L
lavabotuar9 yıl önce
ozan tufan olduğunu düşünsene
Adidas in yeni reklamı, evlerden ırak düşünmeyelim. Bir hareketinle haftalarca konuşuluyorsun:) https://youtu.be/GbcLptr4JFA .
L
lavabotuar9 yıl önce
fifa 17
Ea Sports' un 2016 yılının sonlarında çıkaracağı futbol oyunudur. (bkz:başlık parsellemek)
L
lavabotuar10 yıl önce
ne oldu gruptan çıktık mı şimdi
Soru cümlesi. Olay çok kompleke. Bu sonuçlara göre çıktık mı şimdi?
L
lavabotuar10 yıl önce
hangi marka olmasa üzülürsün
Lc waikiki tabi. Ülkenin yarısı depresyona girer.
L
lavabotuar10 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
L
lavabotuar10 yıl önce
türkiye kürdistan anlaşması
(img:#1014438) (Diğer devletler yok sayılıyor) 1- türkiye hiçbir şekilde kürdistan ile temasta bulunmayacak 2- anadolu topraklarında tek bir türk kalmayacak, aynı şekilde türk topraklarında da kürt. Cazip görünüy... Bu teklifi kabul eden şeref… devamını gör
L
lavabotuar10 yıl önce
erkeklerin sevdiği kız modelleri
evde kaldığım için biliyorum. erkekler der ki: minyon olsun. ama zayıf olmasın. zayıf olmasın ama şişko hiç olmasın. sarışın olsun. oturmayı kalkmayı bilsin. yatakta orospu sokakta namuslu olsun.
L
lavabotuar10 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
L
lavabotuar10 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonu duvar kağıtları
sözlük yazarlarının cep telefonu wallpaperlarıdır. (img:#894672)
L
lavabotuar10 yıl önce
ronaldo nun anadolu çocuğu olması
Halkın içinden çıkıp dünya yıldızı olmuş bir insandır kendileri, yakışır. Para içinde yüzüyor ama özünü unutmamış! Adam görün adam... (img:#995022)
L
lavabotuar10 yıl önce
1900 lerde sözlük olsa açılacak başlıklar
(bkz: enver paşaya hapis şoku) (bkz: 160 lık cariyenin yaşama amacı) (img:#993788) Zall ve divan-ı moderasyonu.
L
lavabotuar10 yıl önce
rize
türkiyenin birçok bölgesinde mühendislerine rastladığımız güzide ilimiz.[bkz]trabzon[/bkz] ve [bkz]artvin[/bkz] arasında yer alır.
L
lavabotuar10 yıl önce
rize
türkiyenin birçok bölgesinde mühendislerine rastladığımız güzide ilimiz.[bkz]trabzon[/bkz] ve [bkz]artvin[/bkz] arasında yer alır.
L
lavabotuar10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
L
lavabotuar10 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
L
lavabotuar10 yıl önce
bebek
yeni yerden bitmiş uuser. (bkz)yeni yetmeyiz ama biliyoz abi(/bkz)
L
lavabotuar10 yıl önce
yazarların nicklerini klavyesiz yazmak
Yazarların niklerini ufak tefek objelerle küçük kompozisyonlarla klavye kullanmadan yazmaktır. Ufak tefek hediyelerdir. Görsellerimle geliyorum.
L
lavabotuar12 yıl önce
çok seksi bir yazardır kendisi
yeni tasarımda takip edenlerin altında yazan açıklama. `noluyo lan` dedim önce. ohaa beni tanıyolar. ~ahahahahah~ sonra herkeste görünce rahat ettim.
L
lavabotuar13 yıl önce
uludağ sözlük online kişi rekoru
şahsım tarafından şu ana kadar en fazla 896 görülmüştür.Daha fazlasını görenlerin bu başlığa yazmaları rica olunur. edit:902 olmuş yazana kadar. 800-900 kişi hikayeymiş ya 1000 diyor adamlar.
© copyright 2005 - 2026