entry'ler (34)

21 aralık 2014 cnn no ya başbakan geliyor

Gençler kemal kılıçtaroğlunun ne oluyor programına çıkmasının ardından başbakan 21 aralıkta cnn d çıkıyor "8" tane farklı görüşten genç programa katılıyor bende o gençlerden birisiyim haliyle soru soracağım sormamı istediğiniz sorular varsa yazın sorayım.

akp cemaat savaşı yaşanmasaydı olacaklar

iki tarafında ne olduğunu anlaşılmayacaktı.

kadınları yatakta mutlu etme yolları

en sevmediğim başlık türleridir nedeni ise kadınlara nasıl davranacağını bilmeyen insanlara ders verilmesi ve ardından rolcü romantik erkeklerin artması ve gerçek romantik erkeklerin değersizleşmesidir. bizim bir farklılığımız var barzolardan fakat bazıları bu farklılığı bozuyor o yüzden eksi canım.

ufacık kızına mini etek giydiren anne baba

Ahlak yoksunu asıl sizlersiniz demek istediğim yazar başlığıdır, küçük bir kız sonuçta ne gibi bir tahriki olacak.

namaz kılan kız çocuğu

Güzeldir fakat ben tehdit olarak görüyorum ailenin küçük Bir çocuğa din dersi vermesi yanlıştır.

internet kafeye gidecek kadar fakir olmak

Arkadaş ortamında lan oyun oynama zevkini yaşamayan yazar beyanatıdır.

sevişme mecburiyeti olsa hangi hayvanla sevişirdin

Sincap (bamyayım) evet.

kürtlerle ilgili espiri yapınca kızan insan

Alakası yok kürtlükle ben kürdüm, şahsen böyle bir şeye darılmam hatta espri güzelse gülerim.

çöl denilince akla gelenler

Bedevi.

güzeller güzeli emine

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir First lady varmış. bu güzeller güzeli First lady nin adı emineymiş. bu emine ye cadının biri büyü yapmış ve onu bir dershaneye hapsetmiş. emine gece yarısından sonra uzaylıya dönüşüyor muş, bunu o büyüden kurtarabilecek sadece imam nikâhlı aşkın öpücüğüymüş. eminenin dershaneye kapatıldığını öğrenen beyaz atlı başbakan emineyi kurtarmak için atına binmiş fakat o at bile bu aşk karşısında başbakanı taşıyamamış başbakanı düşürmüş bunun üzerine başbakan dershaneye Marmara'yla gitmiş dershaneye vardığında ise karşısına kocaman ağzından ateşler salan hoca çıkmış başbakan hocaya öyle bir aşk ki bir ineği bile aşk demiş ve bu aşkın karşısında duramayan hoca Amerika ya kaçmış başbakan kefeni giymiş yukarı çıkmış ve emineyi kurtarmış.

aşık olmanın aptalca olduğu gerçeği

Ne kadar sıçarsa sıçsın benim kadar şıçamaz.

yüzü turşu satan bakanlar

Muammer güler.

ikişerli başlıklar

Bir konudan açılmış olan farklı başlıklardır. Yazarları farklıdır ikişerli olmasının nedeni bir yazarın açtığı bir başlıktan bir başka yazarın etkilenmesidir.

uludağ sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler

Petçipetpetçipetpetşibişakşışakşakşışakşak olurdu.

paralel devlete isim önerileri

Devletception olabilir.

sevgiliden verdiğiniz hediyeleri geri istemek

Daha güzeli de var yaptığı sms hakkını paralarını istemek
-sana mesaj atmak için sms yaptım ver benim paralarımı.

1 75 boyundan kısa kadınlar

Türkiye'deki normal kadınlardır. Benim boyum 172, boyumla ilgili sorunum yok zaten asexualim.

windows phone vs android

Hesap yönetme bakımından Windows Phone kullanışlı kişileri Hotmail'e kaydediyor Facebook ta ki kişileri rehberde görebiliyorsun bildirim için kim uygunmuş yada sana kim mesaj atmış bunları Facebook a girmeden başlangıç ekranında görebiliyorsun.

türkiye deki en önemli insanlar

Mahmut Tuncer yaz halayın mucidi en önemli kişidir.

akp ye oy vermeyelim de chp mi gelsin

Ajtp? Yanlış yazmış olamazsın.
© copyright 2005 - 2026