bugün

entry'ler (16)

evde yalnızken yapılacak şeyler

Televizyon izlemek, müzik dinlemek, uludağ sözlüğe girmek ve aklımdaki kişiyi düşünmek. . .

günü en iyi anlatan şarkı

Yorucu bir günün ardından aklıma gelen ilk şarkı: Seksendört- kaderimde bu da mı vardı?

sinan akçılın sesi

iyi bir müzisyen olabilir ama sesi şarkı söylemeye yatkın değil.

bir kadına verilebilecek en güzel hediye

Kırmızı gül.

sebepsiz hüzün

Her şeyin bir sebebi vardır. Ama o kişinin hüzünlenmesinde gerçekten bir sebep yoksa o kişi ergendir.

sözlük yazarlarının komik anıları

Benim yaşıtım olan ama ondan bir kaç ay büyük olduğum kuzenim var. Ben yürümeye yeni başlamışım , kuzenim ise daha sürünüyomuş. Onu kendi evlerinde balkonun önüne yatırıp üzerine çıkıp balkondan bakmışım.

bu saatte yapılabilecek en iyi şey

Bu saatte yapılabilecek en iyi şey ; günün yorgunluğunu atmaktır.

deprem sırasında evden çıkarken yanına alınacaklar

Deprem sırasında evden çıkarken yanına alınması gerekenleri herkes biliyor zaten. Ama kaybedilmemesi gerken şey ise ; düşünme kabiliyetidir. Bu da türk insanında çok rastlanır .

yaran dükkan isimleri

1) var var, 2) yok yok ( üstelik bu alışveriş merkezleri karşı karşıya )

ilkokula yeni başlayacaklara tavsiyeler

Sakın utangaç ve sessiz olmayın, kendinizi en güzel şekilde tanıtın. Ama fazla da ileri gitmeyin. Arkadaşlarınızı iyi hatta çok iyi seçin.

şişko ve çirkin bir bayan tarafından hoşlanılmak

Her insan gibi onun da duyguları olduğu için tuhaf karşılamamak gerekir.

amy winehouse

ölüm haberi her kimin olursa olsun beni sarstı. Ama ölüm haberi sayesinde de onu tanıma fırsatı buldum.

kardeşini dünyam diye seven abla

Sevilesi, dünyam diye hitap edilesi abladır. Ayrıca her kardeşin sahip olmak isteyeceği abla modelidir.

hayatın çok uzun olduğunu düşünen insan

hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamayı yeğleyen insandır.

dershane gitmeden tıp kazanan öğrenci

dershaneye gidip de iyi bir bölüm kazanamayan tüm öğrencilerin kabusu olan öğrencidir. çünkü yıllarca ' bilmem neyin oğlu dershaneye gitmeden tıp kazandı, senden bir halt olmadı hala! ' gibi tepkilere maruz kalacaklardır.
© copyright 2005 - 2026