bugün
- green flag sözlük erkekleri12
- 19 yıllık karısı erkek çıktı11
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları14
- allahı kim yarattı23
- istanbul'un fethi13
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- türk soyu ve arap soyu birdir20
- green flag16
- kola içmenin haram olması8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- suriyede konsere saldırı14
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu9
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası14
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- ilhan şeşen10
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü8
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi13
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi24
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız11
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- yazın ferahlatan içecekler18
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9

entry'ler (35)
Bu kızların salak olduğuna inanıyorum. Şahsen benim arkadaşlarım sadece cinsel ilişki için kızlara yaklaşıp işleri bittikten sonra siktirediyorlar. Nasıl bu kadar salak oluyorsunuz kızlar anlamıyorum. Ve acımıyorum size.
Hepsinin yeri ayrıdır ama şunlar farklıdır;
Mehmet Akif
Nazım hikmet
Mehmet Akif
Nazım hikmet
Sokak hayvanlarına yardım etmesi.
Migros’un düzenlediği bir kampanya ile 5 ocakta kedi ve köpek mamaları %50 indirime giriyor. Sokak hayvanlarını beslemek isteyen hayırsever yazarlara duyrulur.
Önerileri olacaktı karekter sınırına takıldık. Bir süredir kendimi eve kapattım , can sıkıntımı götürecek mt2 , veya legend tarzı oyun arıyorum . Tavsiyeler dikkate alınacaktır.
Dost dediğin kişilerin gerçek yüzünü görmek.
Bir tanesi asosyal ve serseri , ben felsefe bölümü bitirdim komiser yardımcılığı sınavına hazırlanıyorum , diğer arkadaş ısı yalıtım işiyle uğraşıyor , en sonuncuda makine mühendisliği okuyor , şu an 6. yılı
Ahmet Kaya’ dan ada sahilleri. Kulaklığı takın ve gözlerinizi kapatın. Siz değerli yazarlar için amme hizmeti vererek aşağıya link bırakıyorum.
https://youtu.be/EhMljKLdR8g
https://youtu.be/EhMljKLdR8g
“ sokağa çıkmadım because mahallede akrep vardı gece askeriyeye yakın bir yer burası “
Sadece şu cümleyi okudum , geri kalanını okumaya gerek duymadım.
Sadece şu cümleyi okudum , geri kalanını okumaya gerek duymadım.
Eğer burada ben kendimi geliştirmek istiyorum diyen varsa gitsin felsefe okusun. Felsefe çok şey katar insana , bir kere düşünce ve Hayata bakışınız baştan aşağı değişir.
Not: Felsefe okudum.
Not: Felsefe okudum.
Hiç unutmuyorum askeri okulda okurken , yemek için sıra bekliyordum. O sırada bizimle birlikte sıranın yanında duran kediyi gördüm. Hemen yanımdaki kaldırma oturdum ve kediyi sevmeye başladım. Kediyi biraz sevdikten sonra , yemek kuyruğu azalıyordu. tam ayağa kalkayım derken ayağımdaki postallarla kediciğin patisine basmıştım bilmeyerek. Hayvan öyle bir bağırmıştı ki üstünden kaç zaman geçti hala o ses kulaklarımı tırmalar. Öyle bir vicdan azabı yaşamıştım ki hiç unutamıyorum. O ses sürekli beynimde çınladı haftalarca. Neyseki kediciğin ayağına bişey olmamıştı da içim rahat etti. işte benim en acımasız ses hikayem budur.
Bayilik alabilirsin mesela. Nerede ikamet ediyorsan çevrene bak , hangi gsm operatörünün bayiisi eksikse oradan başlayabilirsin işe.
Evet evet ibadullah örneklerini daha önce çok görmüştüm. Bu günde tip olarak maymun hüsnü’ye benzeyen , kaypak ve bir o kadarda yavşak bir arkadaşın , bir içim su mu desem ? Güzellik abidesimi desem bir sevgili yaptığını gördüm. Kızlar Allah aşkına söyleyin ne buluyorsunuz bu adamlarda ? Yada sizi nasıl kandırıyorlar? Hayır bu arkadaş zenginde değil.
Ufak bir not: Kıskandım evet. Çünkü kız Victoria secret mankenlerine benziyor , bizim arkadaş maymun Hüsnü’ye :(
Ufak bir not: Kıskandım evet. Çünkü kız Victoria secret mankenlerine benziyor , bizim arkadaş maymun Hüsnü’ye :(
Güldürürken düşündürmeyen , hatta ve hatta siz ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz diye sorduran başlık.
Bence yoktur. Buraya yazılanlarda züğürt tesellisidir.
Not: Tipsizin kralıyım. Burada tipsizlik konusunda yarışamayacağım yazar yoktur.
Not: Tipsizin kralıyım. Burada tipsizlik konusunda yarışamayacağım yazar yoktur.
4-5 gün önce buraya kulaklarımın küçük olmasını seviyorum yazmıştım. Şimdi vazgeçtim sırf doğuştan gelen bu kusurdan dolayı , 4 gündür çok yakın olduğum bi kızın bana bakışı değişti. Bilmiyorum , söyleyecek hiçbirşey yok.
Doğuştan kulaklarım küçük. Seviyorum ama lan küçük olmalarını.. Kışın soğukta çok az üşüyor , birde arkadan gelip parmak hareketiyle kulağınıza vuramıyorlar malum küçücük :)
Yaşım 26 ve 15 yaşından bu yana cebimde düzenli olarak paket bulunur. Bu zamana kadar 2 defa bıraktım. ilkinde 3 ay içmedim , ikincisinde 1 ay içmedim. Ama ben şuna kanaat getirdim ki ;
bırakmak isteyen her türlü bırakır. inanın hiç zor bir yanı yok bırakmanın. Sen neden geri başladın diye sorarsanız , ben sigarayı seviyorum arkadaşlar. Gerçekten seviyorum, evet sağlığa acayip şekilde zararı var , ama ben yinede içiyorum . Belki bir gün çok sevdiğim bi insanla evlenirsem onun da çabalarıyla bırakırım sigarayı...
bırakmak isteyen her türlü bırakır. inanın hiç zor bir yanı yok bırakmanın. Sen neden geri başladın diye sorarsanız , ben sigarayı seviyorum arkadaşlar. Gerçekten seviyorum, evet sağlığa acayip şekilde zararı var , ama ben yinede içiyorum . Belki bir gün çok sevdiğim bi insanla evlenirsem onun da çabalarıyla bırakırım sigarayı...
Affetmeyeceğim tek şey (bkz: kandırılmak) diğerleri konuşulur hallolunur.
Bulunduğunuz coğrafya aşırı soğuksa istem dışı olarak haftada 1 kez yapılan eylem. (bkz: soğuktan kıçı donmak)