bugün
- film önerileri3
- yazarların favori oyun karakteri11
- futbol14
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- osuruktan şiirler89
- islam barış dinidir5
- abur öldü mü lan3
- para mı aşk mı sorunsalı8
- brezilya7
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- tai lung26
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- dolar isterse 100 olsun41
- nervio varıdı nerede o11
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- velvet50
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- fenerbahçe19
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- ispanya3
- la liga3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- türkiye5
- ismet gurbuz 202412
- 1948 arap israil savaşı8
- anın görüntüsü20
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- hakan fidan3
- kasımpaşa4
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- sözlük kızlarının babaları5
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- kanada3

cahil cühela esrarkeşlerin beğenmediği pankartlardır.
şu cahillerin iğrenç küstahlıkları, had bilmezlikleri hakikaten midemi bulandırıyor. len senin gibileri o okulların kapısına köpek diye bile bağlamazlar, durum böyleyken sana her bir boku o okull… devamını gör

vatandaşın vergileriyle zengin edilen rizeli yandaş müteahhitlerin değil, bizzat halkın lideri olan sayın muharrem ince'nin türkiye cumhuriyeti 1. başkanı olması sebebiyle tayyip erdoğan'ın iktidardan gidiyor olmasıdır.
365 gün 24 saat 40 yandaş te… devamını gör

Doğuda öğretmenim. Sözde doğuda genç bekar memurlar çok derler. Nereye baksam evli arkadaş. 22-23 yaşında taze atanmış öğretmenin bile başı bağlı, evli olmasa da sözlüsü var. Eşlerine bakıyorum; kel, göbekli, tek kaşlı ne ararsan var. Ulan zamanında … devamını gör

pazar gecesini, pazartesiye bağlayan saatlerde ekrana gelen, çocukken izlemek için çoğu pazartesileri uykusuz kalmama neden olan `geleceğe dönüş` ,`beter böcek`gibi filmlerin sıklıkla yayınlandığı sinema kuşağıdır.
müthiş bir jenerik müziği vardır. … devamını gör

idamla yargılanırken ''Neye gülüyorsun" diye soran hakime Deniz'in verdiği cevap: ''Duvarda adalet yazıyor, ona gülüyorum''.
Hala her şey aynı bir gıdım yol almak şöyle dursun geriye doğru koşmaya başladı türkiye. Vah!

Bir ideolojiye bağlı kalmadan yorum yapmak gerekirse CHP bu ülkenin siyasal arenadaki en köklü partisidir. Binaen ala zalik anayasal Ve demokratik hakkını kullanmasında hiçbir sakınca görülmemekle beraber her birey gibi CHP mensubu bireyler de bu hak… devamını gör

kendi payından,hakkından başkasına verip,onun da mutlu olmasını,eksikliğinin giderilmesini sağlamak.birşeylerden feragat etmek
en önemli erdemlerden.birşeyleri paylaşmak olmasa hayat neye yarar...

4 sene boyunca bir fabrikada çalışmış işçinin anılarıdır, yani benim hatıralarımdır. çoğunlukla skandal olaylara gebe geçen bir 4 yıl geçirdim erkekler fırlamanın önde gideni, kadınlar ise her türlü muhabbeti yapabilecek seviyedeydiler. ilki ben gird… devamını gör