bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler15
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi11
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- memeleri füze gibi kadın10
- beyaz tenli kızların mal olması3
- buddy dude18
- enayimiknatisii12
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- sosyoloji antropoloji ilişkisi2
- uysaljakoben17
- yeğen5
- chp bölünürse olacaklar6
- gözyaşı ile boğulan gözler4
- osmanlı yı yeniden kuracağız2
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- beypazarı maden suyu2
- 11 haziran 2026 youtube premium zammı2
- san fransisco niggasi5
- cilgincapkin213
- yiğit bulut2
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- gammazlar çetesi18
- chp'nin hali ne olacak46
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- masklavi'nin düşünceleri18
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri2
- tolga ağar2
- şövalye modu3
- yeşil gözlü kız11
- mor semsiyeli yabanci2
- otobüsün son seferini kaçırmak5
- chp kapatılsın kampanyası10
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- bu sen misin7
- true'nun aslında iyi biri olması4
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- çizgili pijamalı çocuk5
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- sarapci koala2
- sedat pekmez39
- dam ittifakı7
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- gençler isyan ediyor6
entry'ler (155)
Sanırım ben de. ne düşünecektim ki başka zaten.
sözlük formatını bilsin yeter.
konuşulacak bir ton şey varken iphone 6 muhabbetinin sürekli yapılması canımı sıkıyor sözlük.
Bana yalan söylemesi beni o kadar çok kırdı ki. inanmak istiyorum ona,sürekli inanmak istiyorum. kendi kendime onun yalanına savunmalar buluyorum,ama bir yandan da biliyorum. her şey gün gibi ortada. çok yoruldum sözlük, çok bunaldım. bir kez olsun birinin bana karşı fedakarlık yapmamasından dolayı çok yoruldum. hadi geçtim herkesi,onun umrunda değilim o çok kötü. Onun yaptıklarını ben yapsam her şey yerle bir olacak biliyorum bunu. kendimi karşısında komik mi düşürüyorum acaba diye düşünmeye başladım artık. hayallerimin bir bir silinmesi canımı çok acıtıyor.
yanında en az 1.75 boy da getirir. kısaca kız değildir.
araba gibi arabalar yapan firmadır.
benim için hiçbir zaman gerçek gazeteci olamayacak olan,beyaz türk gibi saçma sapan bir kavramı hayatın içine daha da çok katmaya çalışan kişi.
mutlak değer hesaplamanın referans noktasıdır.
entry giremiyorum sözlük, her şeyde fazla kasılıyorum. iyice kasıntı biri oldum çıktım. kendimden nefret etmeme yeter bir sebep sanırım. bir de şöyle bir durum var,ben ki ortamın rahat kişisi olarak anılırdım. noldu bana anlayamıyorum. şunu öğrenmiş oldum ayrıca,sen insanlara nasıl yaklaşırsan,onların da sana öyle yaklaşacağını düşünüyorsun.
(bkz: kosifhan)
Nart'ın Çerkes mitolojisindeki yerini, tarihteki anlamını bilmeyip de "sikindirik" diyenler de keşfedilmiş oldu ayrıca.
Nart'ın Çerkes mitolojisindeki yerini, tarihteki anlamını bilmeyip de "sikindirik" diyenler de keşfedilmiş oldu ayrıca.
Çorum ve Tokat için Çerkes oranı olana göre çok düşük tutulmuştur.
artık facebook kapak fotoğraflarında görmekten bıktıran, bu tarz sebeplerden dolayı facebook sildiren,ardından twitter'da da görünce eeeaah yeter be dedirttiren edebiyattır. hayır sevmeyen insanlar da yapıyor ya daha bir sinir oluyorum. iç işte çayını paşalar gibi. ne diye her yerde içtiğini belli ediyorsun ki?
psikolojinin bozuk olmasıyla zeka geriliğinin ne alakası var anlayamıyorum. zira bu başlığa göre dünyanın en zeki insanları psikologlardır gibi bir sonuç çıkıyor ki saçmalık.
bu yaz belki de onu son defa göreceğim. o kadar kötüyüm ki sözlük. her zaman yanımda olan arkadaşımı,8 yıllık arkadaşımı bir daha görememeyi düşündükçe kendimi tutamayıp ağlıyorum.
küçükken arkadaşımı ekmek arası meybuz yerken görmüşlüğüm vardır.
(bkz: meybuz)
(bkz: meybuz)
Ne kadar ince ve nazik olsa da önünde sonunda şeytandı,secde gününün hatırasını,o can acısını,uçurum kıyısından cennete son bakışını unutmamıştı.
Hint filmi tabirini duyunca bile midesi bulanan benim çok beğendiğim filmi izlememiş olmaktır. ben de başta ıyy dans falan eder şimdi bunlar ne öğreneceksem sanki filmden diye başlamıştım izlemeye. ama bittikten sonra bana ciddi manada katkıları oldu. kısacası izleyin.
metallica'nın tek kelimeyle mükemmel coverıdır. dinlerken kendinizi kaybedip hey hey diye bağırmanız çok yüksek ihtimaldir.
adının telaffuzu aşırı eğlenceli olan oyuncudur. sarışınlara olan yargımı bir nebze hafifletebilmiştir.
bunu diyen kişiye göre ekmek alabilen kişiler zengin kategorisine giriyor olabilir.