sevdiği entry'ler

ktç'nin hala hayatta olması

Toprağım geçmiş olsun çok. Yeşillik, su boyu kısmına biraz ara ver. Bu yıl yağışlı geçtiği için her yer kene. Keneye karşı da etkili olan sinek kovucu spreyler var. Onlardan al ya da.

sözlük yazarlarının çiçekleri

O ilk çiçek bana kartoncuyu hatırlatıyor. *

meksika açmazı macerası

Bölüm 1:
gina carano, ktc, ssilvermist, usual ve bendeniz enayimiknatisii'nın çıkmış olduğu Meksika tatilinin nasıl bir kabusa dönüştüğünün anlatısıdır. Hazırsanız uçuşa geçiyoruz.
Meksika uçuşumuz uzun ve yorucu olsa da aynı zamanda oldukça keyifliydi. Ssilvermist business class dışında uçamayacağını söylediği için onun bileti için fazladan bütçe ayırdık. Beef wellington ve yanına sipariş ettiği Château Mouton-Rothschild şarabıyla oldukça mutlu görünüyordu.
Gina ve usual her zamanki gibi koyu bir sohbete dalmışlardı. Yaz mevsiminin popüler oje renkleri arasından favorilerini ve pedikürlü ayakla giyilen sandaletleri konuşuyorlardı. Ktc ve ben de birbirimize baktık ve konuşmaya gerek dahi kalmadan bira sipariş etmeye karar verdik. Hostesin uçakta kırmızı tuborg bulunmadığını söylemesi bizi biraz gerginleştirmiş olsa da neyse dedik. Birer Guinness Draught söyleyerek ortamı sakinleştirdik. Ufak tefek aksaklıklar dışında sakin bir yolculuktan sonra mexico city'e ulaştık. Gina'nın yer ayırtmış olduğu otelimize doğru yola çıktık...

to be continued

enayimiknatisii

Ben de diyorum hayırdır, öldüm de haberim mi yok? Nickaltımda kavga dövüş varmış ama ilk defa bu kavga dövüşte ben yokum.
Biraz örselendim ve bir miktar kırıldım. Sağlık olsun.

bosch'un anneler günü reklamı yayından kaldırıldı

Ya kızlar içerde uyuyorlardı o an oğluşum vardı yanımdasjzjs.

Yok yok kayırmıyorum hepsi benim çocuklarım bebeklerim. Ben de anneleriyim anneeee.

sen nasıl bir insansın

Yine kimin tavuğuna kışt dedim de benim için başlık açtı diyecektim.
Hep en olumsuz ihtimali düşünmekten oluyor. Olamadık şu hayatta pollyanna.

karton toplayan cocuk

Kaz ayağı da var mı? Yaşı geçmiş herhalde. Dahi anlamındaki ekleri ayırmasını bilmeyen tipler gibi olmasın bari.

moraliniz bozuk olduğunda ne yaparsınız

Alkole koşarım...

sözlüğün en aklı başında yazarı olmak

idare et bik bik.

görünce mutlu olduğunuz yazarlar

Sağ olsun the god beni yazmış. Teşekkür ediyorum.
Ama ginamu'nun listesinde yer almamış olmak, bilemiyorum. Çok üzüldüm gerçekten. Ruh halim ektedir.
görsel

enayimiknatisii

Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi güzel insanlar. Teşekkür ediyorum hepinize. Aslında buradaydım, yazmıyordum ama okuyordum zaten sizi.
Bir parantez de sedat pekmez için açmam gerekiyor sanırım. Hayırdır tavuğuna kışt mı dedik? Gündem olmak mı istiyorsun çen? Başka kapıya bro, benden ekmek çıkmaz. Şu an low iq tahammülsüzlüğüm var. Mental olarak iyileşmeye çalışıyorum, başka zaman döverim. Selametle...

sözlüğe eski güzel kızları geri getirmek

Ne var be geldik işte sbsjsjsjsj.

Evet

yalnizca deli yalnizca sair

Lan uzatma lafı, edebiyat yapma. Biz iki gündür edebi tartışma kotamızı doldurduk.
Ben de sana laf anlatmaya bayılıyorum sanki. Tartışma sürsün istemiyorsan yanıt verme.

yalnizca deli yalnizca sair

Tamam koçum, aferin. Böyle akıllı ve delikanlı ol.
Uyarılacak bir şey olursa tekrar hatırlatırım ben sana. Sapık ifadesini silip değiştiriyorum.
Dediğim gibi, açtığın başlıkları okuyan kişi karar versin. Arada sildiklerin gözümden kaçmadı ama olsundu.
Oyna devam.

gocu bak bi

(bkz: #47918846)

Cevap vermem için bir şeyi üzerime alınmama gerek yok. Siz orada format diye geveleyince akışta yazdığınız entry duruyordu. Sonradan sildiniz.
Yanlış anladığım bir şey de yok. Size mi kaldı format uyarısı yapmak? Yetkili veya moderatör müsünüz? insan önce kendine bakıp sonra eleştiri yapar. "ilk taşı en günahsız olanınız atsın" mantığı.
© copyright 2005 - 2026