bugün
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9

entry'ler (223)
görsel
Aynen. Bir de bu ülkeyi böldürmeyiz demiş ya. (bkz: izmir Türkiye den ayrılsın) (bkz: chdpkk ortak mitingi) Çok gülüyorum size ya.
Aynen. Bir de bu ülkeyi böldürmeyiz demiş ya. (bkz: izmir Türkiye den ayrılsın) (bkz: chdpkk ortak mitingi) Çok gülüyorum size ya.
Sana bakarak gülümsemesi.
Komidine bırakacağımız para ermeninin önüne düşünce, parayı almak için eğileceğimiz ve ve parayı komidine koyacağımız gündür.
her anı yalanla geçen kızdır. makyaj yaptıkça makyajsız halinin daha da kötüleşeceğini düşünmez belki de.
laiklerin istemediği kızlardır. genel özellikleri yoktur. ya islami şekilde kapanırlar ya da islami şekilde kapanmayıp, türbansız kızlardan farkları kalmaz.
Gerilir zorlu bir yay
Oku fırlatmak için;
Gece gökte doğar ay
Yükselip batmak için.
Mecnun inler, kanını
Leyla’ya katmak için.
Cilve yapar sevgili
Gönül kanatmak için.
Şair neden gam çeker?
Şiir yaratmak için.
Dağda niçin bağırılır?
Feleğe çatmak için.
Açılır tatlı güller
Arılar tatmak için.
Tanrı kızlar yaratmış
Erlere satmak için.
insan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.
Ve..
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için.
Oku fırlatmak için;
Gece gökte doğar ay
Yükselip batmak için.
Mecnun inler, kanını
Leyla’ya katmak için.
Cilve yapar sevgili
Gönül kanatmak için.
Şair neden gam çeker?
Şiir yaratmak için.
Dağda niçin bağırılır?
Feleğe çatmak için.
Açılır tatlı güller
Arılar tatmak için.
Tanrı kızlar yaratmış
Erlere satmak için.
insan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.
Ve..
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için.
...Kâfir Yunan bayrak asmış
Camilere, her yere
Öyle ise gel kardeşim
Hep verelim elele
Patlatalım bombaları
Çanlar sussun her yerde
Çanlar sustu ve fakat binlerce yılın yabancısı bir ses değdi minarelere Tanrı uludur Tanrı uludur...
Camilere, her yere
Öyle ise gel kardeşim
Hep verelim elele
Patlatalım bombaları
Çanlar sussun her yerde
Çanlar sustu ve fakat binlerce yılın yabancısı bir ses değdi minarelere Tanrı uludur Tanrı uludur...
sokumduruk bir hal.
türkiye.
etin kilosu pahalı. değerini bil.
buralara ensest filan yazanlar bir kere ensestin kelime manasını öğrensinler. ensest "evlenmeleri törece ve yasaca yasaklamış olan, yakın kan bağı olanlar arasındaki cinsel ilişki." demektir.
valla benim hala başımda olan durum. kız benimle bayağı konuşur. yani ne biliyim beni kardeşten öte görüyor belki de. söyleyebilme imkanım yok denecek kadar az. @13 ünde dediği gibi Allah düşmanımın başına vermesin ama sonu güzel bitmezse.
buraya kırsal kesim, kürt filan yazanlar olmuş. hiç mi hiç alakası yok. illa aşağılama ihtiyacı duyanlar için bir söylemden öteye gitmemekte. aşkın kırsalı kenti, kürtü türkü olmaz. aşk aşktır.
valla benim hala başımda olan durum. kız benimle bayağı konuşur. yani ne biliyim beni kardeşten öte görüyor belki de. söyleyebilme imkanım yok denecek kadar az. @13 ünde dediği gibi Allah düşmanımın başına vermesin ama sonu güzel bitmezse.
buraya kırsal kesim, kürt filan yazanlar olmuş. hiç mi hiç alakası yok. illa aşağılama ihtiyacı duyanlar için bir söylemden öteye gitmemekte. aşkın kırsalı kenti, kürtü türkü olmaz. aşk aşktır.
Gözleri.
Götür veterinere. Bizim de yavru kedi var gözünün biri kapandı. Veterinere götürdük. Şimdi yavaş yavaş iyileşiyor. Acele et.
Kâfir Yunan bayrak asmış.
Camilere, her yere
Öyle ise gel kardeşim
Hep verelim elele
Patlatalım bombaları
Çanlar sussun her yerde
Çanlar sustu ve fakat
binlerce yılın yabancısı bir ses
değdi minarelere: Tanrı uludur Tanrı uludur.
Amentü - ismet Özel
Camilere, her yere
Öyle ise gel kardeşim
Hep verelim elele
Patlatalım bombaları
Çanlar sussun her yerde
Çanlar sustu ve fakat
binlerce yılın yabancısı bir ses
değdi minarelere: Tanrı uludur Tanrı uludur.
Amentü - ismet Özel
tamı tamına iki kere başıma gelmiş olay. ilki 2 sene önce oldu. sevdim söyleyemedim. hani futbolda şöyle bir terim vardır: gol atamazsan atarlar diye. söyleyemedim söyleyemedim sonra tamam dedim bugün söyleyeceğim. tam o gün bir erkekle el ele tutuşurken gördüm. kahraman tazeoğlu'nun şöyle bir lafı var: sövdüm, saydım, kanadım ulan kanadım. aynen böyle oldu. unutacam dedim unutamadım. neyse aradan iki sene geçti ve bu yaz unuttum o kızı. ama bu sefer aynı baş harfle başlayan başka bir kızı sevdim. tabi bu diğeri gibi değildi. ailesini tanıdığımız bir kızdı. benimle de 5-6 yıldır her gittiğimizde her onların gelişinde konuşurdu. sonra bundan 4-5 hafta önce onunda sevdiği başka birisi olduğunu öğrendim. biri mi lanetledi beni anlamadım gitti. good luck chuck diye bir film vardı. oradaki dane cook gibi lanetlendim mi acaba diye düşünmeden edemiyorum :) bakalım bu kızı ne zaman unutacam ya da unutabilecek miyim?
edit: neden şimdi yazdın peki 4-5 hafta önceki olayı diye soranlar: bu haftasonu evlerine gitmiştim. şu an daha fazla takıldı aklıma.
edit: neden şimdi yazdın peki 4-5 hafta önceki olayı diye soranlar: bu haftasonu evlerine gitmiştim. şu an daha fazla takıldı aklıma.
Diriliş, filinta, leyla ile mecnun.
Ben öyle olacam büyük ihtimal. Kapalı değilse yani.
mini etek artarsa namus azalır oranı vardır.
kahraman tazeoğlu nun bir şiirinden: "başladığın cümleni kendin bitiremezsen, noktayı başkası koyar."
bu cümle o kadar koydu ki bana. benden de şu geldi şimdi: "noktayı koyan öyle bir koydu ki, defterin sayfalarını hep kapladı."
bu cümle o kadar koydu ki bana. benden de şu geldi şimdi: "noktayı koyan öyle bir koydu ki, defterin sayfalarını hep kapladı."
vay vay vay. cahil kaynıyor be sözlük. ateist ülke ha.