bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ellerim bos gonlum hos26
- kaan sezyum6
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- habire1219
- sobadan kurtulmak5
- raikagetokatlayan4
- arif kocabıyık12
- basmane tren garı6
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- silvermist9
- vexillarius the slayer8
- renkli rüyalar oteli5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- ben geldim naneler15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- torpille bir yerlere gelenler4
- kemal kılıçdaroğlu8
- sarapci koala63
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- imbat4
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- mantı8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- ben sizin anonim11
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- cemaatçi polis3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- akpartililerin apo sevdası5
- emanet ata binen tez iner3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- çikolatalı kek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- maşa ile koca ayı online3
entry'ler (14)
hatıran yeter. zakkum
Biri şuna nerde nasıl davranacağını öğretsin. Dobra olmaya çalışıyor başarısız. Doğal desen hiç değil. Mütevazilik kasmaya çalışıyor rezillik anlattıkları. Son olarak meclis başkanının yanında "eşek cenneti" muhabbeti... Sokak ağzı vs. bi cacık olmaz konuşturmayın şunu sadece şarkı söylesin
-Kronik çatlama sorunu alt bölümde mikrofonda ve üst bölümde var. Ancak çatlaklar ilerlemiyor.
- Bataryası 2k ekranında etkisi ile biraz çabuk bitiyor.
-Yüksek çözünürlüklü oyunlar oynarsanız ısınma sorunu yaşayabilirsiniz.
-Telefonum şu an 2.5 yıllık ve anakart sorunu yaşamadım. Bu arada ithalatçı garantili almıştım.
-Anakart ve ekran sorunları yasamazsam 1.5 yıl daha kullanmayı planlıyorum.
-Kamerası çok iyi. Hoparlörden güzel ses veriyor. Akıcı bir telefon.
- Bataryası 2k ekranında etkisi ile biraz çabuk bitiyor.
-Yüksek çözünürlüklü oyunlar oynarsanız ısınma sorunu yaşayabilirsiniz.
-Telefonum şu an 2.5 yıllık ve anakart sorunu yaşamadım. Bu arada ithalatçı garantili almıştım.
-Anakart ve ekran sorunları yasamazsam 1.5 yıl daha kullanmayı planlıyorum.
-Kamerası çok iyi. Hoparlörden güzel ses veriyor. Akıcı bir telefon.
Büyük Türk Hakanıdır. imparatorluğun sınırlarını genişletmiştir. Şah ismail ve ajanlarına çok sağlam saplamış Türk Milletinin ve Devletinin beka sorununu ortadan kaldırmıştır. Her Türk evladının iyi okuması ve öğrenmesi gereken bir liderdir.
Kemal Sunal abimiz olmamış bu çocuk yetiştirememişsin. Güldüremiyor be abi. Ne yapsa boş. Bunu izleyenlerinde gülmediğine şahit oldum ve dedimki "işte siz de gülmüyorsunuz" . ve farkettiler *
harita mühendisi ve şehir plancılarının vazgeçilmezi. made in turkey etiketine sahip. eksik yanları çok bi autocad map 3d değil ancak geliştiricilerine teşekkür etmek gerekir. zira bu alandaki eksikliği yerli yazılımla giderdiler. desteklemek gerekir neden yurt dışına ihraç edilmesin. yalnız fiyatları yüksek. modül modül satılınca fiyatlar alıyor başını gidiyor. buna bi çözüm bulmaları lazım. windows 10 a 5.2 64 bit olanını kurabildim güzel de çalışıyor.
her mühendisin bilmesi gereken cad yazlımı. temel mühendislik programıdır. 3 boyut kullanımı da oldukça yeterlidir. render animasyon özelliklerini de barındırmaktadır. bu programlar sayesinde teknolojimizin ilerleme hızı arttı ( solidworks, 3ds max, unigraphix) .
fiyatı ve performansıyla akıllı telefon pazarını sallamıştır. ancak ilk çıkan 4gb lık versiyonu ilk defa akıllı telefon sahibi olanlara birşey öğretmiştir. dahili hafızası az olan akıllı telefon almayacaksın. uygulama yükleyemedikten sonra akıllı olması birşey ifade etmiyor. 16 gb lık versiyonu ile tam bir akıllı telefon olmuştur. fiyatına göre sorunsuzdur. bi samsung s4 s5 seriliği yoktur. zaten o paraya o performans beklenmez.
gayet akıcı. takılma kasma yok. yavaş yavaş modası geçsede hala uzun süre götürür. ön kamerası 5 mp olsaydı on numara olurdu. 4 aydır kullanıyorum beni üzmedi. şarz konusu malum 2k ekranla biraz az gidiyor. al kullan rahat et
yağlamanın üzerine sarımsaklı yoğurt , üzerinede taze maydonoz .
herkes doktor mühendis olacak diye birşey yok. ben mühendisim besyo mezunu yüzme hocalarına imreniyorum.
aç bi futbol analiz programı max 5 dakka sonra koparsın ninni gibi gelir.
kırılgandır. katma değeri yüksek ürünler üretmediğimiz sürece de bu durum değişmez. inşaat sektörüne yüklenmekle hiç düzelmez
bi apple şirketi olamasak da samsung , lg , sony kalitesinde ürünler ortaya çıkarmalıyız. kasa kasa sebze meyve ihraç etmekle olmuyor malesef , çünkü onuda doğru düzgün beceremiyoruz. bak hollandaya adamlar el kadar toprakla bizden kat kat iyi yapıyorlar tarım işini. çok ekmek yememiz lazım çok...
bi apple şirketi olamasak da samsung , lg , sony kalitesinde ürünler ortaya çıkarmalıyız. kasa kasa sebze meyve ihraç etmekle olmuyor malesef , çünkü onuda doğru düzgün beceremiyoruz. bak hollandaya adamlar el kadar toprakla bizden kat kat iyi yapıyorlar tarım işini. çok ekmek yememiz lazım çok...
türkiyede mühendislik mesleğinin direnen son branşıydı. 3 hoca bir araya gelip bölüm açıp patlattılar resmen. şu an acayip mezun veriyor makine mühendisliği olma yolunda hızla ilerliyor. geleceğini parlak görmediğim mesleğim. ha bide okuyanlara tavsiyem 5 bin tl maaş hayalleri kurmasınlar çok pis kırılır hayalleri...