bugün
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği22
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak6
- hınç asabiyet ve kronik uykusuzluk4
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- cehennem korkusu2
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- uzun adam6
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- kardeş6
- karışık kızartma3
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- arap sabunu4
- lastik patlaması4
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- deniz göktaş25
- mozaik pasta4
- ellerim bos gonlum hos7
- insanlığın yüzkarası5
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- tulumba tatlısı8
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- çok çişi gelen insan7
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- deccal2
- sözlükte flörtleşmek22
- sözlüğün zıvanadan çıkması6
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız4
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- dondurma2
- deniz göktaş'ın tutuklanması2
- nescafe gold3
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- ölü balık eli2
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- erkekleri taciz eden kadın9
- sizce ben güzel miyim7
- 0 0 720
- yavşak hoca2
- hardcore ne demek sorunsalı4
- azerbaycan2
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- granül kahve2
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
sevdiği entry'ler
Vay beee benden bi bok Olmaz derdim bi baltaya sap olamam derdim ne anasının gözü olmuşum helal banaaa.
resmiyette - intermediate
hissedilen - expert
gerçekte olan - beginner.
hissedilen - expert
gerçekte olan - beginner.
Sevgilisinden yeni ayrılmış , güveni sarsılmış kızdır . Ne kadar iyi, güvenilir olursanız olun bir süre boşa çırpınırsınız. Ayrıca gitgelleri olan, memnuniyetsiz kızdır.
ispanya
israil
isveç
4 olsa da Kanada'yı da eklesem?
israil
isveç
4 olsa da Kanada'yı da eklesem?
-Asla yalan söylemem ve Yalan söyleyen insanlardan nefret ederim.
-Sen ilksin daha önce kimseyle sevişmemiştim.
-Ben sarhoş değilim.
-Aramızda paranın lafımı olur.
-Sana aşığım.
-Seçimden önce zam yapılacak.
-Hayatım toplantıdayım.
-Aşkım şuan seyirdeyiz vardiya tutuyorum yazamayacağım(Ukraynada karı kız peşinde)
-Sen ilksin daha önce kimseyle sevişmemiştim.
-Ben sarhoş değilim.
-Aramızda paranın lafımı olur.
-Sana aşığım.
-Seçimden önce zam yapılacak.
-Hayatım toplantıdayım.
-Aşkım şuan seyirdeyiz vardiya tutuyorum yazamayacağım(Ukraynada karı kız peşinde)
eğer sevdicek sizden ayrılmaya karar vermişse söylediği son sözlerin hiçbir anlamı yoktur.yine de terketmenin yarattığı vicdan azabını hafifletmek için aslında sizin ne kadar iyi bir insan olduğunuzdan dem vurabilir.fakat bu sözler kalbinizde açılmış yaralara yapıştırdığınız plastik yara bantlarından öteye gidemez.kulağınızda anlam veremediğiniz bir uğultu gibi izi kalır sadece...
Hayallerle yaşayanı gerçekler silkermiş dedirtir.
görsel
görsel
ütü izinin bile aylarca geçmediği fani dünyada cevap aranmasına şaşırdığım soru. üzerine kafa yormazsanız geçer, zamana bırakırsanız geçer, elinizdeki acıyı yavaşça yere bırakırsanız geçer. bu evrenden neler geldi geçti, elbet aşk acısı da geçer. yeter ki yaralarınızla oynayıp durmayın.
Mensubu olduğum ve üniformasını gururla taşıdığım kuvvet. Dış güçler ve hain planların odağı olsa da asla gücünden bir nebze olsun kayıp vermemiş kuvvettir. Karada denizde ve havada her zaman ve her yerdeyiz!
bir kadın yemek yapmasına göre tercih edilmez önceliğiniz sizin her zaman her durumda yanınızda olması desteğini esirgememesi olmalıdır. Sex e gelince de biliyorum her ne kadar konussam da bazı beyin fukarası arkadaşların anlamayacağını, ssittir lan ordan diyeceğini. Kadının önceliği düzenli bir sex hayatı değil aradığı mutluluğu bulabilmesidir. Bırakın artık bu kafayı,çıkarın at gözlüklerinizi. Eğer hayatında onu motive eden, onunla her anlamda ilgilenen, ona gerçekten aşık bir erkek yoksa yarım'dır keza onsuz bir erkeğin yarım olduğu gibi. güçlü bir kadın olmak iyi yemek ve sex yapmaktan,kariyerden, beğenilmekten, kendi ayaklarının üzerinde durmaktan, övgü almaktan geçmez. bunlar hayatınızda bir şeyleri tolere edebilir ama "o" duygusal boşluğu asla dolduramaz. Kadını köle ve sex objesi olarak görmeyin.
Çieerru guerra.
Her ayın 15'inde kendimi 5 kişilik bir evin direği gibi #hissediyorum .iki güne hemen sallanıyor.
Lanet bir Texas olurdu, canınız cehenneme aşağılık pislikler.
Kendi halinde ,kendine has serseri serbest stili olan,sözlüğe usul usul dönmüş yazar.Namıdiğer Ankarabeyi.
Yanındakini hala sevdiği her yaşıdır.
Yav he he. Benim dedem de cinsiyet değiştirip ingiliz kraliçesi oldu.
Ios 11.2.5 işletim sisteminin açığı olan "జ్ఞా" simgesini WhatsAppdan veya Skype gibi programlardan gönderirseniz kullanıcı WhatsApp, Skype vb uygulamalara giremiyor, SMS olarak atarsanız SMS gönderip alamıyor. Telefon kafayı yiyebiliyor. Tek çözüm yolu ekran kilidi açılabilirse Yazılım Güncellemek. The devil is here.
-Palmolive hindistan cevizli ve çikolatalı duş jeli
-Yumuşatıcı kokan T-Shirt
-Armani Black code
- Denizaltının yağlı paslı halatı
-Apartmana girdiğimde burnuma buram buram gelen annemin yemeklerinin kokusu
-Yağmur sonrası toprak kokusu.
-Yumuşatıcı kokan T-Shirt
-Armani Black code
- Denizaltının yağlı paslı halatı
-Apartmana girdiğimde burnuma buram buram gelen annemin yemeklerinin kokusu
-Yağmur sonrası toprak kokusu.
ilk görüşte hayran kalınır,etkilenilir aşık olunmaz. bizim insanımız bu hayranlığı aşk olarak algılamayı seçerler. Yazık.
Alt üst soy bilgisi zımbırtısını çıkararak morallerimizi bozan platform. Bizimkileri Sibiryadan göçmüş diye biliyordum Muş çıktı.Sibirya Kürdüyüm ağlıyorum.