bugün
L
lcs26 yıl önce
solcu denince zihinde oluşan ilk imge
meyhane helası .
L
lcs27 yıl önce
odtünün sikimsonik mezuniyet pankartları
cahil cühela esrarkeşlerin beğenmediği pankartlardır. şu cahillerin iğrenç küstahlıkları, had bilmezlikleri hakikaten midemi bulandırıyor. len senin gibileri o okulların kapısına köpek diye bile bağlamazlar, durum böyleyken sana her bir boku o okull… devamını gör
L
lcs27 yıl önce
26 gün sonra tayyip in gidiyor olması
vatandaşın vergileriyle zengin edilen rizeli yandaş müteahhitlerin değil, bizzat halkın lideri olan sayın muharrem ince'nin türkiye cumhuriyeti 1. başkanı olması sebebiyle tayyip erdoğan'ın iktidardan gidiyor olmasıdır. 365 gün 24 saat 40 yandaş te… devamını gör
L
lcs27 yıl önce
evli güzel kadın görünce gelen iç burkulması
Doğuda öğretmenim. Sözde doğuda genç bekar memurlar çok derler. Nereye baksam evli arkadaş. 22-23 yaşında taze atanmış öğretmenin bile başı bağlı, evli olmasa da sözlüsü var. Eşlerine bakıyorum; kel, göbekli, tek kaşlı ne ararsan var. Ulan zamanında … devamını gör
L
lcs27 yıl önce
efsane oyunlar
1 - outlaws 2 - dave 3 - volfied.
L
lcs28 yıl önce
parliament gece sineması
pazar gecesini, pazartesiye bağlayan saatlerde ekrana gelen, çocukken izlemek için çoğu pazartesileri uykusuz kalmama neden olan `geleceğe dönüş` ,`beter böcek`gibi filmlerin sıklıkla yayınlandığı sinema kuşağıdır. müthiş bir jenerik müziği vardır. … devamını gör
L
lcs28 yıl önce
10 kasım 1938
türkiye cumhuriyetinin fiilen duraklama gerileme ve çöküş sürecine girdiği dönemin başlangıcı..
L
lcs28 yıl önce
türkiyenin geri kalmışlığının sebebi
Her şeyi tek bir nedenle açıklama eğilimi. (bkz: doğma)
L
lcs28 yıl önce
bir çomar görüldüğünde yapılması gerekenler
yukarda allah var deyin. aval aval havaya bakarken aparkatı yapıştırın.
L
lcs29 yıl önce
hazreti musanın pkklı olması
Gülmekten yerlerde adeta sürüngen misali süründüren olaydır. Gerçektir.
L
lcs29 yıl önce
yüzde 51 i zafer sanan sürü
%51 değil %1 belirledi ve bu %1 de oy kullanmaya üşenen insanlarımız belirledi.
L
lcs29 yıl önce
başkanlık için adayın kim
(bkz:abdüllatif şener )
L
lcs29 yıl önce
duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum
idamla yargılanırken ''Neye gülüyorsun" diye soran hakime Deniz'in verdiği cevap: ''Duvarda adalet yazıyor, ona gülüyorum''. Hala her şey aynı bir gıdım yol almak şöyle dursun geriye doğru koşmaya başladı türkiye. Vah!
L
lcs29 yıl önce
chplilerin utanmadan konuşuyor olması
Bir ideolojiye bağlı kalmadan yorum yapmak gerekirse CHP bu ülkenin siyasal arenadaki en köklü partisidir. Binaen ala zalik anayasal Ve demokratik hakkını kullanmasında hiçbir sakınca görülmemekle beraber her birey gibi CHP mensubu bireyler de bu hak… devamını gör
L
lcs29 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
lcs29 yıl önce
chp nin düştüğü içler acısı durum
Olum bir mhp sempatizani olarak harbi gulduruyonuz lan bazen. Komiktir aslinda..
L
lcs29 yıl önce
paylaşmak
kendi payından,hakkından başkasına verip,onun da mutlu olmasını,eksikliğinin giderilmesini sağlamak.birşeylerden feragat etmek en önemli erdemlerden.birşeyleri paylaşmak olmasa hayat neye yarar...
L
lcs29 yıl önce
bir fabrika işçisinin hatıraları
4 sene boyunca bir fabrikada çalışmış işçinin anılarıdır, yani benim hatıralarımdır. çoğunlukla skandal olaylara gebe geçen bir 4 yıl geçirdim erkekler fırlamanın önde gideni, kadınlar ise her türlü muhabbeti yapabilecek seviyedeydiler. ilki ben gird… devamını gör
© copyright 2005 - 2026