bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- zengin kızların güzel olması7
- sinir bozucu şeyler10
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- şu an okunan kitap2
- anın görüntüsü18
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- izlemek istediğim filmler2
- kırmızılı kadın konya2
- clydeless bonnie8
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- kuranda namaz yok8
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir insana çirkin demek6
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- insan olmaya ceyrek kala12
- insan silmek4
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- sigarayı neden seviyoruz5
- ahbap10
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- hesap ödeyen erkek2
- seni onaracağım diyen partner3
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- bik bik'in erkek olması8
entry'ler (844)
anket başlıklarının ben hayatını okudum hocam. kendisi format döven bir haysiyetsizdir.
hala anlam veremediğim adaletsizliktir.
geçenlerde ssk hastahanesine gittim, türkler benden önce muayene oluyor. anlam veremedim ilk başta, hata herhalde, dedim. değilmiş. ciddi ciddi türkler yahudilerden önce muayene ediliyor.
normalde yahudilerin sağlık durumundan emin olunur, gerek kalırsa türklerin durumuna belki bakılır. bu nasıl bir saçmalıktır. şikayet dilekçesi yazdım cevap bekliyorum. gerçekten sinir bozucu bir durumdu.
geçenlerde ssk hastahanesine gittim, türkler benden önce muayene oluyor. anlam veremedim ilk başta, hata herhalde, dedim. değilmiş. ciddi ciddi türkler yahudilerden önce muayene ediliyor.
normalde yahudilerin sağlık durumundan emin olunur, gerek kalırsa türklerin durumuna belki bakılır. bu nasıl bir saçmalıktır. şikayet dilekçesi yazdım cevap bekliyorum. gerçekten sinir bozucu bir durumdu.
geldi yine tipini sevdiğim.
bok boki.
çalgı çengi, film zaten bi saçma iyice sıvama oldu.
bok boki.
tekrar mavi jojoba tanesi olmak için dilekçe vermeye hazır oluduğum karma.
evlenmektir. evli insanların, bekar insanlara göre daha çok boşandığı tespit edilmiştir.
türk dil kurumuna muhalif türkçe scrabble çakması mobil oyun.
ben de. ne zaman seks yapsam komodinin üstünde bi kadın olur. isviçre yapımı ama orijinal artı kaliteli yani, seçiciyim.
ehlen ve sehlen kargaburunlu geyik . (anlamını biliyor musun lan?)
"bugün 19 kasım 2015, perşembe. tabii sen bunları okuyana kadar burası çoktan seni yönlendirecek ana sayfaya. biliyorum, sen bunları merak edeceksin... "ne yazmı$ la bu 6-7 satır?" diyeceksin içinden. sessizce." --ayaz
bi' sus 2 dk.
aa bugün o yazı durdu. resmen durdu. ve ben bunu kopyaladım. dosyaladım. bunlar hep hatıra.
"bugün 19 kasım 2015, perşembe. tabii sen bunları okuyana kadar burası çoktan seni yönlendirecek ana sayfaya. biliyorum, sen bunları merak edeceksin... "ne yazmı$ la bu 6-7 satır?" diyeceksin içinden. sessizce." --ayaz
bi' sus 2 dk.
aa bugün o yazı durdu. resmen durdu. ve ben bunu kopyaladım. dosyaladım. bunlar hep hatıra.
ehlen ve sehlen kargaburunlu geyik . (anlamını biliyor musun lan?)
bi' sus 2 dk.
bi' sus 2 dk.
aslında herkes biraz selçuk inandır. ben de selçuk inana benzeyen çocuğa benziyorum mesela.
1.83'tür.
yavan mı ya? noluyo anlamıyorum, cidden. hepiniz mi memur oldunuz, beyaz yakalı kefenler mi giydiniz? neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
opak çoraptan sonra gelir.
diyetisyen, kişisel gelişimci, yaşam koçu, ilişki koçu gibi gibi.
hayır abi bunlar bu toprakların uzmanlık alanı bi kere yani sen kimsin? aptal ve cahil insanların paralarıyla örülen hava gazı sektörler.
hayır abi bunlar bu toprakların uzmanlık alanı bi kere yani sen kimsin? aptal ve cahil insanların paralarıyla örülen hava gazı sektörler.
baba sen çayı dönmüyosan silkeliyom, diyen kız da budur.
sözlük ruhunu unutmamış sayılı yazarlardan. yolun açık olsun bro.