bugün
K
kunteperist7 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
K
kunteperist7 yıl önce
cep telefonlarındaki ötv nin yüzde 50 olması
cumhurbaşkanı kararnamesiyle artan ötv oranlarıdır. https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/pahali-cep-telefonunda-otv-yuzde-50ye-cikti-4630899/ edit: kararnameyi ben mi çıkardım eksiliyorsunuz.
K
kunteperist7 yıl önce
7 nisan 2019 akp nin yeniden sayım istemesi
az önce son dakika olarak düşen gelişmedir. sıktınız artık. ülkeyi çok fazla geriyorsunuz. altından kalkamayacağınız işe kalkıştınız. akp genel başkan yardımcısı yavuz'dan seçim açıklaması: "38 ilçede oyların yeniden sayılmasını isteyeceğiz." yav… devamını gör
K
kunteperist7 yıl önce
huawei
`vodafone mobile connect`'in üreticisi olan hong kong'lu şirket.
K
kunteperist7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kunteperist7 yıl önce
osmanoğullarının türkiye den toprak talep etmesi
işlerine gelince "türkiye'de demokrasi çok güzel gelsenize" demokrasi işlerine gelmeyince "dedemin tapulu malı" mukabilinde açıklama.
K
kunteperist7 yıl önce
kadir mısıroğlu üniversitesi
(bkz: aniden gelen gülme isteği )
K
kunteperist7 yıl önce
trabzon tonya da sütlerini yola döken üreticiler
ekonomik krizden dolayı sütlerini sattıkları `tonyakoop` adlı süt fabrikasının kapanması ile sütleri ellerinde kalan ve bunu protesto etmek için sütlerini sokağa döken süt üreticisi ümmet kardeşlerimizdir. (img:#1761058) tabi bu ümmet kardeşlerimiz… devamını gör
K
kunteperist7 yıl önce
beyaz tv
genel koordinatörlüğünü melih gökçek in oğlu, osman gökçek in yaptığı beyaz tv bugün yayına başlıyormuş. adamlarda para bol. ne diyelim hayırlı olsun. http://www.milliyet.com.tr/gokcek-medyaya-girdi/ekonomi/haberdetay/17.05.2010/1241746/default.htm?… devamını gör
K
kunteperist7 yıl önce
filistine üzülmüyorum diyebilmek
düşünce özgürlüğüdür.
K
kunteperist7 yıl önce
anın görüntüsü
K
kunteperist7 yıl önce
düşün ki o bunu görüyor
düşün ki o bunu okuyor'un sadece görsellik içeren alt kümesi. (img:#1312014)
K
kunteperist7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
K
kunteperist7 yıl önce
yaşını söylemeden anlat
Ortaokuldayken netscape navigator vardı ve windows 98 kullanıyordum.
K
kunteperist7 yıl önce
hükümet dolar bassın
Aynısını tl için söylemiştim,ultra zeki arkadaşlar o zaman TL’nin değeri daha fazla düşer demişlerdi.Sonra aniden kafamda bu fikir belirdi;o zaman bizim hükümet dolar bassın doların değeri düşsün . (Fikir bana aittir izinsiz alıntılamayınız)
K
kunteperist7 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
K
kunteperist8 yıl önce
kadir mısıroğlu
söylediklerinin pek çoğu doğru olmakla birlikte, ümmetçi ve `hanedan` hayranı yönü ile toplumun bazı kesimlerine son derece `antipatik` gelen tarihçi.
K
kunteperist8 yıl önce
iyi parti
Alo beyazlikta bir inci (birinci demek eskiden yasakti) demek gibi bir isim. Genç Parti bile daha mantıklı isimdi.
K
kunteperist8 yıl önce
meral akşener
abdullah ocalan icin "ermeni dolu" demis, eski icisleri bakanlarindandir.
K
kunteperist8 yıl önce
anadolu farm
https://m.mynet.com/ciftlik-bank-tan-sonra-ikinci-vurgun-anadolu-farm-guncel-3898074 Bir dolandırıcılık hikayeside buradan çıkacak galiba.
K
kunteperist8 yıl önce
suriyelilerin kerhane paralarını da biz ödeyeceğiz
Meydanlarda haykırılması an meselesi olandır. Ne yani köpek gibi ürüyorlar zaten ama bir alem de mi yapmasınlar efendim? Nasılsa onlar yerine savaşan bol. Yazık değil mi bizim suriyeli din(!) kardeşlerimize...
K
kunteperist8 yıl önce
çiftlik bank
Çok kötü patlayacağını düşündüğüm vakit sikertgeç. Ahan da yazdım.
K
kunteperist8 yıl önce
anın görüntüsü
K
kunteperist8 yıl önce
24 eylül 2017 almanya genel seçimleri
`rtl` kanalının `stern tv` programında yapılan ankete göre şöyle sonuçlanması muhtemeldir. `cdu`: 40% `spd`: 22% `die linke`: 8% `bündnis 90 die grünen`: 8% `fdp`: 8% `afd`: 8%
© copyright 2005 - 2026