bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- geceye bir söz bırak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aquila bicipite8
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- bizim delilere bakayım4
- gecenin şarkısı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- gazlamak2
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (48)
Dinle ilgili espriler bütünü.
Allah yok karpuz var. Yer misin ?
Allah yok karpuz var. Yer misin ?
Kişiyi gerçekten tanımak için yapılan eylemdir. Yüzün her mimiğinde yeni birine dokunurmuş gibi. Sadece en değerli olana böyle dokunulmalıdır. Bir gün gider. Farklı bir yüze, tene dokunmak ölümün olur içten içe.
Körü körüne inanamayacak kişinin yaptığı eylemdir. bazı Müslümanlara da sorsan inanırlar en ufak tartışmada bakarsın dünyadan haberi yok. Madem inanıyorsun aç, oku, sorgula sen de.
Aşık olunan kişiye itirafta bulunulur. O da durumu aynen böyle algılar: " gel hep benim ol yapış yapış olalım hep bana bak beni düşün benimle ilgilen ve hatta yanaklarımızı japon yapıştırıcısıyla yapıştıralım. " . Yok aslında öyle bir şey. Doğrusu şarkıda geçen gibi ama anlayana. (bkz: ben yandım siz yanmayın)
sevgili arkadaşım. arada mesaj atsa aslında hiçbir şey kaybetmeyecek ama inatla da atmayan aptal insan kişisi. bir gün gelecek ve günlerce kimse mesaj atmayacak. " işte o gün bana mesaj atmak zorunda kalacaksın atmayan da ben olucam " demek isterdim ama sevinçten hoplaya zıplaya atıcam o mesajı. beklemişim o kadar işte, hep sevgiden hep.
Başka bir kıza öyle içten gülüyorsa öldürülesidir. dövsen anlamaz sövsen anlamaz o insan.
bana gülüyorsa lakin bir kez daha güldürebilmek için her türlü şebekliği de yaparım. Aman ne şebeklikler... Anılarım canlandı, izninizle.
bana gülüyorsa lakin bir kez daha güldürebilmek için her türlü şebekliği de yaparım. Aman ne şebeklikler... Anılarım canlandı, izninizle.
artık ne yaparsa yapsın onca canı geri getiremez. Böyle şerefsiz, halkına karşı yüzü bile kızarmayacak kadar haysiyetsiz birini başbakan diye başa getirenler şimdi dövünür dururlar. Evet, sizden bahsediyorum. "Cebimize beş kuruş fazla girsin" diyerek 2 çuval kömüre ülkenizi sattınız. O şehitlerin katili dağdakiler değil; bu yönetimi durdurmayan bizler, destekleyen sizlersiniz.
istediğini yapabilirsin; spor yap, müzik dinle, gez, toz, eğlen... Ama gece yastığa başını koyduğunda pişmanlığınla tek başınasın. Dönebiliyorsan dön düzelt herşeyi.
yolun ortasında toprağı suyla çamur haline getirip kazdıktan sonra içini iyice suyla doldurup üstünü çiçeklerle örtmek. Tuzak yapardık bisikletlilere. Dışardan da hiç (!) belli olmazdı hani.
Okula diye evden çıkıp sıkılınca otobüsle samsundan çoruma gitmek.
üzerinde kocaman inek desenli pijamayla markete gitmek.
Yüksekliğe karşı aşırı fobiye sahipken gondola binmek.
arkadaşla sakızına iddiaya girip bir çay tabağı tuz yemek.
bunlar sayılır mı ?
üzerinde kocaman inek desenli pijamayla markete gitmek.
Yüksekliğe karşı aşırı fobiye sahipken gondola binmek.
arkadaşla sakızına iddiaya girip bir çay tabağı tuz yemek.
bunlar sayılır mı ?
Ösymnin tercih sonuçlarını açıklayana kadar, bazı saçma insanların attığı linklere inanan arkadaşa, eşe, dosta söylenmesi gereken cümlecik.
+ oturanboğayı çağırın çabuk !
- abi noldu ?
+ bir sorunumuz var. (bkz: film replikleri)
tabi bu atasözümüz de orada ortaya çıkmış olabilir.
(bkz: yılanın başı küçükken ezilir)
- abi noldu ?
+ bir sorunumuz var. (bkz: film replikleri)
tabi bu atasözümüz de orada ortaya çıkmış olabilir.
(bkz: yılanın başı küçükken ezilir)
Birkaç bölgede yaşanmış saygısızlık örneği. Haberlerde ne zaman görsem o kocaman kepçe sanki insanları canlı canlı ezermiş gibi gelir kanalı değiştiririm. Ölüye saygı gösterilmeli bazen bir mezar bir anneyı babayı yaşama bağlayan tek şey olabilir.
iğrençtir. Hele de o kişi babansa ve arkadaşınla görmüşsen hem güler hem ağlarsın. Rezillik ki ne rezillik.
%77 saf çıktım ama sorular beter. yaş grubunu küçük de seçsen ne sorular ne sorular.
atom bombasını sürpriz yumurta sanan kişinin yapacağı eylem.
Annem geldi aklıma :
+ anne bu kutuda ne var ?
- napıcan ?
+ ay anne kilitli de ne koydun ya söylesene ?
- ay allahallah özel sanane ver kutuyu !
+ vermem açıcam çok merak ettim...
- aç he aç da gör ebeninkini !
( açamadım sonra sakladı da kutuyu. Küçüktüm o zaman ama hala merak ederim. Of ne vardı ki kutunun içinde... )
Annem geldi aklıma :
+ anne bu kutuda ne var ?
- napıcan ?
+ ay anne kilitli de ne koydun ya söylesene ?
- ay allahallah özel sanane ver kutuyu !
+ vermem açıcam çok merak ettim...
- aç he aç da gör ebeninkini !
( açamadım sonra sakladı da kutuyu. Küçüktüm o zaman ama hala merak ederim. Of ne vardı ki kutunun içinde... )
unutulmak istense de bir grup sinir bozucu insanın inatla hatırlattığı mesele. Hatta feyste gördüm biraz önce mynet haberi olarak yayınlanmış açıklandı diye. Acımasızlık artık bu kadarı.
Diyanet açıklama yapsın bekliyoruz. 1000/12 desek 83 yılın nuru çökmüş üstümüze.
(bkz: ve edison ampulü buldu)
edit: Eksileyenlere de teşekkürümü borç bilirim.
(bkz: ve edison ampulü buldu)
edit: Eksileyenlere de teşekkürümü borç bilirim.