bugün
K
kendincebirmujgan10 yıl önce
bir oturuşta bir tepsi midye yiyen kız
mideyi çok seven ancak bu kadar fazla yerse mideyi bozacak olan kızdır.
K
eve gelirken tulumba alan varoş baba
(bkz:eve gelecek babanın olmaması )
K
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
K
eski camel
gelmiş geçmiş en efsanevi sigaradır.yaklaşık 7 sene öncesinden bahsediyorum.2001 yılında light,medium,full flavour serisinin çıkıpta tutmamasının ardından yaşanan geri dönüşte eski tat yakalanamamış ve bir daha da iflah olmamıştır.~yazık~
K
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
K
yazarların en sevdiği araba modelleri
Bakmalik : 1) aston martin db11 shape 2) mercedes e250 amg coupe cabrio (kirmizi ) Almalik: Mazda 4
K
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
son dakika ahmet davutoğlu tutuklandı
(bkz:kaynak götüm)
K
bir resim olsaydım
Bir cafenin duvarında gördüğüm; loş bir barın tezgahında, ışığın tam altında, sırtını ve tezgaha dayayıp uzattığı kolunun elinde viski bardağı diğer elinde sigarası olan fötr şapkalı mafyavari adamın olduğu tablo olmak isterdim.
K
anın görüntüsü
K
anın görüntüsü
K
ahmet kaya abartılmış balon bir şarkıcıdır
dış görünüşünden de bellidir balon olduğu...
K
sözlük yazarlarının en son aldığı şeyler
Ülker çubuk kraker.
K
atatürkün milletvekilinin kızını gece alıkoyması
yakup kadri karaosmanoğlu'nun `politikada 45 yıl` isimli eserinde bahsedilen, ismet paşa ile atatürk'ün arasının açılmasına neden olan olaydır. yazdıklarımda tek kelime dahi yalan yoktur.öyle ki günümüz türkiyesinde yetişen, en büyük, en aklıbaşınd… devamını gör
K
kendincebirmujgan11 yıl önce
peygamber olduğumu nasıl anladım
bu olay 18.01.2015 tarihinde yaşanmıştır. gece 4 gibi uyanmıştım. ter içindeydim ve başım dönüyordu. zorda olsa ayağa kalktım. burnum kanamaya başladı. sağ elimle burnumu tutup hızlı adımlarla banyoya gittim. musluğu açtım ve burnumdan elimi çektim.… devamını gör
K
kendincebirmujgan12 yıl önce
emine şenlikoğlu
en ünlü eseri çin işkencesi isimli roman olan cezaevine girip çıkmış yazar.
K
kendincebirmujgan13 yıl önce
aşkım tayyip
Başbakana aşkını dile getiren vatandaşın söylemidir. Her yerde ondan bahsederken "aşkımmm ricepim boşbakanım" diye bahseder. yaklaşık 1 saat 40 dakika sonra sevgililer günü olacağından mütevellit ~hep cümle içinde kullanmak istemişimdir umarım uygund… devamını gör
K
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
K
anlamlı fotoğraflar
görüldüğünde manidar olduğuna kanaat getirilen fotoğraflardır. ilgili ve güzel bir örnek; (img:#326056)
K
kendincebirmujgan14 yıl önce
simone simons
epica'nın solisti olmasıyla birlikte benim de taptığım hatundur.harika sese sahip bir güzelliktir.
K
münir özkul
hababam sınıfında en yaşlı karekterlerinden olmasına rağmen çocuğu yaşındaki insanları mezara koymuş sanatçıdır. kendi ısrarla yaşamaktadır. (bkz:allah uzun ömür versin)
K
romantik cümlelere karşılık vermeyen kız
romantik olmayan ya da romantik yönünü gizleyen kızdır. eğer uzun solukta karşılık vermiyorsa ilişkinin yürütülemeyeceği kişidir.
K
hiç kimsenin eski sevgilisi olmamak
ya ölümüne dek birini sevmek ya da hiç sevip, sevilmemek. ~tanımlayamadım~
K
şevval sam ın başörtüsüne tekstil parçası demesi
van da katıldığı bir konuşmada söylemiş. twitter ın yalancısıyım. çok şeyler demek istiyom ama; --`spoiler`-- tamam tamam sustum --`spoiler`-- edit : eksileyen panpalar için susmaktan vazgeçtim. ulan dingiller başörtüsü sadece tekstil parçası söz… devamını gör
© copyright 2005 - 2026