bugün
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor9
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi11
- atatürk'e alerjisi olan tipler7
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar3
- sözler köşkü6
- normal sözlük ismi ne2
- sıpsıkıcı olmanız4
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- burcu akrep olan birini akrep sokması3
- askerde sözlüğe girmek4
- bodofff2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması2
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- şikeci amedspor5
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- silver ile evlenecek erkek52
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlüğün bitmiş olması3
- müslüman cinler2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- 1948 arap israil savaşı2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak7
- el chadaille bitshiabu9
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sarapci koala58
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- askerlik anıları6
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sözlükteki linç kültürü12
entry'ler (258)
Sanal duvarlar yaratarak dünyanın bütün bölgelerinde mesajlarınızı bu duvarlarda başkalarıyla paylaşmanızı sağlayan kullanışlı bir uygulamadır.wallit uygulaması eğlenceli, yaratıcı ve aynı zamanda bir o kadarda hızlı büyüyerek büyük kitlelere ulaşmayı başarmıştır.
kisai keisan , kisai tenmetsu ve kisai sensai gibi çeşitleri olan ilginç ve farklı tasarımlı saatlerdir.*
o kadar kısa ve bir o kadar da tadı damağında...
aktör hakan meriçliler'in yalan dünya dizisinde canlandırdığı keyifli ve eğlenceli karakterdir.
ovv yoğğğğğ... (bkz: yalan dünya çağatay)
artılarıyla eksileriyle izlenebiliritesi yüksek bir film...
azimli bir yazardır da aynı zamanda pes etmeyi belli ki sevmiyordur.
bugün itibariyle ea sports'tan yapılan açıklamaya göre oyunda, türkiye'yi temsil eden tek takım "dünya takımları" kategorisinde yer alan galatasaray.
ders çalışmak içinse ayakkabı sayısında gözle görülür bir azalmanın söz konusu olabileceği durumdur da aynı zamanda.
--spoiler--
emin haluk ayhan, 14 kasım 1957'de denizli güney'de doğdu. babasının adı hüseyin rifat, annesinin adı sıdıka'dır. ege üniversitesi iktisat fakültesi'ni bitirdi. yüksek lisansını dokuz eylül üniversitesi'nde tamamladı. york üniversitesi'nde ekonomi ve sağlık ekonomisi, colorado ekonomi enstitüsü'nde insan kaynakları ve risk yönetimi, new york college of insurance'ta hayat ve sağlık sigortası eğitimi gördü. dpt uzmanı olarak görev yaptı. özelleştirme idaresi'nde daire başkanlığı, sağlık bakanlığı ve başbakan yardımcılığı'nda danışmanlık yaptı. şeker kurulu, türk akreditasyon kurulu, kemerköy elektrik üretim ve ticaret aş türkiye denizcilik işletmeleri aş yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. tarımsal destekleme kurulu'nda dpt ve dış ticaret müsteşarlığı temsilcilikleri görevini üstlendi. dış ticaret müsteşar yardımcısı ve igeme genel sekreterliğinde bulundu. başbakanlık konut müsteşarlığı görevini yürüttü. mhp genel başkan başdanışmanı oldu. ingilizce bilen ayhan, evli ve 2 çocuk babasıdır.
--spoiler--
Daha detaylı bilgi için (bkz: http://www.eminhalukayhan.com)
emin haluk ayhan, 14 kasım 1957'de denizli güney'de doğdu. babasının adı hüseyin rifat, annesinin adı sıdıka'dır. ege üniversitesi iktisat fakültesi'ni bitirdi. yüksek lisansını dokuz eylül üniversitesi'nde tamamladı. york üniversitesi'nde ekonomi ve sağlık ekonomisi, colorado ekonomi enstitüsü'nde insan kaynakları ve risk yönetimi, new york college of insurance'ta hayat ve sağlık sigortası eğitimi gördü. dpt uzmanı olarak görev yaptı. özelleştirme idaresi'nde daire başkanlığı, sağlık bakanlığı ve başbakan yardımcılığı'nda danışmanlık yaptı. şeker kurulu, türk akreditasyon kurulu, kemerköy elektrik üretim ve ticaret aş türkiye denizcilik işletmeleri aş yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. tarımsal destekleme kurulu'nda dpt ve dış ticaret müsteşarlığı temsilcilikleri görevini üstlendi. dış ticaret müsteşar yardımcısı ve igeme genel sekreterliğinde bulundu. başbakanlık konut müsteşarlığı görevini yürüttü. mhp genel başkan başdanışmanı oldu. ingilizce bilen ayhan, evli ve 2 çocuk babasıdır.
--spoiler--
Daha detaylı bilgi için (bkz: http://www.eminhalukayhan.com)
rüyasında bile üretim halini devam ettiren yazar şahsiyettir.*
an itibariyle varan turizmi de kaybetmiş bulunmakta olduğumuzun haberidir.
avrupa yakası'nda burhan karakterinin sıklıkla kullandığı fakat bir türlü icraata dökemediği söylemdir.
aynı zamanda insanın kendisine farkında olmadan çok yüklenmesine de sebebiyet verebilen bir durumdur. (bkz: overload)
günümüzde pekte rağbet görmeyecek olan kurstur aynı zamanda.
genellikle marketçiler tarafından hoş karşılanmayan ve marketçi baskısından çekinilerek sakız ile birlikte birkaç şeker , çikolata gibi ıvır zıvırında alınmak suretiyle icra edilebilen bir eylemdir.
profile sevgilinizin fotoğrafını koymak ya da beraber çekildiğiniz bir fotoğrafı koymak.