bugün
- buddy dude23
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi2
- kızları etkileme taktikleri4
- deliliğin tedavisi6
- ona bir şey söyle14
- gocu29
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- deyyus u ekber5
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- milli maçı izlemeyen erkek22
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- rad suresi 2 ayet2
- avustralya10
- sueda uluca5
- türkiye13
- nijerya2
- güzel kızların isimleri3
- 2026 dünya kupası4
- sevgilisine ayı diyen kız6
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- futbol4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- bardağı taşıran son damla7
- nestory irankunda4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- japonya3
- hollanda3
- arda güler7
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- hilal yelekçi3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- vincenzo montella9
- normal sözlük3
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- git commit mesajlarında duygu durumu2
entry'ler (34)
Einstein, kendi kozmolojik modelini kurarken evrenin durağan olduğunu düşünmüştü. Bu nedenle evrenin geometrisini yeniden düzenlemek için denklemlerine kozmolojik sabiti ekledi. Ancak Hubble'ın gözlemleri Einstein'ı haksız çıkardı. Evren durağan değildi, zamanla genişliyordu. Bundan yaklaşık seksen yıl sonra Tip la Süpernova gözlemleri evrenin yalnızca genişlemediğini, aynı zamanda genişlemenin ivmelendiğini ortaya koydu. Bu kanıtla beraber kozmoloji, kozmolojik sabiti yeniden sahiplendi ancak bu kez evrende yeni bir bileşen olarak Einstein alan denklemlerinin sağ tarafına koyuldu ve gizemli karanlık enerji için bir aday oldu. (Etker, Cosmological Constant Reloaded, 2010)
Karanlık enerji, negatif basınca sahip olduğu için baryon gibi sıradan madde türlerinden ayrıldı. Bu negatif basınç gravitasyonel kuvveti etkisizleştirerek evrenin ivmeli genişlemesine neden olmaktadır. SN la kabulleri evrenin şuan sahip olduğu enerjinin yüzde yetmişinin karanlık enerji olduğunu göstermektedir.
Karanlık enerji, negatif basınca sahip olduğu için baryon gibi sıradan madde türlerinden ayrıldı. Bu negatif basınç gravitasyonel kuvveti etkisizleştirerek evrenin ivmeli genişlemesine neden olmaktadır. SN la kabulleri evrenin şuan sahip olduğu enerjinin yüzde yetmişinin karanlık enerji olduğunu göstermektedir.
dogum gununu bile hatirlamayan sevgili.
hayatinin merkezine koydugun insanin varligini aradigin ama bulamadigin anlar.
Londra metrosundaki versiyonu kükreyen bir adam sesi ile "Mind the Gap"tir.
ilgi, alaka ve sevgiyi eksik etmezseniz sizi göklere çıkarır. Aksi takdirde yere çakılırsınız.
infected mushroom ile de mixleri olan dj.
hiç yapılmamaya başlandığında ilişki bitmiştir.
cevap olumlu da gelse olumsuz da gelse yapıldığından dolayı asla pişmanlık duyulmaz.
"Türk erkeklerini yakışıklı bulmuyorum" diyen Türk kızının sevgilisi olma ihtimali yüksektir.
14 Kasım '11
Kıymet bilmem. Duygularımı kısa süreli ve uçlarda yaşarım. Depresyon benim en yakın arkadaşım. Beni hiç yalnız bırakmaz. Kafam karışık çünkü parçalarım olması gereken yerde değil. Birinin, benim, gelip hepsini yerli yerine koyması gerekiyor. Görüntü çok da kötü değil. Hafif bir dağınıklık var, parçalar dağılmış etrafa ama resmi görebiliyorum. Uğraşsam bir günde tamamlarım ben bu yapbozu, diyorum ama uğraşmıyorum. Uğraşamadığıma, yapbozu bitiremeyeceğime inandırmaya çalışıyorum kendimi. Onu da beceremiyorum. Ya bitince ne olacak? Bu sefer nasıl bir yapboz gelecek?..
Kıymet bilmem. Duygularımı kısa süreli ve uçlarda yaşarım. Depresyon benim en yakın arkadaşım. Beni hiç yalnız bırakmaz. Kafam karışık çünkü parçalarım olması gereken yerde değil. Birinin, benim, gelip hepsini yerli yerine koyması gerekiyor. Görüntü çok da kötü değil. Hafif bir dağınıklık var, parçalar dağılmış etrafa ama resmi görebiliyorum. Uğraşsam bir günde tamamlarım ben bu yapbozu, diyorum ama uğraşmıyorum. Uğraşamadığıma, yapbozu bitiremeyeceğime inandırmaya çalışıyorum kendimi. Onu da beceremiyorum. Ya bitince ne olacak? Bu sefer nasıl bir yapboz gelecek?..
Vizeye daha 15 saat var, 6 saatinde uyusam 9 saat çalışırım.
(bkz: bari kendini kandırma)
(bkz: ayıp)
(bkz: geçen dönemde o kadar çalışmadın)
(bkz: bari kendini kandırma)
(bkz: ayıp)
(bkz: geçen dönemde o kadar çalışmadın)
+Kim o?
-Benim
-Benim
evde kediyle ajancılık oynarken koşmaktan hızını alamayıp uçarak kalorifere kafa atmak.
Adölesan çağındaki asi kızdır.
insanların kullandıkları sözler ve davranışları ile kendilerini ele verdikleri durumdur.
(bkz: adam dediğin kavgada belli olur)
(bkz: adam dediğin kavgada belli olur)
Neyin peşindesin? sorusunu getirir akla.
Evlendikten sonra salan erkektir.
Kumral kızın saçını sarıya boyattığında dönüştüğü durum. Eğer güzel ise, hemcinsleri tarafından dedikoduya ve kıskançlığa maruz kalır.
(bkz: aman o da sahte sarışın)
(bkz: aman o da sahte sarışın)
+Derslerimde uyumana rağmen seviyorum seni.
-Bu AA vereceğiniz anlamına mı geliyor?
+Hayır..
-Bu AA vereceğiniz anlamına mı geliyor?
+Hayır..
Çalışarak satın aldığımız zaman dilimidir.