bugün
L
lixiana1 yıl önce
ekran süresi
Telefonda aslında ne kadar beyhude zaman harcanıldığını gösteren özellik. Günlük ortalama 5 saat. hayırlı işler.
L
lixiana1 yıl önce
ayakçı erkek
(bkz:#10766832) erkekler maddelere ayrılır; memeci erkekler amcı erkekler götcü erkekler ayakcı erkekler .. maddeleri çoğaltmak mümkündür.
L
lixiana3 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
lixiana3 yıl önce
sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri
Üzgünüm biri yapacaktı. Neyse ben utandım.
L
lixiana3 yıl önce
anın görüntüsü
L
lixiana3 yıl önce
amına koyduğumun hayatı
hayat tarafından pek de siklenmeyecek olan memnuniyetsizlik, isyan ve serzeniş cümlesi.
L
lixiana3 yıl önce
evlatlık alındığınızı öğrenseniz ne yapardınız
Birkaç gün sürecek büyük şok hafiflediğinde gerçek aileyi bulma telaşı sarar herhalde.
L
lixiana3 yıl önce
sizi ne yıkar
eğer bir gün sevgilim beni bırakırsa, geçen bunca seneden sonra bu demek olur ki haketmişimdir. O yüzden yıkılacağımı sanmam. Geriye kalan iki seçenek olarak ya arkadaşlarımın ya da babamın tarafından bırakılmak. Ancak, biri gittikten sonra diğeri ha… devamını gör
L
lixiana4 yıl önce
sözlük yazarlarının kahve falları
sözlük yazarlarının türk kahvesi içtikten sonra baktırdıkları fallardır. benim falım ise daha içmeden önce kendisini belli etmiştir. (img:#707290)
L
lixiana4 yıl önce
sözlük kızlarının meme fotoğrafları
uludağ sözlük resim galerisinde mutlaka bulunması gereken fotoğraflardır.
L
lixiana4 yıl önce
burun estetiği olmayan kız kalmaması
Kalmasın zaten radyasyonlu fındığı verdiler verdiler hepimizin burnu mal gibi oldu. Bizden bi önceki kuşak gelişimini tamamlamış olduğundan süper burunlarıyla hayatlarına devam ediyorlar.
L
lixiana4 yıl önce
sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri
Üzgünüm biri yapacaktı. Neyse ben utandım.
L
lixiana4 yıl önce
neden yalnızsın
bir soru. çünkü kendimi yeni bir ilişki için hazır hissetmiyorum.
L
lixiana4 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
lixiana4 yıl önce
türk kadınlarının savaşçı olmaması
bakıyorum ukraynaya kadınlar en ön cephede savaşıyor erkeklerle. keza rusya israil abd avustralya vs bir çok ülkede durum böyle. Türkiyedeki kadınların ise işi gücü zengin kocayla evlensemde döllensem bir an önce demekten ileri gitmiyor. hepsi korkak… devamını gör
L
lixiana4 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
L
lixiana4 yıl önce
karda türbanlı olduğu anlaşılmayan türbanlı
beyaz türbansa kamufle olur. olsun size ne mk türban onun baş onun.
L
lixiana4 yıl önce
trabzon
karadenizin en güzel kentlerinden biri. (bkz) trabzonspor (/bkz)
L
lixiana4 yıl önce
anın görüntüsü
L
lixiana4 yıl önce
sözlük yazarlarını anlatan görüntüler
yazarların anlık veya genel olarak düşündüklerini anlatan görüntülerdir. http://inciswf.com/16873245912.swf
L
lixiana4 yıl önce
adam gibi kız olmayan sözlük
Biz bunu işlediydik sen gelmedin mi (img:#2205932)
L
lixiana4 yıl önce
günün şakası
dört karı az haftanın yedi günü var..yedi tane isteruz..
L
lixiana4 yıl önce
türbanlı kokusu
yaz aylarında çokça rastlanılan kokudur. kıymalı pide ile pişmemiş hamur arası bir kokudur. eğer 1 haftadır banyo yapmıyorsa koku `peynirli cheetos` kokusuna evrilebilir.
L
lixiana4 yıl önce
üstteki yazara yılbaşı hediyesi bırak
Ne sevdiğimi çok iyi bilenleriniz vardır. Örneğin rap tanrısı birisi var bilirsiniz siz onu. Bekliyorum hediyemi.
© copyright 2005 - 2026