bugün
L
leodavinci7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
L
leodavinci8 yıl önce
bir ayakkabıya 50 tl den fazla para veren insan
kusura bakmasın ama enayiliğin kitabını yazmış insandır. 50 tl üsttü verilen her kuruş kerizlik. evet.
L
leodavinci8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
leodavinci8 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
L
leodavinci8 yıl önce
herkes bir bim ürünü soylesin
Ben triliçe ile başlıyorum, efsanedir,jucy meyve suyu ve 35 kuruşluk kekiyle bim olmazsa olmazdır.
L
leodavinci8 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
leodavinci8 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
L
leodavinci8 yıl önce
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
L
leodavinci8 yıl önce
kedi vs köpek
Kedinin ev sahibi olduğu karşılaşmadır. Sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın.
L
leodavinci8 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
leodavinci8 yıl önce
sözlük yazarlarının favori yara izleri
sondan üçüncü sevgilim çok sinirlenip popomu ısırmıştı ve kocaman bir parça kopardı. götümün bir kısmı yok artık. o günü hiç unutmuyorum. üzülüyorum olanlara. yok yere kavga etmiştik. bir hiç yüzünden. her yara izi bir pişmanlık taşır. hepsinin çok… devamını gör
L
leodavinci8 yıl önce
yakışıklı diye yutturulan ünlüler
(bkz:tolgahan sayışman) sokakta yürüyen normal bir insan bence. tipsiz demiyorum öyle yakışıklı falan değil diyorum sadece.
L
leodavinci8 yıl önce
yakışıklı diye yutturulan ünlüler
(bkz:tolgahan sayışman) sokakta yürüyen normal bir insan bence. tipsiz demiyorum öyle yakışıklı falan değil diyorum sadece.
L
leodavinci8 yıl önce
L
leodavinci8 yıl önce
anın görüntüsü
L
leodavinci8 yıl önce
L
leodavinci8 yıl önce
beşiktaş istese şampiyonlar ligini alır
istiyoruz ve bu sene alacağız da. dünyanın en iyi defanslarından pepe ve dünyanın en iyi forvetlerinden negredo ve dünyanın en iyi 2 kanadı, göbekte de atiba oğuzhan ile kalede de çılgın fabri ile bizim olacak o kupa! edit: başlık başa kalmış amk şi… devamını gör
L
leodavinci8 yıl önce
L
leodavinci8 yıl önce
felipe melo nun vardarsporlu olması
maçtan sonra böyle bir tweet atarak fener düşmanlığını yenilemiş adam. emre belözoğluna yaptığı dil hareketini yapmış. (img:#1516088) (img:#1516089)
© copyright 2005 - 2026