bugün

entry'ler (39)

sözlük yazarlarının yaza dair planları

bol bol kitap okuycaaaammm...pehhh

erhan afyoncu

Alanı, bilgisi olmamasına karşın Avrupa tarihi dersleri vermeye çalışır. Ders kitabı da Zeynep Dıramalının Tarihi Tersten Okumak adlı muhteşem bir çaydanlık altı olacak eseridir. Ha bir anlamadığım bu zat derslerde cemaat kilise gibi diyor sonra cemaat gazetesinde yazıyor. Acep insanı ayakta tutan omurga değil de başka bir şey mi.Eğer omurgaysa bu adam nasıl ayakta durabiliyor...Efruz Bey bile bu kadar olmamıştı..

karne dayağı

okumayla ilgisi alakası olmayan zibidi öğrencinin gelecek seneki boktan karnesinin de bahanesi olan hurafe. abi bizimkiler çok üzerime geliyorlar ister istemez baskı altında hissediyorum bu da beni derslerden soğutuyor.

başbakan ın şikayetlerini geri çekmesi

Ey oğul siyasetçinin sofrasına oturma yediği haramdır,muhabbetine katılma söylediği yalandır. diyor GAZZALi şimdi kime inanalım dostlar.

galatasaray ın en muhteşem üçlüsü

üçlü dediğimiz dönemde oynamış olması lazımdır. Hagi-Hakan Şükür-Emre Belözoğlu.

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

sayın abonemiz arankazan kampanyasından kazandığınız 30 kuruş hesabınıza eklenmiştir...gibi bişeydi galiba sildum oni...

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

[null ]From [null ]Heavehttp://www.youtube.com/watch?v=p4NgOSJQ_4sn To Dust-Azam Ali.

toplu taşıma araçlarında sesli konuşan insan

ergendir, liselidir, belki cinsel istimara maruz kalmıştır yada gerçekten tecavüz edilmeye ihtiyaç duyuyordur. amk. hanzosu.

tadı tarif edilemez olan tatlar

seksten duyulan haz.

recep tayyip erdoğan'a imalı gülümsemek

hacım seçim sonrası benim yer garanti değil mi gülüşüdür. yavşakçadır, dönekçedir.

insanı rahatlatan şeyler

seni anlayan dostlarla sohbet etmek.

oğulcan olabilmek

seda sayanın oğlu olmak gibi bir talihsizlikle malul olmaktır.babası da hakeza

kızlara yakışmayan iki şey

küfürlü konuşmak ve sakız çaklatmak.

tkp li kızlar

genel olarak at gibi kızlardır... tüylü, koca kafalı, yayvan ağızlı ve bakımsız kızlardır.

ben yine tayyibe vercem o işini iyi yapıyor

131T taşdelen-ümraniye-imes hattıdır. şoförleri uyuz mu uyuz yolcuları yukarıda görüldüğü üzere garip mi garip bir hattır. bu hattı kullanan hanım deyzelerimizin tayyipe vermek istemeleri gayet normaldir. çünkü o hattı kullanan erkek zümresi yanında tayyip erdoğan bildiğin corç kuluniy gibi kalır.

hopa ya ileri demokrasi geldi

hopa' ya demokrasi geldi anam
Hopa' ya demokrasi geldi
Halka telaşe düştü anam
Halka telaşe düştü
Bir elim taşa geldi anam
Bir elim boşa geldi
.
Hopa hopa içinde anam
Yandım biber gazı ile
Ellerin polisi zırh içinde
Benim kimsem yok ellerin içinde...

en güçlü siyasi lider

Gazi Paşa' dır vesselam.

ezan okununca susan chp genelbaşkanı

kemal-i edep sahibiymiş dedirten hareketi yapan başkandır.Helal olsundur.

islami brutal vokal

koptum lannn bu ne böyle diye uykumu kaçıran elamanlar.

gece geç saatlerde dinlenebilecek şarkılar

Elvan dalton-kobra *
© copyright 2005 - 2026