bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- salih mirzabeyoğlu5
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- ben geldim naneler8
- rafael leao31
- birader bay beyler3
- sözlük yazarlarının nahları9
- insanların kötü olması3
- menzil cemaati ne üretiyor7
- futbol9
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- hayatı dar eden aile4
- sarapci koala72
- para harcamayı sever misiniz6
- melih gökçek6
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- bir şey soracağım5
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- advntst2
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- arkadaşlar hesabı silicem14
- anna faris2
- galatasaray8
- bundesliga2
- almanya3
- victor osimhen3
- fenerbahçe23
- tai lung36
- s'i l v'e r m'i s t4
- uyumayın konuşalım3
- kişiyi değiştiren şeyler2
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- osuruk kokusu3
- günün sözü24
- 30 ağustos zafer bayramı2
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- velvet23
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- arkadaşlar sıkıldım3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
entry'ler (17)
amın görüntüsü olarak okuduğum başlıktır
akp'ye hiç oy vermeme şerefsizliğini taşımak olarak ta açılabilecek başlıktır
2009 yılından beri ha aldık ha alıyoruz ha geliyor derken 2015 te aldığımız yakışıklı Danimarkalı stoper. Zamanında Fenerbahçe yüksek maliyetinden dolayı Yobo'yu tercih etmişti. G.Saray da bunu değil Cris'i almıştı. Yıllar sonra kavuştuk. Sarışın yakışıklımıza sarı-lacivert forma pek bir yakışacak.
itiraf nokta koma bile yazmadığım bir itirafım var benim..söylüyorum...Şile'de denize girerken fena sıkıştım denize sıçtım, bokum lok diye denizin üstüne çıktı. Ben de biri görmesin diye aldım onu ayaklarımın altında ezdim. Ayak parmaklarımın arasına doldu bokum. denizin dibindeki kumun altına girmek istedim bir an, kendimden iğrendim. Bokumun her bir zerresi suya dağıldı, denizin rengi lağım rengine döndü. işimi bitirir bitirmez Michael Phelps tekniğiyle vın turizm.
gazozunun reklamı yapılsa ''10 yüz bin milyon spermcik'' repliği cuk otururdu.
sırf karı kız muhabbetine bu üniversiteyi yazar saplar...bölüm puanları da düşük zaten.
halisünasyon teşhisi konulmuş, reçetesine bir kutu lustral yazılmış, 4 hafta sıcak yatak istirahati verilmiş yakışıklı hakem.
yaptıktan sonra cillop gibi oluyor. Traş köpüğü kullanan ve kolonya dökenini biliyorum, olm sen hangi türdensin diye sormuşluğum vardır netekim.
dedelerimizin fantezilerinin başlangıç noktası, ninelerimizin çeyiz sandıklarının en azılı elemanı. Eskiden gelin olacak kızlar sandıklarına bundan koyarlar ve kocalarını ilk bununla paklarmış. Ne büyük bir incelikmiş.
iğrenç bir amblemi var, düpedüz yeşil renklerle atın barrağına kelebek konmuştur. Şıkoda diye okunur, Çekoslavak icadıdır, soğuk iklim arabası derler ama Kasım-Mayıs arası kullanılması insanı paranoyak şekillere sokar.
Günde 5 vakit namaz kılan eniştemin çalıştığı kurum. Rüşvetsiz iş yapmadığını (pardon yapılamadığını) anlatır kendisi hep, rüşvet almadığında diğer çalışma arkadaşlarına haksızlık yapmış gibi olurmuş. Hatta bunun bir de rüşvet tablosu varmış eee sonuçta bi adalet olması lazım değilmi? Yavrum gülüm Türkiyemde eşit işe eşit rüşvet
ülkemizin en milliyetçi insanları buradan çıkar lakin burda köylü - şehirli ayrımı vardır, ilçede oturanlar köylüleri horlarlar...hay Allaam yaa
arkadaş bi şehir bir insanı anca bu kadar maymuna çevirir. yeni tanıştırıldığın her iki kişiden biri hristiyan çıkar, dolmuşa binersin arkadan biri arapça konuşarak para uzatır, sahilinde gezersin yehovanın şahitleri yolunu keser. Yukarı bakarsın güneş nerdeyse 90 derece açıdadır, akşamları insanları balık gibi soluk alır verir. 1,5 porsiyon kebap üstüne künefe yersin doymazsın bir damacana su içer yine susarsın.
Alanya Kleopatra plajı Alman, iskandinav, ingiliz ve iskoç hatun kişilerinin açık büfe fok balığı gibi yattığı, gizli fotocu meme manyaklarının kumdan kaleler yaptığı, tertemiz denizine eşsiz günbatımına sahip nadide bi plajımızdır efem. Günbatımında birşeyler yudumlarken ufka bakarak insan şöyle der. ''işte tatil budur'' . Denizinin bi kısmının kayalık olması, derinliğinin değişken olması eksi yönüdür, aslında burayı meşhur yapan kumudur kumu. iddia ediyorum burası Fransız toprağı olsaydı Marsilya ve Nice e 15 basardı.
reklamı yapılsa ''10 yüz bin milyon spermcik'' repliği cuk otururdu.
istanbul'un Anadolu yakasındaki yüzlerce duvara kırmızı sprey boyalarla adı soyadı yazılan azman kişilik...çok enteresan, acaba para veriptemi yaptırıyordur.
Askerliğimi astegmen olarak yaptığım ilçe,
sittiyn sene daha uğramam dediğim ilçe,
şimdi de görmeyi çok istediğim özlediğim ilçe,
hayatımda gördüğüm en kötü öğretmenevine sahip ilçe,
en güzel künefeyi yediğim ilçe....ha bir de ilçede yaşarken adet/saat ölçüsünde en çok küfür ettiğim ilçe.
sittiyn sene daha uğramam dediğim ilçe,
şimdi de görmeyi çok istediğim özlediğim ilçe,
hayatımda gördüğüm en kötü öğretmenevine sahip ilçe,
en güzel künefeyi yediğim ilçe....ha bir de ilçede yaşarken adet/saat ölçüsünde en çok küfür ettiğim ilçe.