara giremiyor, SMS olarak atarsanız SMS gönderip alamıyor. Telefon kafayı yiyebiliyor. Tek çözüm yolu ekran kilidi açılabilirse Yazılım Güncellemek. The devil is here.

mutluluk veren kokular

-Palmolive hindistan cevizli ve çikolatalı duş jeli
-Yumuşatıcı kokan T-Shirt
-Armani Black code
- Denizaltının yağlı paslı halatı
-Apartmana girdiğimde burnuma buram buram gelen annemin yemeklerinin kokusu
-Yağmur sonrası toprak kokusu.

görür görmez aşık olmak

ilk görüşte hayran kalınır,etkilenilir aşık olunmaz. bizim insanımız bu hayranlığı aşk olarak algılamayı seçerler. Yazık.

e-devlet

Alt üst soy bilgisi zımbırtısını çıkararak morallerimizi bozan platform. Bizimkileri Sibiryadan göçmüş diye biliyordum Muş çıktı.Sibirya Kürdüyüm ağlıyorum.
© copyright 2005 - 2026