bugün
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- 2026 yılında hala sigara içen kişi9
- nervio bugün ne giydi acabası12
- tanrı yok13
- ota boka devşirme diyen hırto27
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- bana kimse eksi oy atamaz9
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- sözlüğün fingirdekleri10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması12
- sürekli yeme isteği8
- true nickli namussuz yazar15
- seçimde kime oy vereceğiz8
- mason greenwood57
- canımın waffle çekmesi5
- atatürk ün ateist olması8
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- uysaljakoben20
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- birini hep düşünüyorsan o da seni düşünüyor mudur3
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- fetö nün siyasi ayağı19
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- sözlüğün yılanı8
- geceye bir şarkı bırak23
- velvet'in silver'a benzemesi15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- atatürkçü sanatçı azlığı2
- bir sarma yapmışım9
- iyi geceler sayın yuzırlar3
- antropomorfizm3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- the merich5
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
entry'ler (87)
bu askin ilk evresimidir degilmidir bilmiyorum. hic ask diye düsünmemistim ben bunu. burdakileri okudukca platonik asik miyim diye kendimden süphe ettim.
ama bildigim tek sey var, o da bunun kelimelerle ifade edemiyecek kadar güzel bisey oldugu. öyle uzaktan uzaktan izlersin, ona farkettirmemeye calisirsin. her baktiginda ayri bi yerine hayran olursun, allah'im o nasil güzel bi burun, nasil güzel elleri var diye diye kendi kendine söyler durursun. olur da göz göze gelirsin, birden kalbin bi tuhaf atmaya baslar. isin en kötüsü bunu yaparken istemsizce yüze yerlesen aptal gülümseme, engel de olamiyor insan * az önce gitti ama ben bunu yazarken bile onun ordaki halini düsünerek salak salak siritiyorum.
ama bu her zaman korkaklik cesaretsizlik degildir. mesela ben zaten biliyorum bunun devaminin gelemeyecegini. bunun gelecegi yok, niye daha fazlasini yapip elimde bulunan bu güzel olayin büyüsünü bozayim. ha evet, kokusunu da duymak isterdim ama kokusunu duydugum anda onu uzaktan izlemeyi birakmam lazim. bunu göze alamam. böyle iyi. böyle güzel.
ama bildigim tek sey var, o da bunun kelimelerle ifade edemiyecek kadar güzel bisey oldugu. öyle uzaktan uzaktan izlersin, ona farkettirmemeye calisirsin. her baktiginda ayri bi yerine hayran olursun, allah'im o nasil güzel bi burun, nasil güzel elleri var diye diye kendi kendine söyler durursun. olur da göz göze gelirsin, birden kalbin bi tuhaf atmaya baslar. isin en kötüsü bunu yaparken istemsizce yüze yerlesen aptal gülümseme, engel de olamiyor insan * az önce gitti ama ben bunu yazarken bile onun ordaki halini düsünerek salak salak siritiyorum.
ama bu her zaman korkaklik cesaretsizlik degildir. mesela ben zaten biliyorum bunun devaminin gelemeyecegini. bunun gelecegi yok, niye daha fazlasini yapip elimde bulunan bu güzel olayin büyüsünü bozayim. ha evet, kokusunu da duymak isterdim ama kokusunu duydugum anda onu uzaktan izlemeyi birakmam lazim. bunu göze alamam. böyle iyi. böyle güzel.
tam olarak budur.
http://i47.tinypic.com/347gxsj.png
google yememis icmemis kanzuk sözlükün reklamini yapmis. helal olsun.
http://i47.tinypic.com/347gxsj.png
google yememis icmemis kanzuk sözlükün reklamini yapmis. helal olsun.
bize engel olmasalar aslinda cok güzel bi yer olacak olan sözlük.
haksiz yere caylak edilen dokuzuncu nesil yazar.
az önce kinasi yakilan gelindir. hatta gülmek ne kelime, göbek bile atiyordur.
formata uygun yazdigim halde, hic silinmemis entrym olmasina ragmen, beni neden caylak ettiklerini anlayamadigim olusum.
simdiden 774 kisinin kullandigi dil. sayisinin artmasindan endiseliyiz.
icinde kanzuklarin bulundugu, kanzukca konusulan, dürümüyle ünlü devlet.
sadece sanilmayla kalacak olay. girin test edin. basli basina bir fenomendir aslinda kanzuk sözlük
son duyumlara göre, galatasaray'la da ismi anilan 89 dogumlu genc yetenek.
inci'nin ilk hallerine benzese de, su anki inci'nin halinden cok uzak, kendi dilini olusturan sözlük.
kizlar tarafindan olur gibi gözüken hadise ama erkeklerin cogu icin böyle bi olanak yok. bunu konu alan cok süper bi reklam var, her izledigimde bayiliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lVhz-mgxueI
https://www.youtube.com/watch?v=lVhz-mgxueI
sarisinlar pek ilgi alanim olmasa da, acayip karizmatik bir oyuncudur kendisi. güzel projelerde yer aliyor, allah daha cok yürü ya kulum desin insallah.
kivanc tatlituga hasta olan kizlar bu adami nasil görmezden gelirler anlayamiyorum. bence ondan kat kat yakisikli ayrica fit birisi. kisaca diyorum ki kivanc ilker'in götünü yesin.
kivanc tatlituga hasta olan kizlar bu adami nasil görmezden gelirler anlayamiyorum. bence ondan kat kat yakisikli ayrica fit birisi. kisaca diyorum ki kivanc ilker'in götünü yesin.
gelin hanima kina yakilirken olur genellikle bu. gelin ve en yakinlari hüngü hüngür aglarken, insanin yüksek yüksek tepeler esliginde göbek atasi gelir.
bu insan hakkinda fikra bile var.
adam cocugunu evlendiriyordu cok mastürbasyon yapiyor diye, o yine de devam ediyordu. dur bulcam geliyom hemen.
edit: buldum:
Temel kendini mastürbasyona kaptırınca babası onu evlendirmiş. Bir gün Temel'in evine gitmişler. Kapıyı karisi açmış. Temel'in evde olup olmadığını sormuş. Evdeymiş, merdiven altındaymış. Babası gitmiş ki ne görsüüüüüün, Temel mastürbasyon yapıyor.
- Evladım,yine mi çendi çendinemi yapaysun oni, diye sormuş babası.
- Fadime'nin kolu yorulmuştu da, demiş Temel...
adam cocugunu evlendiriyordu cok mastürbasyon yapiyor diye, o yine de devam ediyordu. dur bulcam geliyom hemen.
edit: buldum:
Temel kendini mastürbasyona kaptırınca babası onu evlendirmiş. Bir gün Temel'in evine gitmişler. Kapıyı karisi açmış. Temel'in evde olup olmadığını sormuş. Evdeymiş, merdiven altındaymış. Babası gitmiş ki ne görsüüüüüün, Temel mastürbasyon yapıyor.
- Evladım,yine mi çendi çendinemi yapaysun oni, diye sormuş babası.
- Fadime'nin kolu yorulmuştu da, demiş Temel...
sadece filmlerde olur.