bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez13
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği9
- yeni parti52
- kıyafet alışverişi6
- sözlük kızlarının kekleri12
- gebze fm5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti7
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- manifest grubu vs tarkan14
- kız düşürme teknikleri3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak7
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- taliban vs ışid3
- huzur3
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- memeli kuvvetler2
- türk hava yolları2
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- hikayeyi devam ettir54
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- a haber2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- amerika birleşik devletleri2
- sucukçu birader2
- kızlar2
- camlar açık çıplak yatmak5
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- özgürlükçü pedagoji2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sinem dedetaş6
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- suca suruklenen cocuk8
- dünyanın en komik şeyi2
- kemal kılıçdaroğlu16
- trump başkanlığı dahada zenginleşmek için mi2
- uykuya doyamamak3
- reklam botları2
- nickten isim tahmini yapmak72
entry'ler (24)
yayından ivedilikle kaldırılması gereken programlardır.
elma ile armudun karıştırılmasıdır.
üniversitede sakın siyasi tartışmalara girme, siyasi fikrini söyleme, gizli polis olur, MIT ajanı olur, Allah korusun.
Hayatta herşeyi bil, ama bildiğini söyleme
benim yaşıma gelince anlarsın...
patlamayanı 1994'te yapıldı; tefal clipso
sesine ve seslendirme yeteneğine bayildigim insandir...
1971 izmit doğumlu, maske kukla kostüm tasarımcısıdır. 2004'te Atölye Curcunabaz'da kukla ve maske çalışmalarını devam ettirmektedir. Surname 2010'un proje tasarımını yapmıştır.
Osmanlı şenliklerini surnamelerden çıkarıp bugüne taşıyan gösteri Surname 2010, maske kukla kostüm tasarımcısı Candan Seda Balaban ile Yazar ve Yönetmen Yiğit Sertdemir'in projesidir.
Yunan asıllı, enderun'da yetişmiş, saraydan gece çıkma izni olan, çok zeki ve ileri görüşlü, 3-4 dil bilen, kemençe, keman çalan insandır. Kanuni Sultan Süleyman'ın arkadaşı, yaşıtdaşıdır. Aynı zamanda Sultan Süleyman'ın kızkardeşi ile evlenmiştir, ölüm emri de Sultan Süleyman tarafından verilmiştir.
Galası Muhsin Ertuğrul sahnesinde 31 Ocak 2011'de düzenlenen gösteridir.
incila Bertuğ'un projesini yazdığı ve sunduğu "Istanbul Musikisi" konser serisinin solistidir.. 20 Ocak 2011'de işSanat'da verdiği konser ruhları mest etmiştir. Bazen küçük bir kız çocuğu gibi görünen Sam, elini attığı her işte başarılı olmayı ve yaptığı her işe değer katmayı bilen güzel insandır.
evde çıtır çıtır kestane keyfi yapılan alettir.
Türkan Şoray'ın hikayesini yazdığı yönettiği ve hatta başrolünü oynadığı 1972 yapımı "Dönüş" Filmi'nin tamamı desek yeridir.
Örneklersek; Almanya'ya dönme kararlılığında olan kocasına (Kadir inanır), Gülcan'ın (Türkan Şoray)"ibrahim gitme" diye seslendiği, son karede Gülcan'ın Alman eşten olan bebeği kollarına aldığı ve eş zamanlı olarak Seha Okuş'un sesinden dinlediğimiz "hasretinle yandı gönlüm" şarkısı insanı gözyaşı seline boğar... Ağlamak istiyorum denilen günler için birebir...
Örneklersek; Almanya'ya dönme kararlılığında olan kocasına (Kadir inanır), Gülcan'ın (Türkan Şoray)"ibrahim gitme" diye seslendiği, son karede Gülcan'ın Alman eşten olan bebeği kollarına aldığı ve eş zamanlı olarak Seha Okuş'un sesinden dinlediğimiz "hasretinle yandı gönlüm" şarkısı insanı gözyaşı seline boğar... Ağlamak istiyorum denilen günler için birebir...
Demet Akbağ ile başrolü paylaştığı 7 Ocak'ta vizyona giren Eyvah Eyvah 2'nin senaristidir.
tanju okan'dan zevkle dinlediğimiz "benim en iyi dostum içkim sigaram onlar da terk ederdi olmasa param" dizelerine sahip şarkının bestecisidir.
Tanju Okan'dan zevkle dinledigimiz "Benim en iyi dostum içkim sigaram, onlar da terkederdi olmasa param" şarkısının bestecisidir.
Ocak 2011 itibariyle facebook'ta üyeliği olan teknolojik insandır.
32.Günden Ocak 2011 itibariyle ayrılmış kişidir.
Yesâri Asım Ersoy'un Beste ve Güftesini yaptığı, hicaz makamlı ve aksak usûllü şarkıdır.