bugün
L
lemmy k10 yıl önce
gerçek tayyipçi müslümanlar öpüşmez
indirin lan silahları, ben demiyorum; diyen için : (img:#806987) bu arada inci sözlükten arakladım beyler. bana ait değil. ~löl~
L
lemmy k13 yıl önce
kas yapan kadınlar
çok itici görünmektedir.kadın kadınlıktan çıkmışdır.erkekler gibi boy gösterisi yaparlar birde.acaba eşleri var mıdır o bayanların.varsa yazık onlara.
L
lemmy k13 yıl önce
bin galatasaraylının on bin fenerliyi yok etmesi
kafası bir garip fanatik taraftarın sarfettiği sözdür. nasıl bir kafaysa; futbol takımlarının birbirine düşman devletler olduğu kanısındaymışçasına, "hacı biz 2 milyon kişi toplayalım, ele sopaları alalım, xistan'a dalalım, düz ederiz valla." mantali… devamını gör
L
lemmy k14 yıl önce
iri memeli kadın çekiciliği
Christina Hendricks'e bakarak rahatlıkla anlaşılabilecek durumdur. evet. (img:#259500) (img:#259501) (img:#259502) (img:#259503)
L
lemmy k14 yıl önce
11 nisan 2012 eskişehir bu sefer olsun lan zirvesi
bir gece vakti eski$ehir basligina yazdigimda (bkz: eskişehir/#14931892), `lemmy k` dostumun "hadi yapak la" önerisiyle kafama yatan, gecenlerde ek$i'nin `in retro we trust eski$ehir zirvesi`nde karsilastigim `niyetettim` ile birlikte "yapsak mi ki?… devamını gör
L
lemmy k14 yıl önce
bir gece vakti eski$ehir basligina yazdigimda (bkz: eskişehir/#14931892), `lemmy k` dostumun "hadi yapak la" önerisiyle kafama yatan, gecenlerde ek$i'nin `in retro we trust eski$ehir zirvesi`nde karsilastigim `niyetettim` ile birlikte "yapsak mi ki?… devamını gör
L
lemmy k14 yıl önce
L
lemmy k14 yıl önce
L
lemmy k14 yıl önce
L
lemmy k14 yıl önce
kadını cinsel obje olarak görmek
yanlış bir bakış açısıdır. bazen yemek de yaptırmak gerekir. açık görüşlü olmak lazım.
L
lemmy k14 yıl önce
tanrının olmadığının kanıtları
Madde öncesiz ve sonrasız olan tek varlıktır. Tüm varlıklar maddeden meydana gelir. Bu bize tanrı gibi doğaüstü ve maddi cinsten olmayan bir gücün yokluğunu gösterir. Bu kanıt kozmolojik kanıt doğrultusunda konulmuştur. Bütün bunları alt alta toplar… devamını gör
L
lemmy k15 yıl önce
parmak arası terlik
yazın tercih edilen, parmakların geçmesi için özel bölümleri bulunan, bir zaman sonra parmakları acıtan bir terlik türüdür.
L
lemmy k15 yıl önce
counter strike iyi oynama yöntemleri
türkiyemizde toplu halde en çok oynanan oyunların başında gelen bu oyunda başarılı olmak için gereken ipuçlarıdır.
L
lemmy k15 yıl önce
sigara içerken tuvalette 2 öğrenci basılmak
sigara içerken öğretmenin sizi tuvalette basmasıdır. hem de 2 kişisiniz! gel dümene... hayatınızda karşılaşabileceğiniz en büyük dalgadır. dümen kırmak işe yaramaz, anlar... biz lisedeyeken sınıfta sigara içmeye arka taraflara giderdik tabii. bir gü… devamını gör
L
lemmy k15 yıl önce
kanqhimle içki içiyorus kafamıs çhoq güsel
belli oluyordur.
L
lemmy k15 yıl önce
dil çıkaran smiley yollayan kızın asıl niyeti
evet efendim... "bazen sert biri oluyorum ama tadıma bakarsanız hala tatlı. bütün mesele söylemeye korkuyor olmam. hani sevgiliniz size; beni sevdiğini söyle der de, söyleyemezsiniz ya aynen öyle" işte yukarıda söylendiği gibi aynen öyle. be… devamını gör
© copyright 2005 - 2026