bugün
- 1 mayıs işçi bayramı8
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı12
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- anın görüntüsü12
- muhalifler neye muhalifler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder24
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı22
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar12
- deprem oldu19
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek10
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13

entry'ler (95)
Sarı saçlı, mavi gözlü, geniş kalçalı, kırmızı montlu belki buralardasındır..Beni hatırlamışsındır, ulaş bana..
Kesinlikle ideolojik olarak doğru düşüncelere sahip, atatürkçü kızların bakire olmadığı konusunda birleştiğimiz, saygıyı hak eden ender insanlardandır.
Bir yunanı önderi olarak kabul edenleri görmemizi sağlayan başlıktır.
Siz bilirsiniz, hangi mustafa'dan bahsettiğimi. Muhammed'i, hazret olmadan kullanıyorsanız ben de mustafa diyebilirim galiba. Mustafa, saat gece 4'te ölmüştür, bu gerçeği ismet inönü de dile getirmiştir, ama gece 4'te siz zinadan, alkolden Mustafa'yı anacak vakit bulamayacağınız için 9.05 yalanıyla kandırılmaktasınız.
Hangi atatürk'ün eksik olduğu sorudur, Türklerin Ata'sı şuan Reis-i Cumhur'dur.
M.K hakkında ben çıkıp Mustafa desem ya da Kemal desem, niye atatürk demiyorsun derler, ama çoğu kişi islam peygamberi'nden bahsederken muhammed diye, askerlik arkadaşıymış gibi bahsediyor, hazreti kelimesini kullanmıyor bile.
Atatürkçülerin ateist olduğunu biliyordukta, yönetimin buna hoşgörü tanıması biraz garip.
Atatürkçülerin ateist olduğunu biliyordukta, yönetimin buna hoşgörü tanıması biraz garip.
Diye başlanıp cümleye, devamında çeşitli şeylerle cümle sonları getirilebilir.
Atam atam sen yatan, ben yatmayam diye gidilebilir.
Atam atam sen yatan, ben yatmayam diye gidilebilir.
Vakitsiz öten horozun başını keserler demiş büyüklerimiz, bir görmüşlükleri var ki böyle birşey demişler, haberiniz ola.
Yahu yok mu şöyle taşşaklı bir site. Yalnız öyle klasik gömleklerle dolu olmasın, şöyle marjinal tişörtler, marjinal gömleklerin satıldığı site kalmamış gibi sanki. Koca memlekette ben Bukowski tişörtü bulamayacak mıyım mesela ?
Fenerbahçeliler tarafından göz ardı edilmesin. 31 yaş, 31, 31. 3-4 ay sonra 32. iş bitmiş.
Allah aşkına, şöyle bir dönüp aynaya baktığınız zaman 6-0 dışında savunduğunuz birşeyiniz varsa, lütfen ''sportif'' manada getirip önüme koyarsanız, milletçe alkışlayabiliriz.
Gerçi şimdi gelir voleybol'da şampiyonlukları önümüze koyarsınız siz, ama unutmayın ki şu sokağa çıktığınızda kimse Fenerbahçe Grundig'in, Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğundan söz etmez, Fenerbahçe futbol kulübü'nün başarılarından söz eder.
Amerika'da Voleybol, Basketbol, Beyzbol vesaire önemli olabilir ama canlarım Türkiye'de Futbol önemlidir.
Gerçi şimdi gelir voleybol'da şampiyonlukları önümüze koyarsınız siz, ama unutmayın ki şu sokağa çıktığınızda kimse Fenerbahçe Grundig'in, Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğundan söz etmez, Fenerbahçe futbol kulübü'nün başarılarından söz eder.
Amerika'da Voleybol, Basketbol, Beyzbol vesaire önemli olabilir ama canlarım Türkiye'de Futbol önemlidir.
bana bunlarla gelme, hastane masraflarıyla gel, tüp kuyruklarıyla gel, karneyle ekmek alınan günlerle gel, çöplerin istanbul'u işgal ettiği günlerle gel, ambulans uçakla gel, yollarla gel, burs paralarıyla gel, geçmiş dönemdeki asgari ücretle, emekli maaşıyla bu dönemdeki maaşlarla gel. geçmiş dönemlerdeki esnaf ile bu dönemdeki esnaf'ı kıyas et ondan sonra gel canımın içi. istanbul'a geçmiş dönemlerde gelen turist sayısıyla, istanbul'u geçmiş dönemlerde beğenen kitleyle bu dönemkilerle gel. gezi parkı'na destek veren dış mihraklarla, bbc ve cnn'in peşinizden koşup yayın yaptığı, türkiye'de en ufak olayda yabancı kanalların göbek atarak verdiği haberlerle gel, ve gelişmekte olan türkiye'yi gör.
@1'e demin özelden verdiğim cevabın aynısını yazayım o halde.
Saçma sapan işlerle uğraşmayın kısacası. En iyisi yapılana kadar en iyisi bu. Herkes konuşur biz yaparız.
@1'e demin özelden verdiğim cevabın aynısını yazayım o halde.
Saçma sapan işlerle uğraşmayın kısacası. En iyisi yapılana kadar en iyisi bu. Herkes konuşur biz yaparız.
Şöyle bir genel olarak baktığınız zaman, gerek bu sezona, gerek geçmiş sezona Galatasaray sportif başarı olarak her anlamda Fenerbahçe'den üstündür ve üstün olacaktır. Gün geçmiyor ki Fenerbahçe'li arkadaşlarımız hüsrana uğramasın. Ama ekonomik olarak daha iyisiniz evet, şimdi sevinebilirsiniz.
bircayicsek
Öğrenilmiş çaresizlik güdüsüne sahip bir arkadaşımız daha. Kahvede takıla takıla çay aşığı olmuş, boş zamanlarını çay içerek geçiren ama gönülden chp'li arkadaşımız.
Öğrenilmiş çaresizlik güdüsüne sahip bir arkadaşımız daha. Kahvede takıla takıla çay aşığı olmuş, boş zamanlarını çay içerek geçiren ama gönülden chp'li arkadaşımız.
30harflinickinasilsigdiralim
Saçma sapan bir nick alışından belli ki, böyle işsiz şeylerle uğraştığına göre herhalde iktidar olma amacını yitirmiş, öğrenilmiş çaresizlik güdüsüne sahip bu yenilgiye doymayan arkadaşımız tam bir Cehape'li gibi duruyor.
Saçma sapan bir nick alışından belli ki, böyle işsiz şeylerle uğraştığına göre herhalde iktidar olma amacını yitirmiş, öğrenilmiş çaresizlik güdüsüne sahip bu yenilgiye doymayan arkadaşımız tam bir Cehape'li gibi duruyor.
Taşşakları öpülesi, yardımsever bir adamdır.
@2'ye buradan teşekkürlerimi sunar, ve saygılarımı iletirim.
Çok merak ediyorum, adalet, eşitlik, demokrasi vesaire bu ayakları geçin. Bu ayakları her parti söyler, sen bu partinin samimiyetine inanırsın o farklı birşey. Tek kelimeyle neden MHP mesela ?
Kötü çıktığı resmi beğenmem tabi amına koyayım. Bunun özgüven eksikliğiyle ne alakası var ulan demek gerek.
Liverpool'un ingilterede Türk takımına attığı en çok fark diye karşı tez yürütülebilir.