bugün

entry'ler (35)

stv nin akp yi sık sık eleştirmesi

salih abinin işidir ciddiye almayın taş falan atar uzak durun.

cemaat akp çatışması

ertem şener anlatsa star tv versede izlesek... fetooo kralsın fetooo yapmayın müminleer günah defterlerimizdee yedikk yapmayınn.

eski sevgilisinin numarasını silmeyen erkek

sildim üstüne 4 tane numara 2 hat değiştirdim yetmedi 1209 km uzağa kaçtım siktiğimin numarasını unutmadım hıaammınaa dediğim durum.

ahıska türkleri

kardeştir candır soydaştır.

ben bu şarkıyı seni düşünerek dinliyorum

murat kekilli- karagözlüm

inadına lan yaşşa dediii.

vakacobocoboo

fijide devlet adamlarına yapılan saygı hareketiymiş
rte ye yapılan türk versiyonu
(bkz: mokoko)

sözlükçülerin yaptıkları en büyük para yardımı

söylenmez gizlidir.
(bkz: sağ elin yaptığını sol eliniz duymasın)

en yakındaki kitabın yazarı

oktay tiryakioğlu.

penis vajinaya ilk sokulduğunda hissedilenler

lemide kurbanın ölimm kara gız çobanın olimmm şeklinde içten sevinçli oynama hissi.

recep tayyip erdoğan'ı neden sevmiyorsunuz

küçükken mahallede top oynarken mahallenin serserisi gelir bi anda topu alır vurur topu ebesinin amına atar ya bişey diyemezsin.işte o adam rte o

soğuk yatağı ısıtmak için tavsiyeler

balık etli kıyafetsiz bayan. yıllardır hayalini kurarım

seviştiğiniz en çirkin kız

yokluk anlarında eve atılıp üniversite üç olmasına rağmen boyu megan kadar olan ikili koltuğa boyuna uzanan arkadaşlar arasında gollümlerin lideri denilmeme sebep olan kızdır. ıyyyyyy

en asil

beyinlerimizin çalışma sistemi aynı olan yazar. ' yaz uyudun mu yaz '

11000 mesaj atıp hala sevişememek

ağrılı bir kızda denediğim bir yöntemdi ertesi sabah dayısı arayıp 'oglim bak biz kürdiz ha sırf istanbulda beş bin kişiyiz' demeseydi iyidi.amk kızı

oscarlık küfürler

bide şu var küfürden ziyade iltifat gibi.

seni siken yarrağı yerim ben
(trakyalı bi abimizin güzel bi hatun görünce verdiği tepki)

atatürk ü sevemeyip rte yi sevebilen insan kalbi

sakallı götünü şişleyen 4.karıya perşembe geceleri giden abisine daha fazla miras veren kocasının arkasından yürüyen 13 yaşındaki sübyana bakan kişi kalbidir.

oscarlık küfürler

(bkz: evveliyatını s keyim)

yoklukta gelen öğrenci evi fikirleri

gece sigarasızlık durumlarında boşaltılmamış taşmış kül tabağındaki izmaritlerin dibindeki tütünlerin boşaltılıp arkeoloji notlarına sarılması ve vereme yakalanma riski

erdal arslan

behzat ç geliyo nedense aklıma (bkz: erdal beşikçioğlu)

sultan abdülhamit han

tarihte kızıl sultan diyen geçen ama aksine allahın mucizesi kula kıyamam dyerekten tek can almamış osmanlıyı 33 sene ayakta tutmaya çalışmış masonlukla büyük savaş vermiş atatürkten önceki son büyük türk lideri.
Ben bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam,zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir!
© copyright 2005 - 2026