bugün
K
kurubaklagil7 yıl önce
4 ekim 2018 malmö beşiktaş maçı
uefa avrupa ligi 2. hafta maçı.
K
kurubaklagil8 yıl önce
eskişehir belediyesinin sevgililer günü afişi
bu akşam iş çıkışı tramvay durağında gördüğüm afiştir. hayran bıraktırmıştır. (img:#1636601)
K
kurubaklagil8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kurubaklagil9 yıl önce
düşün ki o bunu görüyor
düşün ki o bunu okuyor'un sadece görsellik içeren alt kümesi. (img:#1312014)
K
kurubaklagil9 yıl önce
yazarların yaşadığı iller
K
kurubaklagil9 yıl önce
içimizdeki şeytan
sabahattin ali romanıdır..."İsteyip istemediğimi doğru dürüst bilmediğim, fakat neticesi aleyhime çıkarsa istemediğimi iddia ettiğim bu nevi söz ve fiillerimin daimi bir mesulünü bulmuştum: Buna içimdeki şeytan diyordum, müdafaasını üzerime almaktan … devamını gör
K
kurubaklagil9 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği ünlüler
klişe bir giriş yapayım şöyle yaldır yaldır; nasıl olup da bu zamana kadar başlığının açılmadığına şaşırdığım hede... ha bu arada; (bkz:recep bülbülses)
K
kurubaklagil9 yıl önce
uludağ sözlük ün en yakisikli erkegi
K
kurubaklagil9 yıl önce
hdp olarak elbet bir gün iktidar olacağız
Saçma olan bir önermedir. Böyle bir şeyin olması için kürt nüfusunun 5 kat artması gerekir ki çünkü kürtlerin bile yarısından fazlası Akp'lidir.
K
kurubaklagil9 yıl önce
ozan tufan
`9 ağustos 2012 bursaspor kups kuopio maçı`nın 2. yarısında oyuna giren genç yetenek.
K
kurubaklagil9 yıl önce
neşet ertaş ın basit bir düğün çalgıcısı olması
büyük yalan. neşet baba bir ustaddır.
K
kurubaklagil9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kurubaklagil10 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
K
kurubaklagil10 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonu duvar kağıtları
sözlük yazarlarının cep telefonu wallpaperlarıdır. (img:#894672)
K
kurubaklagil10 yıl önce
yazarların sevgilileri
"gönlüm her güzelle nişanlı" demiş cemal süreya. tabii siz onu yazar olarak kabul ediyorsanız. ama anket yapacağım sözlükte kim kimin sevgilisi diyorsanız, "mutfakta biri mi var" deyip, uzaklaşıyorum müsaadenizle.
K
kurubaklagil10 yıl önce
mutluluğun fotoğrafı
zaman zaman bir köpeğin koynunda uyuyan bir yavru kedidir sadece. zaman zaman da onun gülümsemenize gülümsemesiyle karşılık verdiği andır. belki vizeden yüksek not aldığınızı öğrendiğinizde sergilediğiniz görüntüdür. alex' in, elmander' in, quaresma'… devamını gör
K
kurubaklagil10 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
K
kurubaklagil10 yıl önce
vodafone arena
K
kurubaklagil10 yıl önce
tbmm yi bombalayan pilot
Şu an ne yaptığını çok merak ettiğim asker. Aynı zamanda binaları tarayan helikopterlerin pilotları. Yakıtları bitene kadar uçup intihar mı ettiler. Şu an neredeler. Çok merak ediyorum.
K
kurubaklagil10 yıl önce
erkek erkeğe öpüşmek
şu hayatta yakışıklı bir erkeğin boru dansı yapmasını izlemekten daha zevkli bir şey varsa bu kesinlikle 2 erkeğin öpüşmesini izlemektir. gerek yapılması gerekse izlenilmesi estetik açıdan yeni imkanlar sağlamaktadır insana. bir erkeğin sakallarını… devamını gör
K
kurubaklagil10 yıl önce
kabe putperestliğin merkezidir
(img:#1114901)
K
kurubaklagil10 yıl önce
ismail köybaşı
`gaziantepspor`un 20 yaşındaki sol beki.3 büyükler ~fenerbahce~ ~galatasaray~ ~beşiktaş~ bu çocuk için birbirlerini yemekte hatta `fc porto`nunda talip olduğu söylenmektedir. (bkz:cultured full back) (bkz:hayatı cm sanan erkek)
K
kurubaklagil10 yıl önce
gazze ye yardım götürürken bize mi sordunuz
siyonist israil ile anlaşarak gazze'deki ablukayı ve gazze'deki israil egemenliğini tanıyan tayyip erdoğan'ın mavi marmara'da ölen insanların ailelerine ve gazilere yönelttiği bir soru. http://t24.com.tr/haber/erdogan-teror-orgutleriyle-mucadelemizd… devamını gör
K
kurubaklagil10 yıl önce
neden dolar 2016 değil de euro 2016
aklmda deli sorular ? sterlin 2016 da olabilirdi.
© copyright 2005 - 2026